|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
NIEwyszczuplające ćwiczenia
Wykonuję ćwiczenia na wyszczuplenie ud od paru dni. LINK tu: http://www.youtube.com/watch?v=cqvixCqcToA oraz 2. część. Jednak zauważyłam, że po każdym dniu ćwiczeń obwód ud zwiększa się o 1-2 cm. Zaczynając miałam 51 w najszerszym miejscu, teraz mam już 58! Zastanawiam się już nad zakończeniem treningu bo nie chcę sama przyczynić się do rozbudowy i tak już za szerokich nóg.
Może macie pomysł co robię źle lub jakieś sprawdzone ćwiczenia na szczupłe uda. Już naprawdę nie wiem co robić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rzabbocop
|
Dot.: NIEwyszczuplające ćwiczenia
Cytat:
zwiększenie obwodu o 7 cm w ciągu kilku dni ćwiczeniami nie jest możliwe, chyba że wiąże się się to z jakąś chorobą, zatrzymywaniem wody w organizmie ale wtedy będa to nie tylko uda Abo się źle mierzysz albo coś zmyślasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
jeju, nie zmyślam. Mam szerokie biodra, a uda są po prostu duże. Po 4 dniach ćwiczeń bardzo "wyostrzyły" się mięśnie po zewnętrznej stronie, które i tak od zawsze były wypukłe. Strona wewnętrzna, którą chciałabym wyszczuplić, stoi w miejscu. Być może źle się wzięłam za to całe wyszczuplanie ale teraz jestem w kropce i mierzę dobrze, teraz wpadłam już w taką paranoję, że niemożliwe żebym parę razy dziennie źle czytała liczby
Edytowane przez Weroniiika_ Czas edycji: 2013-04-04 o 18:02 Powód: Zapomniałam dodać.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jakoś nie wydaje mi się zeby po kilku dniach aż tak wyostrzyły się mięśnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się w powyższymi wypowiedziami, że to praktycznie niemożliwe. Poza tym, jeśli wykonujesz ćwiczenia na jakieś partie ciała, to należy też po każdym treningu dobrze się porozciągać. Krótki streching po każdych ćwiczeniach i mięśnie nie będą Ci się tak "ubijać"
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.