|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Slub w Wieliczce?
Mam pytanie czy ktoras z Was brala slub w kopalni soli w Wieliczce?A moze bylyscie na takim weselu lub znacie kogos kto byl
![]() Edytowane przez chrobra Czas edycji: 2009-03-02 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Slub w Wieliczce?
Hihihi, moj narzeczony rowniez jest Wlochem...cale szczescie, ze go nie zaciagnelam jeszcze do tej Wieliczki, teraz to poczekam z ta wycieczka do slubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czekaj,czekaj...Nie ma co kusic losu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale powiedz mi, czy oni w ogole przewiduja zawieranie zwiazku malzenskiego w tej komaplni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No pewnie że przewidują. Jest tam piekna kaplica- najpiekniejsza jaka w zyciu widzialam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie tutaj: http://www.kopalnia.pl/site.php?acti...rment_change=&
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
o rzeczywiscie jestem cofnieta..nic mi nie bylo o tym wiadomo, jest niesamowicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Podnoszę wątek, czy ktoś z Was uczestniczył w ślubie w Kopalni Soli w Wieliczce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Byłam świadkiem u mojej przyjaciółki na Ślubie w Kopalni w Wieliczce. W sumie ślub i wesele pod ziemią bardzo sympatycznie było. Duzo gości było z Hiszpani ( mąż Hiszpan) sprawdz sobie biuro Jedziemy Na Wakacje z Krakowa ona przez nich to robiła, ja jej duzo też pomagałam bo ona siedzi zagranicą więc nie miała za bardzo czasu i możliwości. Sprawdz sobie, nie doliczją sobie nic a bardzo dużo organizują. W sumie większośc oni zorganizowali, łacznie ze zwiedzaniem dla gości Kraków, Zakopane, rezerwacje hoteli co było dużym plusem bo Ania miała czas na fryzjerke, manicure itp dla siebie a nie na zajmowanie się gośćmi. Najtaniej nie jest bo wyszło ok 290 zł na osobę a przeciętne ceny w Krakowie jak się rozpatrywaliśmy to było 150-200 zł w zależności od restauracji ale chodziło o coś innego z racji tego, że było duzo przyjezdnych a restauracje to wszędzie są. Świetnie wyszło połowa gości to wogóle nie wierzyła że są ponad 100 metrów pod ziemią. Ubaw na maxa ale efekt super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Tutaj się już ktoś wypowiadał na temat kopalni https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166980&page=49 , ale odnośnie tematu "wieliczkowego" , ktoś coś wie na temat pałacyku w Wieliczce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Trudno mi powiedzieć o pałacyk, chodzi Ci o ślub? Moja przyjaciółka robiła w Kopalni. Ja na ten temat nic nie wiem ale jak chcesz skontaktuj się z właścicielką tego biura P. Lidia co u nich był organizowany Ślub w kopalni, widać że bardzo się orientuje w klimatach Wieliczki a stronka do biura http://www.jedziemynawakacje.pl/slubkopalnia.php |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
miałam studniówkę w Kopalni- organizacja imprezy spoko, ale to zależy na ile osób. Goście wypity alkohol odczuwali dopiero po powrocie na gorę- na dole byli trzeźwi a po przejażdzce windą i zmianie ciśnienienia wychodzi już na kolanach..... ale bardzo fajnie było, tylko toaleta spory kawalek od sali wiec nalezało założyc jakis szal itp by nie zmarznąć w sukni z dużym dekoltem. polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.