![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szybko wymienię.ZAPRASZAM:)
WITAM
![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: szybko wymienię.ZAPRASZAM:)
znajdziesz coś za
5.*LOREAL STUDIO SECRETS PROFESSIONAL high definition 131 rosy sand-podkład w pędzlu,raz testowany,zakupiony w Douglasie ? ![]() AJJJJ, PRZEPROSIŁ ![]()
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-06-27 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
j
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2013-02-16 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439287
Witaj! Podoba mi się : GUERLAIN kuleczki -mythic,imperiale i pastel white,pomieszałam te trzy rodzaje.w sumie jest 52/54 kuleczki i jak zawsze trochę pyłku.(różowe z imperiali są małe) 16.LOREAL professionnel volume extreme-szampon zwiększającu objętość-1/3 butelki 18.LANVIN RUMEUR EDP-zużycie niewielkie widoczne na fotce-z wymianki,nie mój zapach - jaka to pojemność?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
a czego szukasz?
![]() capnelabym Effaclar i kredke Guerlaina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nic u Ciebie nie znalazłam ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- oj,na pewno płynu micela dla wrażliwej buzi,chętnie biotherma ![]() a tak sama nie wiem,byłam na zakupach ostatnimi razy i zapachów w Sephorce zakupiłam parę ![]() ooo tusz Clinique high,bo mam końcówkę,a nie kupiłam z tych oczopląsów ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20303744]Interesuje mnie kredka Guerlain, Effaclar i miniaturka Moschino.[/QUOTE] hmmm,masz wiele pyszności,ale większość albo kupiłam,albo nie moje zapachy,albo nie używam.jedynie angel,ale to pewnie za mało,chociaż i za angelem nie przepadam.Szukam miceli przede wszystkim Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-06-27 o 19:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kici kici miau miau
|
nie mam miceli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a co masz?tylko ta kredka to tester,ale oryginał z Francji.pewnie coś fajowego masz
![]() Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-06-27 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Tak sobie myślę.... że może skusiłabym się na te kosmetyki u Ciebe, szukam fajnego tuszu i poznałabym ten zapach, ale ...to już zależy od tego, czy Ty coś sobie u mnie za nie upatrzysz ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
20.LA ROCHE POSAY EFFACLAR-nowy z plombą 5.PROPODIA-peeling zmiękczający do stóp-testowany 9.CLINIQUE-cienie do powiek 103-buttered bronze-z wymianki-tylko testowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jaki efekt na cienkich i długich rzęsach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
myślałam o hermesie,bo kiedyś go miała.pewnie wysoko go cenisz,tak teraz patrze
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- niestety nic dla siebie nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Powzdycham sobie do płynu micelarnego, bo z Twojego wisha nie mam nic, ale co - za marzenia jeszcze nie wsadzaja
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
odp u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Kici kici miau miau
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Kochana, mogę poszukać poza wątkiem. Może interesuje Cię płyn micelarny sopot spa?albo tonizujący żel do mycia twarzy Cleanic do cery suchej i wrażliwej???albo krem do rąk Garnier intensywna pielegnacja bardzo suchej skóry?Wszystko nowe,kupione na zachomikowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za MOSCHINO GLAMOUR-miniatura 5 ml-z wymianki,nie mój zapach
21.SEPHORA płyn micelarny -cera tłusta i mieszana,nowy zafoliowany kosztował 39zł,a kupiłam takie 2 i dopiero w domu zobaczyłam,że do takiej cery
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2010-06-27 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za tusz L'Oreala?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050
Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-06-27 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hermesa chyba oddałabym za meteorki i Rumeur Dorzuciłabym cosik jeszcze.
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-06-28 o 06:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za LA ROCHE POSAY EFFACLAR-nowy z plombą?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie:
10.GUERLAIN kuleczki -mythic,imperiale i pastel white,pomieszałam te trzy rodzaje.w sumie jest 52/54 kuleczki i jak zawsze trochę pyłku.(różowe z imperiali są małe) 19.MOSCHINO GLAMOUR-miniatura 5 ml-z wymianki,nie mój zapach i puder sypki EL - tylko czy on nie jest brazujacy? (naklejka jest nieczytelna a wyglada na ciemny) jaka ma gramature? zapraszam do mojego wymiankowego watku... ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Oddaj meteorki
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej! Znajdziesz coś u mnie?
3.*THE BODY SHOP WARM AMBER SHIMMER -ŚWIECACY BALSAM O ŁADNYM ZAPACHU-z wymianki,tylko testowane 9.CLINIQUE-cienie do powiek 103-buttered bronze-z wymianki-tylko testowane 10.GUERLAIN kuleczki -mythic,imperiale i pastel white,pomieszałam te trzy rodzaje.w sumie jest 52/54 kuleczki
![]() |
#30 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.