|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Odlewek Glow by J. Lo, Guess by Marciano oraz maseczek.
nieaktualne, juz wszystko mam
![]() Jak w tytule. Na wymianę mam: Oryginalna raz testowana miniatura CK Contradiction 10ml Oryginalna niuchana miniatura Realities Liz Carbone 5ml Oryginalna miniatura Life by J.Lo z wymiany 4ml ( ![]() Odlewka Glow After Dark do 8ml w atomku DiT 2x8ml + pusty atomek + odlewka odżywki za 10ml Guees Odlewka Amor Amor do 8ml w atomku Odlewka Insolence EDT Ice do 8ml w atomku Paletka do smoky Stila- różne zużycie max 10% Puder Elf nowy z kartonikiem Porcelain Puder Elf nowy z kartonikiem 02 Coś jeszcze jutro wygrzebie i dodam fotki. Interesują mnie odlewki tylko tych perfum (ewentualnie Glow Miami) co do maseczek to zarówno do cery tłustej/mieszanej jak i suchej. Chętnie też mocne peelingi ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2010-08-03 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odlewek Glow by J. Lo, Guess by Marciano oraz maseczek.
Mam Guessa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej
mam Glow by Jlo chętnie bym się wymieniła za Insolence EDT Ice albo mogę z flachą oddać z 30ml zostało jakieś 20ml jeśli byś jeszcze jakąś odlewkę dla mnie znalazła ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-07-18 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Virtual
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- I ile byś go chciała? Zapachów Twoich nie znam więc w ciemno by były ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wymieniłaś mam wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Biorę ile dasz + 5ml
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Virtual, czy wysłałaś do mnie PW? ![]() ![]() I nadal nie wiem ile dasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.