|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przyłapani na masturbacji
Witam Was czy zdarzyło wam sie że ktoś przyłapał Was na masturbacji ?
Ja przyznam szczerze że kiedyś jak byłam młoda przyłapała mnie mama myślę że się zorientowała co robię. Dzisiaj jak o tym myślę to mi jest wstyd pomimo że jestem już dorosła. Zawsze jak to robie towarzyszy temu poczucie winy i lęk może dlatego że jestem wierząca kiedyś próbowałam przestać to robić ale mój temperament zwyciężył. Teraz mam męża kiedyś rozmawialismy na ten temat ale mu sie nie przyznałam że to robię. Zdarza mi sie to zrobić jak go nie ma w domu. Aż strach mnie bierze jakby się dowiadział co ja robię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyłapani na masturbacji
a czy masturbacja to jakies wynaturzenie? cos nienormalnego? kiedys uwazano ze od masturbacji usychaja i odpadaja rece hehe. a dzis to jest normalne i czego tu sie wstydzic zwlaszcza przed partnerem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie widzę nic złego w masturbacji, ja nigdy nie zostałam na tym przyłapana, ale już od dłuższego czasu nie mam takiej potrzeby żeby to robić.
Według mnie nie powinnaś tego ukrywać przed mężem, facetów to kręci. Lubią patrzeć na masturbującą się kobietę, możecie to nawet potraktować jako grę wstępną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
załącznik poniżej
![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hmm.. z drugiej strony facet może pomyślec, że nie zaspokaja swojej kobiety jeśli ta potrzebuje dodatkowych "zabaw" sama ze sobą..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Rozumiem, że rozwód byłby murowany?
![]() ![]() ![]() Nie traktujmy rzeczy normalnych jak jakieś zboczenie... ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
RAZ: może i masz rację, ale do żadnej dyskusji jeszcze nie doszło, nie sądzę tylko, żebyś potrafiła komuś poradzić coś mądrego powołując się właśnie na gazety typu "sukcesy i porażki"
![]() A DWA: Twoją koleżanką NIE JESTEM, więc z łaski swojej nie używaj takich określeń w moim kierunku ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem czego tu się bać czy wstydzić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dokładnie
![]() ![]() Zresztą wszystko jest dla ludzi dziewczyny nie..? i jak ktoś tu napisał juz, facetów czasem kręci jak robimy to na "ich" oczach..mm.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Haa, a ja czytam nieraz te gazety
![]() Co do tematu - nie, nie przyłapano mnie nigdy.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Nie, nigdy nie zostałam przyłapana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wywyższaj się. Ps a poza tym widzę, że też czytujesz tego typu gazety ![]() ![]() ![]() Dodatkowo: czytałaś chociaż to co wkleiłam? Czy osądziłaś po "okładce"? Jeśli tak to GRATULUJĘ ![]() 0nasty0 ![]() pora uwolnić się od stereotypów. ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
skoro wiem co to za gazeta, to widac czytalam to co wkleilas
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie no wiesz.. może po wyglądzie jedziesz
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Jedynie kiedy mnie przylapano, to kiedys maz niespodziewanie wrocil wczesniej z pracy
![]() ![]() Ale fakt faktem, ze go to kreci, nie zebym robila to jakos strasznie czesto (orgazmy z nim sa sto razy lepsze, jest lepszy w te klocki ode mnie he he), ale lubi, jak mu czasami o tym opowiadam (ze szczegolami oczywiscie), no ze o wplataniu tego czasami w nasze zycie seksualne nie wspomne. Ale sa tez faceci, ktorzy uwazaja, ze ich zona musi byc chodzaca swietoscia pod tym wzgledem, nawet nie pozwola sie dotknac ustami, bo wg nich zonie nie wypada. Oczywiscie dziwce jak najbardziej wypada, wiec tacy faceci tam zaspokajaja swoje potrzeby inne niz "po bozemu". Wiec jezeli jeszcze nie znasz swojego TŻ, jaki jest pod tym wzgledem, to chyba czas sie dowiedziec... Mozesz go wybadac pytajac o opinie, np. przy okazji jakiegos artykulu w gazecie czy sceny w filmie, co sadzi na ten temat. Oraz sprobowac wplesc swoja masturbacje do Waszej gry wstepnej. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, dzięki
![]() ![]() Wole te, niż 'przyjaciółki' czy 'panie domu' ![]() ![]() No i niech czytają, każdy czyta to, co chce. I nie trzeba od razu go wyśmiewać.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
0nasty0 dokladnie
![]() ważne, żeby sprawiać sobie przyjemność, a nieważne czym... ![]() ![]()
"Potrafię płakać a po chwili w siebie wierzyć, mimo doświadczeń mam cel, aby zwyciężyć" Szczęściara ![]() Edytowane przez LadyMK Czas edycji: 2010-07-14 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Zdarzyło się - stare dzieje - oczywiście rodzice mnie przyłapali (nic na widoku, ale się domyślili co mogłam robić). Ojciec nic nie mówi, matka narobiła paniki, że oślepnę, będę nienormalna i inne typowe dla katolickiego wychowania bzdury. Był wstyd, poczucie winy - typowe. Na szczęście nie sprawiło to, że miałam potem jakieś zahamowania.
Na szczęście obecnie przyłapuje mnie jedynie mąż, którego bardzo to kręci i czasami się przyłącza. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-07-14 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dla mnie masturbacja jest poznawaniem siebie. Nie robie tego czesto ale naprawde to lubie. Wtedy koncentruje sie tylko na sobie. Moj Tż nie ma nic przeciwko. Czsami nawet masturbujemy sie i patrzymy na siebie...meega podniecajace
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pytton Czas edycji: 2012-04-29 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba było wejść na załącznik LadyMK. Chodziło o gazetę 'Sukcesy i Porażki'.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pytton Czas edycji: 2012-04-29 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.