|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
szukam szukam CZARNE metal rock
Witam. Poszukuje:
- tunik, czarnych, ewentualnie khaki lub granatowych, - zadnych innych kolorow. Rozmiar M, bądź L, ważne by nie były w stylu 'dyskotekowym' Preferuje gładkie, bez żadnych wzorów. Poniżej kilka przykładów ![]() -Za tunike IRON MAIDEN oddam baaaaardzo duzo, wiele !! a za Fear of the dark oddam wszystko ![]() - włosów jasny blond/ średni blond clip on - wszelakich dodatków rockowych (rockowych, nie pseudo rockowych które oferowane są na rynku) pieszczochy, paski z cwiekami, wszelaki pierscionki, nausznice ![]() - koszulek zespolow - KSU, OPETH, Blind Guardian, SABATON - ODDAM WIELE, Iron Maiden - oddam również wiele ![]() - skórzanych rurek 38/40 ![]() ![]() ![]() - czarnej torebki z eko skorki lub cos w tym stylu- z paskiem na ramie ![]() - legginsy marmurki - długie bluzy - ok 80 cm długości Prosze o pisanie jedynie osoby które maja ktorej z rzeczy z mojej wish i widza w zamian cos dla siebie w moim watku wymiankowym - link w podpisie. Mam 175 cm wzrostu, prosze nie oferowac mi ubrań mniejszych niż M i większych niż L Preferuje większe wymiany ale mniejszymi nie pogardzę :P przyklady tunik jakich poszukuje: Załącznik 3485896 Załącznik 3485897 Załącznik 3485898 Edytowane przez agack222 Czas edycji: 2010-10-22 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam szukam CZARNE metal rock
ja mam bokserke w czachy
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.