|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Jedzenie;/
Nie mam pojecia czy był juz takie watek jesli tak to z góry przepraszam.
Jestem bardzo szczupła i mam dość tych tekstów "ale ty chuda jesteś" wrescie chiałabym przytyć tylko nie mam pojecia co mam jesc.
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jedzenie;/
Jak nie wiesz czy byl taki watek,a bylo ich wiele,to wystarczy poszukac,od tego jest wyszukiwarka.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Było kilka takich wątków
![]() ![]() A ile ważysz jeśli można spytać?
"...hey baby do what you want I'll be your night lovin' thing I'll be the freak you can taunt And I don't care what you say I want to go too far I'll be your everything If you make me a star!" ![]() ![]() You're always in my heart...
*MJ* |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=FallenAngel1990;206 20433]Było kilka takich wątków
![]() ![]() A ile ważysz jeśli można spytać?[/QUOTEok. 48 kg przy wzroscie ok. m.70
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja tez musze przytyc. waze 39 kg przy wzroscie 158.. w piatek bylam u psychologa, ktora ulozyla mi wysokoenergetyczna diete. powinnas jesc co 2 godz. duzo makaronów, ryzu, ziemniakow, kaszek itp. z owocow wybieraj banany, jedz orzeszki. zalecila mi takze codziennie picie nutridrinkow (dostepne w aptece bez recepty). pij mleko i soki owocowe/warzywne. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() własnie przymieżałam sie do kupna tego nutridringu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.