| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-07-14, 01:20 | #1 | 
| Przyczajenie |   Liczne krosty na brzuchu i plecach

Witam   . Od około dwóch dni na brzuchu i plecach  zauważyłam liczne krostki . Zastanawiam się czy mogą być one od kąpieli w  jeziorze, gdyż przez kilka dni <dziś, wczoraj, w niedzielę, sobotę> się  kąpałam  . Co na to poradzić <oprócz wizyty u lekarza>  ? Jest  lato i trzeba się cieszyć pogodą, a tu klops, stroju nie założę, bo z tymi krostami źle się czuję, na dodatek za 1,5 tygodnia mam obóz we Władysławowie  . HELP!  Ps. To mój pierwszy wątek, szukałam i znalazłam kilka postów na ten temat, i nic więcej, więc liczę na wyrozumiałość  . 
				__________________ Zapuszczam włoski!!!    Czas schudnąć   64  -63-62-61-60-59-58  -57-56  kg | 
|     |   | 
|  2010-07-14, 08:57 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Dot.: Liczne krosty na brzuchu i plecach

Mogą być od kąpieli w jeziorze - przy takiej temperaturze mogą np. kwitnąć sinice, które są bardzo groźne. Jedyny ratunek - lekarz. Zwłaszcza jak masz jechać na obóz. Szkoda czasu na eksperymenty. 
				__________________ Jeśli ludzie koniecznie chcą pouczać innych ludzi, to powinni pamiętać, że inni ludzie też wiedzą to i owo o ludziach. Terry Pratchett Maskarada | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dermatologia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.