|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Anthelios XL50+ Spray LRP
Wymienię Antheliosa XL50+ Spray La Roche-Posay...
Filtr był zakupiony na początku kwietnia 2010 r. (do wglądu potwierdzenie zakupu). W butelce pozostało ok. 90% produktu ![]() NIEAKTUALNE Edytowane przez monika.m Czas edycji: 2010-08-04 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Anthelios XL50+ Spray LRP
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej, moze cos u mnie?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
DiTu77 czy byłabyś zainteresowana wymianką Atnheliosa w zamian za odlewkę Jasmin Noir Bvlgari EDP ?
Mogłyby być tez ewentualnie inne perfumy o świeżym, rześkim zapachu lub też coś orientalnego (byle nie cukierkowego) ...wielu zapachów nie znam niestety... Co proponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
DiTu77 bardzo proszę o odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiej wielkości odlewka by Cię interesowała? ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- I poproszę o link jakiś, żeby upewnić się o który chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Filtr jest taki http://www.drolivia.pl/product/id/13...-spf-50-200-ml
A odlewka perfum 10 ml. Może być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hmm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A co Cię dokładnie interesuje z minerałów? Chciałabyś jakieś próbki podkładów czy może cienie? A jaki masz odcień cery? Beżowy, żółtawy czy może rózowy?
Coś na pewno się znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i pędzelek by mnie jeszcze interesował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej,
przepraszam za opóźnienie ![]() Mogę oddać Ci próbki podkładów na przetestowanie Everyday Minerals (kolory wymienione w podpisie, w wyborze pomocny bedzie blog Cathy ![]() Większą odsypkę mogę zrobić z koloru Neutral seria Olive. Mogę Ci tez odsypac tez brozner lub jakiś puderek wykanczający/primer. Pędzelek trzymam na wymianę za inny pedzelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
DiTu77 napisz prosze czy jestes chetna na tę wymianke czy też rezygnujesz...
Chciałabym już komuś oddać ten filtr, bo lato w pełni, a u mnie stoi nieprzydatny na półce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. A czy cienie wchodziły by w grę i jakie to mniej więcej kolory? Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-07-09 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Wszystkie cienie mam w podpisie. Opisy kolorów masz na stronie http://www.everydayminerals.com/store/makeup/eyes.html ,albo swatche możesz poszukać na blogu Cathy (wpisz nazwę do wyszukiwarki )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
EDM - Neutral Intensive (seria Olive) - odsypka z biga
![]() Co mogłabyś oddać ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-07-11 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
To może inaczej...mogę oddać Ci próbki podkładów jakie mam z EDM w formule Intensive czyli Neutral, Multi Tasking Neutral,Sunkissed Fair, Fairly Light Neutral, Light Medium, Fairly Light, Fairly Summer, Perfect.
Mogę też dać Ci odsypkę Luminizing Sunlight Powder i pudru bambusowego z jedwabiem wielkości sampla EDM Co do cieni i rozswietlaczy...jeśli chcesz mogę porobić Ci odsypki tych, które wymieniłas wielkości powiedzmy 1/2 lub 1/4 sampla EDM. Cienie jak i wszystkie proszki mineralne są bardzo wydajne i starczają naprawdę na długo (no moze poza podkładami, ale tych uzywa sie więcej ![]() Napisz też proszę co zgodziłabyś się oddać dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze co mi przychodzi na myśl jeśli chodzi o perfumy o świeżym, rześkim zapachu w mojej kolekcji to Yves Rocher: Werbena i Zielona Herbata, wiciokrzew - znasz?
![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-07-12 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To może CK One Electric?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Miałam na myśli wielkości samplowe
![]() ![]() Wobec tego poproszę o Twój adres na PW. Zaraz wyśle swój. Przesyłka poleconym priorytetem w kopercie bąbelkowej ![]() Edytowane przez monika.m Czas edycji: 2010-07-14 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.