|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Uśmiech delfina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uśmiech delfina
Nigdy nie byłam w delfinarium i nigdy nie pójdę, zawsze wiedziałam, że zwierzęta żyją tam w strasznych warunkach, ale nie wiedziałam, jak to dokładnie wyglada. Dzięki za artykuł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Okropne
![]() Ładnych pare lat temu byłam w delfinarium ![]() Biedne zwierzęta.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No i tym sposobem rezygnuję z wizyty w delfinarium w tym roku.
Dziękuje za artykuł.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
bylam kiedys w delfinarium, plywalam z delfinami i z tego co tam patrzylam mialy w miare dobre warunki bo baseny byly ogromne chcociaz szkoda mi bylo ze kilka razy dziennie musialy robic sztuczki (chociaz to dotyczy tez biednych fok) ale niezgadzam sie apropo terapeutycznych zdolnosci zwierzat, dnia ktorego plywalam z delfinami bylam swierzo po zlamaniu nogi niewygojonym jeszcze i to w jaki te malesntwa obchodzily sie z moja noga bylo niesamowite, wiedzaly ze jest chora i byly bardzo delikatne. tak samo u mnie w pracy raz w tygodniu przeprowadzana jest dogoterapia i pies nie wyglada na nieszczesliwego....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos strasznego...
widzialam kiedys program o delfinach w roli zywych torped... potrafily popelnic samobojstwo - uderzajac wielokrotnie glowa w sciany basenu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.