|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nie chcę schudnąć, chcę mieć trochę mięśni
Witajcie. Jestem dość szczupła, szczególnie na rękach i nogach. Nie zależy mi na utracie wagi (no, przydałoby się w talii,ale naprawdę nie mogę się już odchudzać, bo to będzie wyglądało niesmacznie
![]() http://www.cmscott.com/wp-content/up...-from-lost.jpg Natomiast jeżeli chodzi o brzuch... Mam małe boczki i brak wcięcia w talii, czy ćwiczenia na twisterze mają jakikolwiek sens, jeżeli NIE przechodzę na redukcję lecz pozostaję na utrzymaniu? Zawsze czytam na tym forum, że nie wyszczuplę żadnej partii ciała bez diety, ale na różnych stronach pojawiają się inne informacje-że np. należy ćwiczyć bez diety tylko jeść normalnie, a ciało i tak się wysmukli. To jak w końcu jest? Bardzo proszę o rady, chodzi mi tylko o tą talię i ręce, reszta jest ok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rzabbocop
|
Dot.: Nie chcę schudnąć, chcę mieć trochę mięśni
Mozliwa jest delikatna rekompozycja ciala bez redukcji ale to dlugotrwaly proces.
Jesli bedziesz cwiczyc, to na pewno bedziesz wygladac lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Aeroby wpływają na kształt sylwetki bez ujemnego bilansu kalorycznego.
Bieganie wysmukla ciało, powoduje, że nogi są zgrabniejsze. A jeśli zależy Ci na ramionach mam ćwiczenia z któregoś numeru Vity, które bardzo mi pomogły - mogę przesłać na PW ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja też poproszę
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W takim razie mozesz w sumie chodzic na silownie albo robic to w domu. Mozesz ciwczyc na roznych przyrzadach. Rob po 10-12 powtorzen i okolo 1,5 minutowe pzrerwy miedzy seriami. na silowni nie ma problemu bo jest poztrebny sprzet. Na umięsnienei pelcow (nabieraja wtedy fajnej zrezby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.