|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
osłabienie
Witam. Nie wiem w którą kategorie powinnam to wpisać dlatego z góry sorry...
Mam problem. Od pewnego czasu zauważyłam że mój organizm się osłabił. Nie chce mi się nic robić. Kiedyś uwielbiałam tańczyć, wygłupiać się a teraz po prostu mi sie nie chce. Nie wiem co mam z tym zrobić. Dodam, że biorę żelazo od pewnego czasu ze względu na to, że mam anemię jednak zanim zaczęłam je brać nie czułam osłabienia. Może to przez nadmiar żelaza? Moim drugim problemem a ten już się zalicza do tej kategorii jest nadmierna wydzielina z pochwy. Czytałam, że to może być nadżerka. Czym to się objawia? Za wszystkie odpowiedzi dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: osłabienie
Może to nadżerka, może infekcja, grzybica. Ginekolog na pewno odpowie Ci na to pytanie
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Teraz jest gorąco,automatycznie nie chce ci się wykonywać pewnych czynności. Możesz zbadać krew,czy czegoś nie brakuje. Ja kiedyś źle się poczułam,byłam osłabiona i w końcu zemdlałam i okazało się,że miałam za mało białych krwinek. Co do spraw ginekologicznych idź do ginekologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do tych krwinek to moja kolezanka miala podobny problem wiec mozesz wybrac sie do chocby lekarza pierwszego kontaktu i poprosic i skierowanie itd na pewno on ci pomoze.. Co do drugiej sprawy.. GINEKOLOG ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.