|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() tluszczyk u szczupłej
cześć dziewczyny,
chciałam was zapytać jakie ćwiczenia najlepiej wykonywać w moim wypadku, bo czytam te wątki i kompletnie się gubię ![]() + ćwiczenia na uda, które też znalazłam w necie i na wizażu ale dzisiaj przeczytalam właśnie na wizażu, że bez sensu jest robienie takich ćwiczeń i teraz nie wiem co mam robić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rzabbocop
|
Dot.: tluszczyk u szczupłej
Trening silowy na cale cialo 2-3x w tygoniu. Nie musi byc na silowni, na poczatek mozesz wykorzystac ciezar ciala (przysiady, wykroki, pompki, pomki odwrotne, spiecia brzucha, swietne jest podciaganie na drazku, jesli masz mozliwosc) do tego tez 2-3 razy w tygodniu aeroby/interwaly ale w inne dni niz trening silowy.
Na noc najlepiej zjesc jakies chude bialko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: tluszczyk u szczupłej
no wlasnie nie chce chodzic na silownie, chce cwiczyc w domu i nie mam zadnych przyrzadow.. a rozgrzewka? nie umiem sobie z tym poradzic, ulozyc jakos tych cwiczen..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.