![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czerwcowe Panny Młode
musze sie ochwlaic ze wczoraj bylismy z moim TZ w kosciele i ustalilismy termin slubu!!!!! otoz 24 czerwca o 15.00
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czerwcowe panny mlode
Ja też biorę ślub w czerwcu i też o 15:00
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
we czworke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja też biorę ślub 24-go czerwca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jak miło! ja też ślubuję 24 czerwca 2006. To data wybrana z pełną premedytacją, noc najdłuższa w roku, pełna magii.... i podobno piękna pogoda gwarantowana!
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja slubuję 10 czerwca! Wprawdzie chciałam 17 bo jakos tak mi sie dobrze komponowało, ale mój narzeczony ZAPOMNIAŁ o jakim terminie mówiłam i zarezerwował kapelke na 10 - nie było wyjścia juz potem. Widocznie tak juz mam zapisane w gwiazdach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
o rany
![]() Dziewczyny gratulacje ![]() ![]() ciekawe kiedy mnie spotka to szczęście ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
I ja dołączam do ślubujących 24 czerwca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ja tez 24 czerwca ale o 14
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czasu faktycznie zostało niewiele, a do załatwienia jeszcze sporo spraw - przynajmniej u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
moj przyjaciel tez sie hajta 3 czerwca!!pozdrawiam was wszystkie czerwcowe panny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hej ja też 3 czerwca tylko o 14.00...bardzo się cieszę. Napiszcie na jakim etapie są przygotowania. Z góry dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko jest na mojej głowie (no i na głowie narzeczonego). Moja mama zbytnio się w przygotowania nie angażuje, zresztą nie miałabym sumienia wciągać ją w ich wir (bardzo dużo pracuje). Poprosiłam więc ją tylko o pomoc przy wyborze menu w restauracji i wstępnie umówiłam na wspólne oglądanie sukni ślubnych. Z ojcem to w ogóle mam dylemat - rodzice są rozwiedzeni (miałam wówczas 5 lat) i mój ojciec specjalnie się mną nie interesuje. Wszystko kręci się dla niego wokół pieniędzy
![]() ![]() ![]() Ech, rozpisałam się. Przepraszam, ale musiałam to z siebie jakoś wyrzucić... A co do etapu przygotowań.. Mamy: - termin w kościele - restaurację (23 stycznia odbieramy menu i jeśli wszystko będzie ok, to podpisujemy umowę) - fotografa (mój brat cioteczny ![]() - kamerzystę - obrączki - upatrzony wzór zaproszeń Zostało jeszcze sporo: moja suknia i garnitur TŻ, nauki przedślubne, wszystkie formalności, wybór fryzjerki i kosmetyczki, dekoracje... Ale wierzę, że jakoś sobie damy radę. Chwilowo przygotowania muszą ustąpić sesji egzaminacyjnej, ale zaraz po niej ruszamy pełną parą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
my mamy juz sale, fotografa i kamerzyste w jednym (jedna firma) i zespol, no i date w kosciele ale zaklepywalismy jeszcze w zeszlym roku i ksiadz zapisal nas na jakims swistku wiec musze isc upewnic sie, ze go gdzies nie zgubil. wlasnie jestesmy w trakcie odbywania nauk i poradni.
sukienki mam isc ogladac jutro ![]() mam pytanie do was kiedy wyruszacie z zaproszeniami do gosci, bo niby jeszcze bardzo duzo czasu, ale z drugiej strony w czerwcu juz duzo ludzi planuje wakacje, szczegolnie w drugiej polowie i boje sie ze jak pozapraszam ludzi za dwa czy trzy miesiace to czesc juz bedzie miala inne plany. matko im blizej tym mam wiecej watpliwosci (nie co do samego zamazpojscia, ale calej tej otoczki). juz swira dostaje. ostatnio stwierdzilam, ze zaproszenia, ktore zrobilam (nie wszystkie jeszcze) sa beznadziejne i lepiej kupic gotowe, juz mi przeszlo, ale to jakas paranoja. jak ja teraz mam takie akcje to co bedzie pozniej. dobra wystarczy tego zalenia sie. pozdrawiam cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że z zaproszeniami najlepiej ruszyć w kwietniu, ewentualnie pod koniec marca.
Chwilowo jeszcze mnie stres nie zabija, mam co innego na głowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
u nie zareerwowana jest juz sala i wplacona zaliczka,nauki slubne rozpoczete tydzien temu wiec napewno sie wyrobimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
co do tych nauk to absolutnie sie zgadzam!! czysta teoria ktora trzeba wysluchac... ale nie zachecam cie ale sa sposoby zeby je zalatwic bez twojej obecnosci!!!!! otoz tam gdzie ja chodze przychodzi tez para i bylo by wszytko ytak jak trzeba ale oni przychodza wzamian za panstwa mlodych ksiadz o tym nie wie bo tamtych niewidzial i podpisuje a slub z tegocco wiem biora w innym kosciele!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
W moim przypadku jest nadzieja ze sie dogadamy z ksiedzem, bo dosc rowny z niego gosc. Taki swiety to tez nie jest wraz z moim ojcem nalezy do kola lowieckiego co oznacza ze ma dosc ciekawe hobby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
![]()
Czesc dziewczyny, Ja tak jak wy biore slub w czerwcu tylko ze 10. Wiekszosc rzeczy jest na mojej mamy glowie poniewaz mieszkam za granica, a przed slubem bede raz w lutym i dopiero koncem maja. Nie moge sie doczekac wizyty w lutym poniewaz wiele rzeczy musze zalatwic i jestem z tego powodu podekscytowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Witam was dziewczyny
![]() Ja również mam ślub kościelny w czerwcu a dokładniej 10.06.2006r o gdz 14;00 bardzo chciałam 24.06 ale restauracja nie miała juz wolnych miejsc,widocznie tak miało być. Sukienke juz mam nawet moge sie wam pochwalić ze jest to papilio z kolekcji 2004 silwia 271 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1138534775 czekam jeszcze na welon,fotograf,kamerzysta ,sala,samochód,orkiestra to mamy juz zarezerwowane teraz reszta. Diewczyny a zna może któraś jakiś fajny chórek kościelny z katowic lub okolic,byłabym bardzo wdzięczna.Gorąco wszystkich pozdrawiam. Edytowane przez iveti Czas edycji: 2006-01-29 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
No wreszcie, chociaż dwie dopisały na 10 - Iveti i bubbel WITAM!!!!!
Ja tez będę sie stresowac tego dnia, z jedenej strony nie mogę się juz doczekać a z drugiej jakos tak juz na sama mysl mnie mrowi w dołku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ja też biorę ślub w czerwcu - prawdopodobnie 3-go. Na razie tylko cywilny, decyzję podjęliśmy bardzo spontanicznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam dziewczyny!
Mój ślub 17 czerwca. Właśnie chodzimy na nauki i powiem Wam że da się zrobić tak aby na przykład jedno z Was poszło na te nauki a drugą osobe tylko dopisać ( niby że jest), nie wiem dokładnie jak to jest u was w parafii ale u nas taki przekręt można było zrobić. My mamy juz salę, orkiestrę, dzisiaj rozglądaliśmy się za obrączkami ale narazie nic z kupna nie wyszło.... Ile jeszcze przed nami!!!! papa |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Jestem bardzo pod ekscytowana juz w srode lece do Polski i bede mogla osobiscie wszystkiego dopilnowac. Jak narazie czesc rezerwacji zalatwialam poprzez moja mame i internet. Bede tylko 3 tygodnie ale to i tak wystarczy. Mam jednak do Was pytanie, czy moze ktoras z Was orientuje sie jak to wyglada z kupnem suknie. Chodzi mi o to ze chciala bym wybrac suknie w lutym, natomiast odebrac ja na poczatku maja bo wtedy przyjade. Martwia mnie przymiarki w miedzy czasie bo nie zabardzo moge na nich byc. Wiem tez ze nie kupie sukni odrazu na siebie bo jestem dosc wysoka 176 cm. Co wy o tym sadzicie, prosze o jakas pomocna odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ja równiez jestem wysoka mam 174cm i również bałam się czy coś kupie zwłaszcza ze miałam duże wymagania
![]() ![]() ![]() polecam http://www.papilio.ru/en/indexen.html http://www.papilio.ru/en/index.html http://www.demetrios.pl/index.php?cPath=34 http://www.mojasukienka.com/Witam.html http://www.eden.rutgers.edu/~kherold...ingdresses.htm http://www.morilee.pl/ http://papamichel.pl/index.php?optio...pper&Itemid=59 Edytowane przez iveti Czas edycji: 2006-01-29 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ha! ja też się dopisuję do czerwca, konkretnie 10, godzina 14
![]() buźka !!!
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.