|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Oddam, najlepiej wszystko :)
Witam, trochę rzeczy zalega mi szafkę...
W zamian za wymienione niżej rzeczy chętnie przyjmę materiały do scrapbookingu, wszelakiego działania z papierem, książkę "Zaklęci w czasie" albo też oddam wszystko w zamian za koszty przesyłki. Lirene familly – balsam po opalaniu i kąpieli – głębokie nawilżanie. Opakowanie 150 ml. Data ważności: 19.03.2011 – pełne opakowanie Foot&Nail Carem – Krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci Scholl. Opakowanie 75 ml. Data ważności: 09.2010 – praktycznie pełne opakowanie, użyty może ze 2 razy Nizoral – leczniczy szampon przeciwłupieżowy – op. 60 ml. Nieużywany ale przeterminowany (05.2010) Cień do oczu Avon Color Trend podwójny – kolory biały i liliowy fiolet. Wymazany paluchem kilka razy fiolet i nieszczęście pazurem przejechałam, co zostawiło mały ślad na powierzchni cienia z boku Lirene Special Skin Care – delikatna pianka do mycia twarzy dla cery wrażliwej, bezzapachowa. Opakowanie 165 ml, zużyta 1/3 op. Data ważności: 11.2011. Kąpiel parafinowa do rąk Oillan 64% parafiny. Regeneracja suchych i zniszczonych dłoni i paznokci. Opak. 250 ml, zużyte ok. połowy ale przeterminowana (05.2010) Mascara Maxi Frange Waterproof Bourjois (2-stronna – czary tusz, szczoteczka + biała odżywka pogrubiająca, grzebyk). Opakowanie 2x6 ml. Niewiele używane, może kilka-max. kilkanaście razy. Tusz mokry, nie sypie się. Korektor do blizn po rozstępach (Correcteur Dehnungsstreifen Vergetures). Opakowanie 150 ml, zużyta połowa. Sephora zielona (perłowo-metaliczna) nr 510, gruba kredka do oczy. Opakowanie 0,06oz., użyta kilka razy, nie temperowana od nowości. Nivea Melon Fresk - pielęgnujący żel pod prysznic, ekstrakt z melona i świeży owocowy zapach. Opakowanie 250 ml, użyty raz. Sunsilk odżywka w mgiełce (spray) – bez spłukiwania. Opakowanie 200 ml, zużyte max. 1/3 opak. Foot Rescue Mask for dry & tired feet Oriflame – maseczka dla zmęczonych i suchych stóp. Opakowanie 100 ml, użyte może 2 razy. Ingot cienie Integraf – trio zieleni (ciemna zieleń z małymi drobinkami mieniącymi, jasna zieleń z dużymi drobinkami mieniącymi, średnia zieleń naturalna perłowa). Niewielkie zużycie (kilka procent zaledwie), w największym stopniu zużyta jasna zieleń. Męska woda toaletowa Intimately Beckham. Opakowanie 30 ml. Nieużywana woda ale niestety bez tekturowego opakowania. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam, najlepiej wszystko :)
cos za meska wode toaletowa beckham?
![]() spodobał mi się jeszcze krem Scholl ![]() haha... i jeszcze tusz do rzęsek ![]() PS-możliwa byłaby wymiana osobista na terenie krk
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-07-26 o 13:27 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Nizoral – leczniczy szampon przeciwłupieżowy – op. 60 ml. Nieużywany ale przeterminowany (05.2010) ??
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
,interesujących Cie materiałów niestety nie posiadam ( dwie lewe ręce za to, owszem mam ) ale gdyby spodobało Ci się coś w moim wątku to chętnie przygarnęłabym kilka kosmetyków (m.in krem scholl, tusz, nizoral i pewnie jeszcze kilka)
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Męska woda toaletowa Intimately Beckham. Opakowanie 30 ml. Nieużywana woda ale niestety bez tekturowego opakowania. ? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
bardzo mnie interesuje
Męska woda toaletowa Intimately Beckham. Opakowanie 30 ml. Nieużywana woda ale niestety bez tekturowego opakowania Foot Rescue Mask for dry & tired feet Oriflame – maseczka dla zmęczonych i suchych stóp. Opakowanie 100 ml, użyte może 2 razy. Ingot cienie Integraf – trio zieleni (ciemna zieleń z małymi drobinkami mieniącymi, jasna zieleń z dużymi drobinkami mieniącymi, średnia zi Sephora zielona (perłowo-metaliczna) nr 510, gruba kredka do oczy. Opakowanie 0,06oz., użyta kilka razy, nie temperowana od nowości. Nivea Melon Fresk - pielęgnujący żel pod prysznic, ekstrakt z melona i świeży owocowy zapach. Opakowanie 250 ml, użyty raz. Kąpiel parafinowa do rąk Oillan 64% parafiny. Regeneracja suchych i zniszczonych dłoni i paznokci. Opak. 250 ml, zużyte ok. połowy ale przeterminowana (05.2010) moze znajdziesz cos u mnie? lub pokryje wysyłke lub odbior osobisty w krakowie
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie pokryję koszty wysyłki tuszu Bourjois i kredki z Sephory
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Lirene familly – balsam po opalaniu i kąpieli – głębokie nawilżanie. Opakowanie 150 ml. Data ważności: 19.03.2011 – pełne opakowanie Foot&Nail Carem – Krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci Scholl. Opakowanie 75 ml. Data ważności: 09.2010 – praktycznie pełne opakowanie, użyty może ze 2 razy Mascara Maxi Frange Waterproof Bourjois (2-stronna – czary tusz, szczoteczka + biała odżywka pogrubiająca, grzebyk). Opakowanie 2x6 ml. Niewiele używane, może kilka-max. kilkanaście razy. Tusz mokry, nie sypie się. Nivea Melon Fresk - pielęgnujący żel pod prysznic, ekstrakt z melona i świeży owocowy zapach. Opakowanie 250 ml, użyty raz. Foot Rescue Mask for dry & tired feet Oriflame – maseczka dla zmęczonych i suchych stóp. Opakowanie 100 ml, użyte może 2 razy. Męska woda toaletowa Intimately Beckham. Opakowanie 30 ml. Nieużywana woda ale niestety bez tekturowego opakowania. |
|
|
|
|
#11 |
|
JESTEM ONA
|
Mnie interesuje korektor do blizn i Intymately.
![]() Zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=449878 link do watku Może jeszcze coś wypatrzę u Ciebie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za: Lirene familly – balsam po opalaniu i kąpieli – głębokie nawilżanie. Opakowanie 150 ml. Data ważności: 19.03.2011 – pełne opakowanie
Lirene Special Skin Care – delikatna pianka do mycia twarzy dla cery wrażliwej, bezzapachowa. Opakowanie 165 ml, zużyta 1/3 op. Data ważności: 11.2011. Kąpiel parafinowa do rąk Oillan 64% parafiny. Regeneracja suchych i zniszczonych dłoni i paznokci. Opak. 250 ml, zużyte ok. połowy ale przeterminowana (05.2010) Nivea Melon Fresk - pielęgnujący żel pod prysznic, ekstrakt z melona i świeży owocowy zapach. Opakowanie 250 ml, użyty raz.
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie? za
Korektor do blizn po rozstępach (Correcteur Dehnungsstreifen Vergetures). Opakowanie 150 ml, zużyta połowa.
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za:Foot&Nail Carem – Krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci Scholl. Opakowanie 75 ml. Data ważności: 09.2010 – praktycznie pełne opakowanie, użyty może ze 2 razy Foot Rescue Mask for dry & tired feet Oriflame – maseczka dla zmęczonych i suchych stóp. Opakowanie 100 ml, użyte może 2 razy. Nivea Melon Fresk - pielęgnujący żel pod prysznic, ekstrakt z melona i świeży owocowy zapach. Opakowanie 250 ml, użyty raz. ?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Męska woda toaletowa Intimately Beckham. Opakowanie 30 ml. Sephora zielona (perłowo-metaliczna) nr 510, gruba kredka do oczy. Zapraszam do wątków
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
Lirene Special Skin Care – delikatna pianka do mycia twarzy dla cery wrażliwej, bezzapachowa. Opakowanie 165 ml, zużyta 1/3 op. Data ważności: 11.2011. Nivea Melon Fresk - pielęgnujący żel pod prysznic, ekstrakt z melona i świeży owocowy zapach. Opakowanie 250 ml, użyty raz. Męska woda toaletowa Intimately Beckham. Opakowanie 30 ml. Nieużywana woda ale niestety bez tekturowego opakowania.
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Lirene Special Skin Care – delikatna pianka do mycia twarzy dla cery wrażliwej, bezzapachowa. Opakowanie 165 ml, zużyta 1/3 op. Data ważności: 11.2011.
Nivea Melon Fresk - pielęgnujący żel pod prysznic, ekstrakt z melona i świeży owocowy zapach. Opakowanie 250 ml, użyty raz. Sunsilk odżywka w mgiełce (spray) – bez spłukiwania. Opakowanie 200 ml, zużyte max. 1/3 opak. Foot Rescue Mask for dry & tired feet Oriflame – maseczka dla zmęczonych i suchych stóp. Opakowanie 100 ml, użyte może 2 razy. Lirene familly – balsam po opalaniu i kąpieli – głębokie nawilżanie. Opakowanie 150 ml. Data ważności: 19.03.2011 – pełne opakowanie chętnie pokryję koszty przesyłki chyba, że coś znajdziesz u mnie?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Przyjme za kostzy wysylki:
-Męska woda toaletowa Intimately Beckham. Opakowanie 30 ml. Nieużywana woda ale niestety bez tekturowego opakowania. -Ingot cienie Integraf – trio zieleni (ciemna zieleń z małymi drobinkami mieniącymi, jasna zieleń z dużymi drobinkami mieniącymi, średnia zieleń naturalna perłowa). Niewielkie zużycie (kilka procent zaledwie), w największym stopniu zużyta jasna zieleń. -Sunsilk odżywka w mgiełce (spray) – bez spłukiwania. Opakowanie 200 ml, zużyte max. 1/3 opak. -Mascara Maxi Frange Waterproof Bourjois (2-stronna – czary tusz, szczoteczka + biała odżywka pogrubiająca, grzebyk). Opakowanie 2x6 ml. Niewiele używane, może kilka-max. kilkanaście razy. Tusz mokry, nie sypie się. -Sephora zielona (perłowo-metaliczna) nr 510, gruba kredka do oczy. Opakowanie 0,06oz., użyta kilka razy, nie temperowana od nowości. Jak masz co z tego to daj znac
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Na początku przepraszam za ten poślizg w odpisywaniu ale mieliśmy mały remont. A z kolei z roczniakiem na kolanach ciężko przeglądać wątki... Nadrabiam zaległości. Od razu proszę żebyście nie zrozumiały mnie źle (że za dużo chcę, itd.) poniżej wypisałam po prostu co mnie najbardziej u Was interesuje jako, że nie mam żadnych zapotrzebowań na kosmetyki a wydaje mi się, że zawsze jakoś się można dogadać
Lista wg kolejności co mnie najbardziej interesuje ![]() ragutka: Escada Signature 70/75 ml za: m.in krem scholl, tusz, nizoral DiTu77: Little Black Dress Avon – zafoliowana i/lub CK One Electric 100ml za ??? _kapryska_: Kate Moss SummerTime za: korektor do blizn i Intimately mucia18: koszulka brazowa i/lub zielona sukienka za: Męska woda toaletowa Intimately Beckham, Foot Rescue Mask for dry & tired feet Oriflame, Ingot cienie Integraf, Sephora kredka zielona (perłowo-metaliczna), Nivea Melon Fresk, Kąpiel parafinowa do rąk Oillan 64% parafiny tompola: biała bluzeczka za: Męska woda toaletowa Intimately Beckham, Sephora zielona (perłowo-metaliczna) nr 510, gruba kredka do oczy. cytryn: woda ming shu za: tusz Bourjois i kredka z Sephory U reszty dziewczyn nie znalazłam nic, w związku z tym jak pozostaną jakieś rzeczy, to będę przydzielać wg kolejności zgłoszeń. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Męska woda toaletowa Intimately Beckham. Opakowanie 30 ml. Nieużywana woda ale niestety bez tekturowego opakowania.
cos u mnie?
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
![]() jestem zainteresowana tymi kosmetykami: Lirene familly balsam Foot&Nail Carem cień biały avon żel pod prysznic nivea Sunsilk odżywka w mgiełce (spray) Foot Rescue Mask for dry & tired feet Oriflame Ingot cienie Integraf – trio zieleni Męska woda toaletowa Intimately Beckham Może znajdziesz coś dla siebie? |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odp
.Całej wody niestety nie mogę oddać ale chętnie zaproponuje odlewkę .
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Ragutko, PW wysłałam.
Skierko: wypatrzyłam u Ciebie dwie rzeczy: 6. Czarna koszula, rozm. 42, stan bardzo dobry i 4. NOWA żółta bluzka w paski, rozm XL - bez metki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.