|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zestaw do dipów
Co myślicie o zestawach do dipów, przydają się czy nie? Planuję sobie taki kupic, ale nie chcę by leżał później w szafce bezczynnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zestaw do dipów
Masz na myśli taki zestaw małych miseczek na dipy? Jeśli tak to u mnie bardzo się przydaje. Bardzo często jest wykorzystywany. A to podaję w nich dipy do grzanek, do mięsa, do maczania warzyw. W święta podaję w nich żurawinę i borówkę do mięs, a także chrzan.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tak, właśnie o taki zestaw chodzi. Ja tez taki posiadam i jestem z niego bardzo zadowolona. Przydaje się zwłaszcza podczas luźnych spotkań z przyjaciółmi. Fajnie jest wtedy coś przekąsić, a taki zestaw tylko to urozmaica.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
W takim razie gdzie taki zestaw mogę dostać?? Bo ja jakoś nie mogę trafić w tych moich osiedlowych sklepach. A specjalnie jeździć też zbytnio nie chcę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja nie kupowałam w formie zestawu. W sklepie z gospodarstwem domowym (garnki, talerze, naczynia itp) były sprzedawane takie miseczki na sztuki. Proponuję zajrzeć do tego typu sklepu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Znalazłam przykładowy zestaw na bodajże comfortable.pl Masz tutaj 3 miseczki i deskę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A mi to wygląda na reklamę
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a wystarczy na allegro zajrzec
![]() http://allegro.pl/search.php?string=...Mozilla-search ja mam różne porcelanowe miseczki, kupowałam u chinczyka, po 2,5/ szt 6 bialych mniejszych do serwisu jak znalazl, 2 czarne i 3 kolorowe bardzo przydatne ale tak specjalnie do dipów to to nie jest zestaw ![]()
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2010-07-21 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.