|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Jaka trwala? Pani Grazyno - prosze o rade
Hejka!
Mam pytanie - mam proste wloski do lopatek, wycieniowane (fryzurka mi sie podoba itd). Wlosy mam cienkie, delikatne, bardzo proste i niepuszyste. Latwo sie przetluszczaja przy skorze i przesuszaja na koncach (ale koncowki sie nie rozdwajaja). Farbuje sie co pol roku na kolor ton-w-ton zeby moj naturalny nie jasnial od slonca. Chcialabym zrobic sobie delikatna trwala na duzych walkach zeby wlosy ladniej sie ukladaly (no i nieco zmieniec fryzurke - cos a la romantyczne loki na 3/4 dlugosci). Pytanie: Czy przy takim stanie wlosow moge zrobic sobie trwala? Normalne codzienne krecenie na walki/karbownice/lokowki etc nie wchodzi w gre bo szybko mi sie takie loki prostuja. Jesli nie ma przeciwwskazan - to jaka to powinna byc trwala - kwasna, zasadowa, ziolowa? Doradzcie prosze jakimi kosmetykami bedzie najbezpieczniej. Dziekalska jestem! PZDR
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Re: Jaka trwala? Pani Grazyno - prosze o rade
Podnosze watek. Doradzcie madraski, prosze! Nie wiem co powiedziec fryzjerce.
PZDR
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
jak to Ty masz powiedziec fryzjerce??to chyba fryzjerka ma Tobie powiedziec jaka trwała bedzie najlepsza dla Twoich włosów
poprostu idz do dobrego salonu, tam ocenia Twoje włosy umyja je i wtedy dopiero dobiora płyn
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Nareszcie!!!
PZDR
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
tlumazce Ci , ze w profesjonalnym salonie maja srodki, wiec nie moga Ci spalic wlosw, tylko tam powinni posiadac odpowiednie plyny, ja bez ogladniecia wlosow nie potrafie doradzic...
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ok! Dziekuje.
PZDR
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.