|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Almatur Cesenatico 2010
Jadę w tym roku z koleżankami do Cesenetico z Almatura w terminie od 8 sierpnia
![]() Może ktoś jeszcze jedzie? To się spotkamy. ![]() I jestem ciekawa, czy ktoś stąd był na tym obozie z Almatura...Jak wrażenia? ![]() Edytowane przez Puszek67 Czas edycji: 2010-06-28 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Almatur Cesenatico 2010
ja byłam dwa lata temu na językowych w cesenatico. moje gg 10010653
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nikt się nie odzywa.... Nikt stąd nie jedzie tam?
Opinie są świetne, nie mogę się już doczekać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jade jade. ;d od 3.08. ktoś też?
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja jade z novatorem 15lipca może ktoś też jedzie
chciałbym sie dowiedzieć co na taki obóz językowy warto wziąść. ile pieniędzy?> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja jadę 8 sierpnia.:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
wrocilam
![]() angielski - beznadzieja, tak zwany pic na wodę, zadnego podzialu na grupy ani nic, jakies kserowki i tyle. zdecydowanie nie polecam. morze - suuper, bardzo ładna plaza, duzo lezakow, wiec dla kazdego spokojnie starczylo, fajny pomysl z "daszkami" na twarz, morze bardzo mi się podobało, nie ma "przepaści" między głęboką a płytką wodą jedzenie - sniadanie beznadziejne, sucha bulka z niefajnym dżemem (dobrze, że miałam serki topione, polecam), co drugi dzień można było brać mleko z płatkami, czasem było kakao, na obiad zawsze makaron, mi to bardzo pasowało i na drugie danie często frytki, fasolka szparagowa albo sałatki... na kolację dosłownie 3 łyżki nieapetycznie wyglądającej zupy i cos jeszcze... no i jeszcze były owoce. ![]() wycieczki - mirabilandia - rewelacja! wspaniale przeżycia. szkoda, ze Ispeed (nie wiem, jak to się dokładnie pisze) był nieczynny. Rzym- nie lubię zwiedzać, ale zauroczył mnie ![]() Wenecja - cudo, cudo i jeszcze raz cudo ![]() dyskoteki- tu akurat nie mam się zbytnio co wypowiadać... ośrodek organizowal może z 2 razy dyskotekę, raz czy dwa karaoke...zabawa wcześnie się kończyła, jakoś przed 23... ogółem słabo zorganizowany obóz... głownie leniuchowało się na plaży... ale mimo to jestem bardzo z niego zadowolona ![]() ![]() a co do kadry - wspaniali ludzie, pani Justyna była rewelacyjnm wychowawcą ![]() Edytowane przez Puszek67 Czas edycji: 2010-08-20 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.