|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wejdź to zobaczysz co.
NIEAKTUALNE
Może najpierw czego szukam: pędzli do makijażu Sephora, MAC, Maestro nowych bądź mało używanych perfum (nie jestem wymagająca, mogą byc Avon, Ori oby byly to lekkie, owocowo-kwiatowe zapachy) oprócz tego jasnych błyszczyków pomadek, paletek cieni, lakierów do paznokci, jasnych korektorów, pielęgnacji z serii Effaclar lub Bioderma Sebium. Oto co mam na wymianę: -Vichy AeraTeint 23 clear ivory NOWA PROBKA W TUBCE -MAX FACTOR korektor MASTERTOUCH 303 Ivory zuzycie widać na fotce -AVON nailwear PRO cherry jubilee i pastel -AVON glimmerstick eye liner cosmic brown NOWY eleliner w kolorze ciemnego brazu, automatycznie wysuwany -STARRY Multi Face Powder extra puder z USA, kilka razy uzywany ale ja jakos rezygnuje z tego typu kosmetyków do twarzy -3 różne pudry do twarzy mineralne Pure Luxe, o wlasciwosciach mozna poczytac na stronce producenta, sa jedynie 1-2 testowane takze zuzycie praktycznie zerowe. te pudry to origineal eraser powder pure luxury silk powder -brązer Rimmel 022 sun bronze z filtrem SPF8 ledwo co muskany, widac wzor slonca na powierzchni -kredka do oczu automatyczna Essence longLasting eye pencil kolor to żólć, blyszcząca, perlowa, używany okolo 5 razy -próbki cieni mineralnych MEOW. Kolory to Witty Kitty,Spider Monkey, Schizo, Blood Orange, Ingrid B
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez magdolena Czas edycji: 2011-02-14 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wejdź to zobaczysz co.
Dokladka
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos za bronzer i bordowy lakier?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie?
![]() -próbki cieni mineralnych MEOW. Kolory to Witty Kitty,Spider Monkey, Schizo, Blood Orange, Ingrid B -3 różne pudry do twarzy mineralne Pure Luxe, o wlasciwosciach mozna poczytac na stronce producenta, sa jedynie 1-2 testowane takze zuzycie praktycznie zerowe. te pudry to origineal eraser powder pure luxury silk powder pastelowy lakier Avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
odpisane!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nic nie znajdziesz u mnie ??????zalamana jestem!!
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
za falownicę nic nie znalazłam, ale podoba mi się puder starry i bronzer rimmela, moze cos za to? moze zajrzysz do mojego wątku ciuszkowego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Odpisane.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za puder Starry??
odpisz proszę u mnie kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467649 ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22192840 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się parę rzeczy, masz ochotę np. na perfumy Oriflame Miss O, około 1/2 flakonika?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
-MAX FACTOR korektor MASTERTOUCH 303 Ivory zuzycie widać na fotce
AVON nailwear PRO cherry jubile -AVON glimmerstick eye liner cosmic brown NOWY eleliner w kolorze ciemnego brazu, automatycznie wysuwany cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.