|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nazwa Filmu - Pomocy !!!!
Nie wiem gdzie miałam dodać ten wątek więc dodam go tutaj .
Chce sie dowiedzieć nazwe pewnego horroru który chodzi mi już po głowie od pewnego czasu . No to może powiem co pamiętam z tego filmu : Więc tak był tam duch który kazał sie samemu zabijać( czyli zmuszał żeby popełnić samobójstwo ) . ( Wydaje mi sie , że pewna para nastolatków odnalazła jakąś książke i od tego sie zaczęło , zaczęli powoli jeden po drugim ginąc i wogóle ) warunkiem tego żeby ta kobieta ( duch ) przestała zabijać ktoś musiał oddać życie dobrowolnie . Na samym koncu została pewna dziewczyna i chłopak którzy na sam koniec sie w sobie zakochali . Chłopak zdecydował sie odebrać sobie życie żeby chociaż dziewczyna mogła przeżyć . Miał broń i czytał jakieś słowa z książki . ( Cała ta akcja z chłopakiem i dziewczyną na samym końcu odbywała sie gdzieś na pomoście nad wodą ) dziewczyna myślała że chłopak sam strzelił sobie w głowie i wszystko ustąpiło , ale jednak ktoś zastrzelił go pierwszy i koszmar dalej sie dział ... reszty nie pamiętam . Bardzo mi zależy na tytule tego filmu . Prosze o pomoc ! ![]() ![]() ![]() ps . o ile sie nie myle grala w tym filmie aktorka Danielle Panabaker . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nazwa Filmu - Pomocy !!!!
Ten? Trochę się nie zgadza z Twoim opisem ale może jednak to to.
http://www.filmweb.pl/film/Oddzia%C5%82-2010-500497 A tak nawiasem mówiąc to jest już wątek "Poszukuję tytułu filmu", może tam spróbuj, prawdziwi specjaliści się tam takimi przypadkami zajmują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem chodzi Ci o "Miasto śmierci"
Ale jest specjalny wątek do zadawania takich pytań. ![]()
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje za pomoc ![]() wlasnie nie wiedzialam gdzie go dodac wiec dodalam tutaj , jezeli wiesz jaki to watek to moglabys mi powiedziec zebym wiedziala na przyszlosc ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
to chaba moj watek , dodalam ten na nowo bo bylam pewna ze teraz juz moze ktos odpowie i sie domysli , a tamten watek tak jakby byl juz zapomniany , wiec i tak tam nikt nie dawal sensownej odpowiedzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Proszę.
![]() Tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214927
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.