![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
●O◦s◦t◦a◦t◦n◦i●
nieaktualny
Czas na nowy wątek, już jesienny. ![]() Na początek kilka zasad: 1. Jeśli masz dużo mniej przekupek lub negatywa - wysyłasz pierwsza. 2. Wysyłam poleconym ekonomicznym, wyjątkowo priorytetem. 3. Ubrania piorę, nie prasuję. 4. Niektórych rzeczy wcale nie muszę się pozbywać, więc mogę być wybredna, a niektóre oddam bardzo łatwo. To czego szukam: *nowej bielizny (staniczki 70C, majtki S/M) *zakolanówek grubszych (szare, czarne, beżowe, pudrowe) *rajstop czarnych w serduszka, kropeczki, kokardki itd. *szarego kardiganu *duużo różnej biżuterii *płyt: Billy Talent, The Pretty Reckless, Hollywood Undead. *wszelkich tabletek wspomagających odchudzanie *skakanki z licznikiem, krokomierza *dresów/szortów/kryjących leginsów na wf *butów, butów i jeszcze raz butów *sukienki nadającej się do sesji o tematyce lalki/marionetki *wszystkich akcesoriów pasujących do sony alpha *mp3 z wyświetlaczem i słuchawek do mp3 *dobrych lakierów do paznokci *bereciku na jesień *jesiennego płaszcza dwurzędowego w kolorze camel *zegarka albo typu jelly watch albo vintage *różniastych apaszek *dobrego tuszu do rzęs *bluzeczek z żabotem, falbankami *toreb mieszczących A4 jak i tych malutkich *ładnego portfela *PERFUM Jeżeli nie znajdziesz czegoś w wątku, mogę poszukać poza.
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-10-31 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ●O◦s◦t◦a◦t◦n◦i●
*Sukienka Cropp
Rozmiar M Stan idealny *nowa kremowa mgiełka F&F Nigdy nienoszona, posiadam jeszcze metki z zapasowym guziczkiem. Rozmiar z metki to aż 14, ale ja noszę S/M i dzięki wiązaniu wygląda dobrze. *biała, krótka marynarka H&M W paski, fajnie wygląda z podwiniętymi rękawkami, ładnie się dopasowuje. Rozmiar 36 Wada: brak jednego, środkowego guziczka na rękawie. *kwiecista długa koszula Mark Adam. Wiązana po bokach, rękawki 3/4. Idealna do leginsów. Miałam ją na sobie raz na max 2 godzinki. Rozmiar 38, dzięki regulowanej talii pasuje też na mniejsze. *Błyszczący, zielony strój kąpielowy Cropp Rozmiar M Miałam go na sobie dwa razy *Śliczne, kremowe bolerko Madonna Założone raz na wesele Z metki XL, ale regulowane więc na L będzie dobre *nowa tweedowa kamizelka Portbello Punk Będzie dobra na M lub L Mam z wymianki, niestety za duża
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-09-07 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
*Nowy strój kąpielowy Nivea
Dzięki wiązaniom to taki Uni *Spodnie dresowe Nike. Lekko opuszczony krok, fajny luźny fason. Rozmiar 8 Posiadają ślady użytkowania (trochę słabszy kolor, gdzieniegdzie pościerane guziki). *Śliczna tunika/sukienka Na górze dżety, w dół delikatna bombeczka. Można nosić na dwa sposoby: -jako tunikę, podciągniętą, -jako sukienkę, opuszczoną. *Jaśniutko żółte bolerko Marks&Spencer Rozmiar S, ewentualnie M. *Nowa kwiecista morelowa sukienka. Rozmiar 38/40 *Nowa błękitna sukienka z hawajskim kwiatkiem Rozmiar 38/36 *Tuniczka w kwiatki TopShop Rozmiar M Bufki na rękawkach, z tyłu wiązana więc dobra i na S, L. *Nowy bezrękawnik Rozmiar L, ale dobry też na M *Pudrowe szorty z podwyższonym stanem Marks&Spencer Rozmiar 38, ale dobre też na mniejsze. Mają plamkę, którą widać na zdjęciu. *Szary nietoperz w zebrę Rozmiar z metki S, ale pasuje też na M
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-09-07 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
*Spodnie z fajny wzór
Miałam na sobie raz w szkole Rozmiar 36 *Śliczna turkusowa sukienka Idealna na wesele Z metki 40, ale jest wiązana w pasie i ma regulowane ramiączka, więc i na mnie wygląda dobrze (noszę 34/36) *Nowy granatowy sweterek Rozmiar S *Chustka w pepitkę Pozaciągana, ale nie widać tego przy noszeniu *Fioletowa arafatka Pozaciągana, ale nie widać przy noszeniu Dużo nie chcę za nią *Leginsy wet look w zebrę Rozmiar na S/M *Brązowe szorty bombki Terranova Rozmiar M
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-09-07 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
*Spódniczka bombeczka w paski
Rozmiar uni. *Olejek do ciała Avon Zużycie widać na zdjęciu *Spódniczka Cropp Rozmiar xs *Koszulka New Look Bardzo fajny nadruk Rozmiar S Mam z wymiany i nieeestety za mała *Kolczyki różowe pacyfki Cropp (albo House, nie pamiętam ;p) Posiadam też wisior w razie w ;p *Rureczki czarne Rozmiar L Wada: guziczka nie ma. *Pasiak h&m Rozmiar S *Czapka z czaszką *Bluzka kolorowa tuba Rozmiar na S/M
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-09-07 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
*Miętowy, dłuższy kardigan Gina Tricot
Rozmiar L (na drugim zdjęciu na osobie noszącej S/M) *Nowa z metką tunika Madonna Rozmiar M *Śliczna sukienka w róże Pull&Bear Rozmiar M Będę wybredna *Bermudy w paski Rozmiar S Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-08-30 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
*Boyfriend blazer h&m
Szary z pudrową podszewką Rozmiar z metki 40 *Nowa urocza bluzeczka w serduszka i kropki *Nowa biała bluzeczka Rozmiar na XS, małe S *Nowa biała bluzeczka z lejącym się dekoldem *Staniczek House Z metki 70C, ale to małe C lub nawet B *Kurteczka Cropp Serduszka w kapturze i w środku Rozmiar M *Nowa morska bluzeczka Rozmiar na XS, małe S Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-09-07 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Bandażowa spódniczka Amisu (New Yorker)
Nowa z metką Rozmiar 38 Będę wybredna. Okazała się za duża ![]()
Edytowane przez iha Czas edycji: 2010-09-14 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
11
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1283173486 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1283173810 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1283174159
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
coś za *Śliczna sukienka w róże Pull&Bear
Rozmiar M Będę wybredna???????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za *Śliczna nowa tunika/sukienka
Na górze dżety, w dół delikatna bombeczka. Można nosić na dwa sposoby: -jako tunikę, podciągniętą, -jako sukienkę, opuszczoną. ? ![]() Jaki rozmiar? Mam poza watkiem z Twojej wish apaszki, berecik z włóczki grafitowy, cos ze srebrnej biżu by sie znalazło do wymiany.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1283173810 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1283175413 ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.