|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozjaśniać?
Załącznik 3273240Hej dziewczyny. To konto założyłam kiedyś jak miałam problem z facetem i nie chciałam być rozpoznana na forum po nicku. No i teraz się akurat przydało, bo muszę Wam pokazać moją mordę.
![]() ![]() A, no i dodam, że ten kolor, który teraz mam też jest farbowany, naturalne mam troszkę jaśniejsze, ale też takie brązowe. Teraz mi nagle blond do głowy wpadł. ![]() I powiedzcie mi- rozjaśnianie naprawdę bardzo niszczy włosy? Bo moje to lubią wypadać z racji częstych anemii. PS. Nie noszę takich okularów, miałam głupawkę w sklepie, to bardzo stare zdjęcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozjaśniać?
Cytat:
Kurczę, tak myślałam. Szkoda, szkoda. Te rozjaśnianie o 2, 3 tony by mnie nie usatysfakcjonowało, bo nie lubię jasnych brązów. Podobają mi się włosy albo bardzo ciemne, albo taki blond. Żadne inne. Kiedyś miałam rude, ale szybko mi zbrzydły i teraz nie mogę na takie marchewkowe nawet patrzeć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wiesz mogłabym wykonać przeróbkę zdjęcia z Tb w blondzie, ale to niepotrzebne chyba jest
![]() http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4521761.html Sądzę, że ten kolorek byłby ok. Jednak tak jak pisze moja poprzedniczka: Będzie ciężko. Musiałabyś je rozjaśniać stopniowo, utrzymanie koloru też kosztuje, bo blond szybko żółknie. Najlepiej odświeżać go u fryzjera, a wiec co miesiąc 120 zł < bo przecież nawet odrosty należy wziąć pod uwagę ![]() Ja na Twoim miejscu rozjaśniłabym woje włoski do jakiegoś lekkiego brązu, bo w Tych jesteś za ciemna. twarz wydaje się zmęczona. Może jakaś ciepła czekolada. Wiem, że nie lubisz brązów, ale przemyśl to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Absolutnie nie rozjaśniaj. Ładnie Ci tak.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bedziesz żałować, jeśli się tego podejmiesz, nawet jesli w kolorze byłoby Ci ładnie, to stan włosów po takich zabiegach, odejmie Tobie i im uroku. Wiem co mówie, schodziłam z czarnego na platyne, i mimo ze kolor uzyskałam piękny, to ile się męczyłam, aby wlosy sie nie połamały, niepowypadywały, w koncu i tak do czerni wrocilam, zeby co miesiac nie farbowac odrostow, i teraz czeka mnie dluga droga aby je zregenerowac.
Nie rob tego, tak jest ladnie ![]()
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie nie, inne odcienie blondu niż taki rudawo złoty też mi się nie podobają. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Dziękówa. ;D Choć słowo "ładnie" do tych zdjęć nie jest najlepszym określeniem. ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.