|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was pracowała w sklepie Wadima?
Byłam u nich na rozmowie o prace, wybrali mnie spośród 15 kandydatek, jednak na drugi dzień kazali mi jechać na szkolenie 150km stąd. Mam małe dziecko i nie widziało mi się zostawiać je na całe 3 dni. Odmówiłam. dziś, tj po tygodniu ten Pan znów zadzwonił żeby mnie namówić na to szkolenie. Nie wiem czy warto? To tak daleko, nie wiem co robić. Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy któraś z Was pracowała w sklepie Wadima?
Rozumiem Cię, że nie chcesz zostawiać dziecka i wyjeżdżać na szkolenie. Nie wiem, czy miałabyś pokryte koszty wyjazdu i pobytu. Czy miałabyś zapłacone za te 3 dni? I czy miałabyś pewność, że zostaniesz przyjęta? To ostatnie jest pyt. retorycznym, bo wiadomo, że takiej pewności nie ma dopóki się nie podpisze umowy.
Ofert pracy w sklepach, butikach i drogeriach jest mnóstwo. Nieustannie widzę porozwieszane ogłoszenia. Skoro wyszłaś najlepiej spośród 15 kandydatek, napewno bez trudu znajdziesz inną pracę. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy któraś z Was pracowała w sklepie Wadima?
Jesli masz z kim zostawic dziecko a pewnie masz skoro chcesz isc do pracy to co ci szkodzi pojechać .
Chyba nie po to skladałas cv aby zrezygnować.Dowiedz się kto opłaca te 3 dni i już. To tylko 3 dni a 150 km to żadna odległość. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.