|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowa ja?
Czesc dziewczyny!Marzy mi sie drastyczna zmiana wizerunku,ale nie wiem,w ktora strone podazac
![]() ![]() ![]() 1.Miedziany kasztan krotko po zafarbowaniu. 2.Odcien opalenizny. 3.Taka blada jestem zima. 4.Obecnie,w naturalnym kolorze wlosow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa ja?
Szkoda,ze jak narazie nie uzyskalam zadnej porady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Masz piękny kolor na 1 zdjęciu. Bardzo mi się podoba
![]() Poza tym powiem ci, że zimą jestem równie blada jak ty ![]() Niestety nie doradzę ci nic w kwestii stroju i cięcia, bo kompletnie się na tym nie znam ![]() Ale zębów zazdroszczę!
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja Cię widzę w karmelowych włosach. Zapuścić, podkreślić cięciem i odpowiednim odżywianiem skręt i jest pięknie
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o włosy to bym postawiła na jakiś jasny, ciepły brąz. Ładnie podkreśliłby oczy, no i zimą byś nie wyglądała bardzo blado. Do tego troszkę bym je pocieniowała, co by nabrały trochę lekkości. No i podkreślenie loczków ważne. Może to nie byłaby drastyczna zmiana, ale może dobra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Szczerze mwoiac,jestem zaskoczona propozycja zmiany koloru wlosow na cieply odcien.Czy to nie kolidowaloby zbytnio z moim rzekomo chlodnym typem urody?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() odradzam Ci czarny, ja lubie naturalność, więc proponowałabym Ci Loreala casting (aby nie niszczyc wlosow farba) odcien taki jaki masz, aby Ci go pogłębił, jakiś bardziej czekoladowy, żywy. Co do zębów, dziwnie wyglądają...jakby były nie białe... jeśli tak jest to coś można z tym zrobic ![]() no i brwi na ostatnim zdjęciu są ok, przy tym pozostan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
zacznę od tego, że śliczna z Ciebie dziewczyna i zdecydowanie nie musisz się zmieniać bo jest dobrze tak jak teraz ale rozumiem że czasami ma się ochotę na coś nowego
![]() co do włosów, wiem z własnego doświadczenia że takie kręcone włosy mogą sie znudzić i wydawać nijakie ale nie polecam jakichś drastycznych cięć bo można później żałować. sama mam takie jak Ty, tylko dużo ciemniejsze i juz raz mi sie zdarzylo, w przyplywie chęci do zmian, ściąć je a potem żałować. na wszystkich zdjęciach masz rozpuszczone włosy, może pokombinuj z różnymi upięciami, to zawsze jakaś odmiana myślę, że w ciemniejszym kolorze byloby Ci dobrze tylko pamietaj ze wtedy bedziesz prawdopodobnie musiala przyciemniac brwi zeby wlosy nie wygladaly nienaturalnie a i na 'nieopalonym' zdjeciu bardzo ładnie, tylko pozazdrościc cery, żadnych samoopalaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Raczkowanie
|
To chyba bym musialam calkiem zeby wymienic :p,bo moj dentysta mi powiedzial,ze mimo wybielania nigdy nie bede miala snieznobialych zebow,poniewaz mam ciemniejsze szkliwo,ale plus jest taki,ze takie szkliwo jest mocniejsze niz to jasniejsze.
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Przede wszystkim nie narzekaj na swoje kręcone włosy- są naprawdę bardzo ładne i urocze. Zadbaj tylko o ich odpowiednie nawilżenie, gdyż szybko ulegają przesuszeniu. Co do koloru, w sumie nie wiem, Twój naturalny jest okej, możesz go lekko przyciemnić na początek na przykład tylko szamponetką, żeby zobaczyć jak się będzie kolor "widział". Ścięcie- tutaj nie masz dużego pola do manewru, sama mówisz, że nie chcesz ich prostować, także wiele fryzur najzwyczajniej odpada. Może dla urozmaicenia jakaś opaska na włosy? Taka szersza? Generalnie to ja Cię widzę w stylu lekko hipisowskim, takim luźnym, wydaje mi się, że fajnie zgrałoby się to wszystko z Twoją miłą buźką ![]() Lubisz koszule ? Mogłabyś z nimi naprawdę pokombinować. Kupić kilka takich troszkę szerszych i nosić rozpięte z jakąś bokserką pod spodem. Bransoletki, korale, duże kolczyki, wszystko co dodaje urokuuu ![]() Moim zdaniem powinnaś inwestować w ubrania, które Cię "ożywią" trochę wzorów, fajny krój, żywe kolory. Kilka zdjęć, żebyś wiedziała o co mi chodzi. Wiadomo nie wszytsko trzeba brać dokładnie, można zmieniać i kombinować. Jak masz jakieś pytania, pytaj ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś piękna
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Dziekuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.