Pomocy !! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-21, 11:12   #1
nelly1507
Przyczajenie

Pomocy !!

Witam jestem tutaj nowa wiec mam nadzieje, ze nikt mnie nie zgnoi.
Mam 20 lat i byłam z facetem 1,5 roku. Zostawił mnie 2 tygodnie temu...
Ja go kocham ... a on mnie? niewiem ...
Chce Was prosić o rade...
W dzień zerwania spotkaliśmy sie i ok zerwał. wiec ja przestałam sie odzywać...
na drugi dzien godzina 9 z czymś rano sms- czemu sie nic nie odzywam ... i tak jest do dziś... twierdzi , źe nie może przestać sie ze mna widywać. że chce sie spotykać. Bo jestem dla niego kimś waznym...
Co ja mam robić ?
Każde nasze spotkanie zakanczało sie czułym pożegnaniem . Przytuleniem, trzymaniem za reke. Pocałowaniem...
Zawsze jak przyjeżdza to płącze bo to dla mnie zbyt silne przezycie. Kocham go nadal tak samo , chciałabym cos zrobić żeby on tez do mnie to poczuł. a za kazdym razem jak mu mówie , ze najlepiej bedzie jak zakonczymy juz to spotykanie . ze najlepiej zapomnieć o sobie to ma łzy w oczach . a raz to nawet płakał....
Dać mu czas??? zeby zrozumiał ?
Prosze doradźcie mi , bo ja wiem , że to jest ten jeden jedyny.
Wczoraj sie spotkaliśmy... i powiedział mi że bardzo by chiał czuć to co ja do niego. Być ze mna nadal... Trzymaliśmy sie za rece, tuliliśmy...
Sądzicie , ze on juz nic do mnie nie czuje ? Dac sobie spokój ??
nelly1507 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 11:26   #2
Vivienne
... choć nie Westwood

Dot.: Pomocy !!

Sądzę, że powinien dać Ci święty spokój, a nie spotykać się z Tobą, i to jeszcze z przytulankami i całowaniem, robiąc Ci nadzieję. Olej gościa, tylko Cie wykorzystuje.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 11:33   #3
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Sądzę, że powinien dać Ci święty spokój, a nie spotykać się z Tobą, i to jeszcze z przytulankami i całowaniem, robiąc Ci nadzieję. Olej gościa, tylko Cie wykorzystuje.
Popieram

Powiedz mu, że na taki układ się nie godzisz, bo zbyt wiele Cię to kosztuje. Albo sobie da spokój i zapomnisz o nim, albo dojdzie do wniosku, że nie może żyć bez Ciebie i do siebie wrócicie. W obu przypadkach wygrywasz.
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 11:39   #4
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

No tak dziewczyny mają rację . To wygląda tak jakby on się toba bawił, moze3 on liczy na związek bez zobowiązań..... nie daj się dziewczyno wykorzystywać powiedz mu albo w lewo albo w prawo , bo potem będzie jeszcze gorzej...
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 13:20   #5
karolynka90
Zakorzenienie

[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;20824299]Popieram

Powiedz mu, że na taki układ się nie godzisz, bo zbyt wiele Cię to kosztuje. Albo sobie da spokój i zapomnisz o nim, albo dojdzie do wniosku, że nie może żyć bez Ciebie i do siebie wrócicie. W obu przypadkach wygrywasz.[/QUOTE]
Zgadzam się.

Niech chłopak jasno określi co do Ciebie czuje, czy chce z Tobą być.
Nie pozwalaj mu na takie kręcenie, bo tylko będziesz cierpieć.
Stary 2010-07-21, 13:34   #6
golden_eye
Wtajemniczenie

jak będziecie się spotykać dalej, to podjecia decyzji mu nie ułatwisz. on nie odczuje tego, że już się rozstaliście. nie spotykaj się z nim, aż on ochłonie i zobaczy jak to jest nie mieć Ciebie w życiu. i ALBO się ocknie że jednak Cię kocha i wróci, ALBO podtrzyma decyzję i nie wróci. dla Ciebie oba wyjścia będą dobre, bo spotykać sie z kimś, kto Cię nie kocha ( a on to powiedział) w sytuacji kiedy Ty go jeszcze kochasz to normalnie jak podcinanie codziennie żył. po co? nie kocha - bywa i tak. spotkasz jeszcze niejednego faceta, którego pokochasz i który Ciebie będzie kochał. świat się na jednej miłości nie kończy, bo inaczej wszyscy byśmy wyginęli. daj sobie - SOBIE - szansę na szczęście i jeśli on nie wróci sam - olej. wiem, że ciężko to sobie wyobrazić, ale teraz najlepsze co możesz dla Was obojga zrobić to nie spotykać się z nim. daj mu odczuć, że Ciebie już nie ma, że nie jesteście juz parą (ściskanie, całowanie - no nie wyobrażam sobie, po zerwaniu??? świnia jakaś ten chłopak a nie może normalnie sie rozstać tylko jeszcze korzystać z tego? wykorzystuje Cię i Twoje uczucie, nie powinien TAK postępować) zadnego całowania, obejmowania, czułych rozmów, niech on w końcu zobaczy co zrobił. jeśli naprawdę mu zależy, to wróci. jeśli nie - to naprawdę nie kocha i szkoda łez na niego. sytuacja różnie może się rozwinąć ale teraz nie spotykaj się z nim. niech zacznie żyć sam i niech się określi. a potem zobaczysz co wyjdzie.
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 14:46   #7
asiakos
Przyczajenie

A pytałaś się go jaki był powód zerwania? Być może jest coś, co można poprawić? Bo jeżeli to tylko widzi-mi-się lub brak zdecydowania, wtedy raczej nie ma odwrotu.
asiakos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 18:16   #8
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez asiakos Pokaż wiadomość
A pytałaś się go jaki był powód zerwania? Być może jest coś, co można poprawić? Bo jeżeli to tylko widzi-mi-się lub brak zdecydowania, wtedy raczej nie ma odwrotu.
Taki, że jej nie kocha. Więc tym bardziej dałabym sobie spokój.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 20:08   #9
201607211724
Konto usunięte

ależ okrutnik z niego albo taki typ dramatyczny
dziewczyny mają rację - odpuść
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości