|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kasiula Brzydula ;)
Cześć dziewczyny.
Chciałabym coś w sobie zmienić, ale nie wiem jak. Chciałabym odnaleźć się w jakimś stylu, chciałabym wiedzieć jak się ubrać, umalować, uczesać. Jestem dość grubą kobietką, ale nie w tym mam problem. Problemem jest to, że ubieram się bardzo pospolicie (zwykłe dżinsy, proste bluzki), nie bardzo wiem jaki makijaż jest dla mnie najkorzystniejszy, a już w ogóle nie mam pomysłu na fryzurę. Noszę albo całkiem rozpuszczone włosy, albo po prostu związane w kucyka. W ogóle nie mam pomysłu na siebie. Pomożecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kasiula Brzydula ;)
Ojacie, jesteś podobna do Mariah Carey!!!.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ojej, jeszcze nikt mi tego nigdy nie powiedział
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Jak napisałaś: Jestem dość grubą kobietką
myślałam, że otwierając zdjęcia zobaczę naprawdę kobietę puszystą ![]() A co ja widzę? Dziewczynę z kobieca figura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Heh, bo zdjęcia, gdzie wyglądam gorzej od razu usuwam
![]() Ale niech będzie, że jestem po prostu dużą kobietką bez pomysłu na siebie. Chlip. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kasiu, moim zdaniem powinnaś ubierać się troszkę bardziej elegancko.
![]() Pewnie wiesz, że poziome paski poszerzają sylwetkę, dlatego polecam Ci, np jasną koszulę w pionowe paski - wysmukli i wydłuży sylwetkę. Powinnaś unikać nagromadzenia mocnych, jaskrawych kolorów - spokojne barwy sprawdzą się najlepiej przy Twojej sylwetce. Na specjalne okazje - zestawienie bieli z granatem lub czernią też świetnie się przy niej sprawdzi. ![]() Jeśli chodzi o fasony - lekko rozszerzane spodnie i dopasowana w talii góra. Jest lato - noś sukienki! ![]() Jesteś śliczna, podkreśl to. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
E! No właśnie też mi się tak skojarzyło!
![]() Może zrób coś z włosami, żeby wyglądały na takie lekkie ![]() Jesteś bardzo ładna i nie załamuj nam się tu! ![]() Noś sukienki i co tylko chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dokładnie to samo pomyślałam.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Sukienki, sukienki...
Jak widać na zdjęciach dżinsy + zwykła bluzka + trampki to mój ulubiony zestaw. Ale tak fajnie byłoby czasem poczuć się kobietą. Tylko że ja nie umiem ubrać się w sukienkę. Nie wiem w jakim kroju byłoby mi dobrze, a moją zmorą jest dopasowanie odpowiednich butów, żeby to jakoś wyglądało. Mam w szafie dwie sukienki. Jedna kupiona na wesele siostry, druga kupiona na wakacjach i tylko tam noszona. Obie odcięte pod biustem, a dalej lejące się. Tymczasem dzisiaj przeczytałam, że to zły krój do mojej figury, bo mam raczej figurę klepsydry, więc powinnam nosić sukienki dość dopasowane, absolutnie nie odcięte pod biustem. Jaką powinnam kupić sukienkę? (dodam, że mam spory biust, który uznaję za atut), jakie buty do niej kupić i w ogóle? I jeszcze jedno pytanie. Bardzo lubię bluzki tak luźno układające się, z dekoltem odsłaniającym ramiona. Do tego jakieś eleganckie spodnie i szpilki. Czy myślicie, że byłoby mi dobrze w takim zestawie? ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Sukienki, sukienki... Jak widać na zdjęciach dżinsy + zwykła bluzka + trampki to mój ulubiony zestaw. Ale tak fajnie byłoby czasem poczuć się kobietą. Tylko że ja nie umiem ubrać się w sukienkę. Nie wiem w jakim kroju byłoby mi dobrze, a moją zmorą jest dopasowanie odpowiednich butów, żeby to jakoś wyglądało. Mam w szafie dwie sukienki. Jedna kupiona na wesele siostry, druga kupiona na wakacjach i tylko tam noszona. Obie odcięte pod biustem, a dalej lejące się. Tymczasem dzisiaj przeczytałam, że to zły krój do mojej figury, bo mam raczej figurę klepsydry, więc powinnam nosić sukienki dość dopasowane, absolutnie nie odcięte pod biustem. Jaką powinnam kupić sukienkę? (dodam, że mam spory biust, który uznaję za atut), jakie buty do niej kupić i w ogóle? I jeszcze jedno pytanie. Bardzo lubię bluzki tak luźno układające się, z dekoltem odsłaniającym ramiona. Do tego jakieś eleganckie spodnie i szpilki. Czy myślicie, że byłoby mi dobrze w takim zestawie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Tak, sukienki lekko powyzej kolanka, dopasowane w talii, z paskiem w taliii, to bedzie to.
Mogą byc tez z wyeksponowanym dekoltem, jest czym się pochwalic, a bedzie odwracało uwage od tego, co chcesz zakryć ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ależ Kasiu
![]() W krótkich szortach pomykasz, a masz problem wyjść w sukience? ![]() ![]() Oczywiście, że możesz sobie pozwolić na dopasowane sukienki. I zakładaj szpilki, wydłużą i wysmuklą nogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Bo to w Grecji było, a przy Greczynkach to ja wyglądam jak chudzina, więc sobie pozwalam
![]() A co do butów to powiedzcie jeszcze: szpilki czy koturny? ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Pytam co wybrać, bo w jakiejś gazecie przeczytałam, że przy pełnej figurze nie powinno się nosić szpilek, bo to wygląda fatalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Grzywki jakoś tak za dużo, za ciężko - masz ładną buzię a zasłaniasz się włosami
![]() ![]() Znasz lobby biuściastych? ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- I jeszcze: wąziutkie szpilki rzeczywiście mogą stanowić kontrast dla pełnej łydki - ale już obcas trochę szerszy, w kształcie zwężającego się słupka wygląda dużo lepiej. Jeśli koturny, to też lepiej takie zwężające się na dół, żeby znowu nie było zbyt ciężko (w drugą stronę) Najlepiej chyba mierzyć, do spódnicy i wybrać najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.