![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zupełnie nowy, wymiankowy wątek ! ZAPRASZAMEdytowane przez moniaa5478 Czas edycji: 2010-12-04 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zupełnie nowy, wymiankowy wątek ! ZAPRASZAM
9. Spodnie dżinsowe Maverick (firmowe)
stan bdb długość całkowita 99 cm szerokość w pasie 37 cm x2 szerokość w biodrach 48 cm 10. Rurki w kratę. Kolor: brąz i ciemny fiolet. Stan wręcz idealny. Miałam je na sobie kilka razy. 11. Jeansowe rurki. Rozmiar 36. Zapinane na 3 guziczki. Stan dobry ( przy kolanach troche sprane, ale nie widac podczas noszenia) nie ma Edytowane przez moniaa5478 Czas edycji: 2010-11-07 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
12. Czarne eleganckie szpilki z paseczkiem przy kostce.
Rozmiar 39. Noszone tylko raz ! Na lewym czubku lekko zdarta skóra. 13.Trampki za kostke z czaszkami. Stan bdb. Rozmiar 40. 14.Adidasy Nike FIN'STAR. Rozmiar 40. Stan bardzo dobry. Mam nawet pudełko do nich. Wymienie się tylko za inne oryginalne adidasy, najlepiej do kostki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
15. Mała, czarna torebka "do ręki".
Zapinana na zamek. Torebka jest nowa, ale nie posiada metek. Te kropki na zdjęciu to wina aparatu. 16. Torba Puma mieści A4, stan bdb ODDAM TYLKO ZA COŚ SUPER 17. Torebka z motywem nie mieści A4, w środku wyszywana ciekawym materiałem 18. Torba- worek w kolorze zielonym. Gruby, sztywny materiał. W środku dwie małe kieszonki. Z przodu kieszeń zapinana na zamek. PIERWSZE I DRUGIE ZDJĘCIE SĄ MOJEGO AUTORSTWA I NIE ZEZWALAM NA KOPIOWANIE BEZ MOJEJ ZGODY Edytowane przez moniaa5478 Czas edycji: 2010-10-17 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
19. Długie rękawiczki z marszczeniami
są nowe, były tylko przymierzone nie ma 20. Biała czapka smerfetka 21. Długi, gruby i kolorowy szal w sam raz na zapowiadające sie mrozy 22.Arafatki sztuk dwie. Czarno-biała i niebiesko-czarna. Niebieska jest wieksza od tej drugiej. 23.Apaszki różnej maści. Edytowane przez moniaa5478 Czas edycji: 2010-10-19 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
BIŻU
24. Bransoletki + koraliki różnej maści (przy drugiej bransoletce różowe koraliki są trochę obdrapane) 25. Kolczyki + komplet w postaci kolczyków i naszyjnika (pierwsze kolczyki także troche obdrapane) 26. Naszyjniki, pierścionki i komplet bransoletka i naszyjnik z kryształkami SAWOROVSKIEGO Avon.. zapłaciłam za ten komplet 46 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
27.Wyposażenie dla chomiczka, w skład którego wchodzi:
* plastikowy domek z odczepianym dachem, * metalowy kołowrotek na stojaku o średnicy 15 cm, * plastikowy kołowrotek, * poidełko i miseczka. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
25.10.10 dokładka
28. Sweterkowa tunika bombka na dole ściągana gumą, po bokach dwie dość pojemne kieszenie kolor fioletowy, miałam ją na sobie może z raz także stan idealny zdjecia nie oddają jej uroku ! jeszcze nie wiem czy chce wymienić, ale można kusić ![]() kolor jak na 1 i 2 zdjęciu Edytowane przez moniaa5478 Czas edycji: 2010-10-25 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
03.11.2010 dokładka
różności BAWEŁNA- organiczny balsam do ust.. praktycznie nowy, tylko musnęłam palcem aby sprawdzić smak czarna henna do brwi i rzęs.. użyta raz na brwi czyli praktycznie nowa próbki kremu Cetaphil do suchej i wrażliwej skóry dwie kosmetyczki chyba z Avonu Edytowane przez moniaa5478 Czas edycji: 2010-11-03 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
20.11.2010 dokładka
Czarny, gruby pasek na talię. Wykonany z zamszu, z tyłu rozciągliwa guma. Pasek jest prawie nowy. Miałam go może z raz na sobie. Na mnie jest za luźny (jestem dość szczupła) ![]() Edytowane przez moniaa5478 Czas edycji: 2010-11-20 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
dokładka 4
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Można pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
coś za 20 - czapeczkę albo 16 - torebkę?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś za
11. Jeansowe rurki.
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
a widzisz cos u mnie w wątku za te buty ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za kamizelkę- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1287251464 bądź torebkę- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1287252523 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety interesuje mnie tylko czapa, popatrz na moim wątku na moją wishlistę - może masz coś poza wątkiem do oddania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
błagam, zarezerwuj mi butki nike!
![]() w wątku mam adidasy diverse, ale jak Ci się nie spodobają, to daj znać, będziemy kombinować poza wątkiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej pdoba mi się u ciebie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287252839
i czapeczka jesli nic nie znajdziesz napisz czego szukasz moze mam poza watkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety zegarka nie oddam, mogłabym oddać wisior kulę dyskotekową +coś jeszcze ale nie wiem co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
coś za torbe puma i długie rękawiczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za długie rekawiczki?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.