|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kondycji na ratunek- razem łatwiej
Witajcie
![]() Udało mi się zrzucić 6 kilo i dojść do praktycznie całkowitego zadowolenia ze swojego wyglądu. Jednak nie zamierzam na tym poprzestać. Muszę stale dbać o formę, ponieważ najprawdopodobniej będę miała egzaminy sprawnościowe na studia (co prawda jeszcze mam sporo czasu, ale wiadomo- kondycji z dnia na dzień nie poprawię) A że dodatkowo idzie zima, w czasie której zawsze najłatwiej było mi zapomnieć o ćwiczeniach, no i doliczając to, że źle się czuje bez codziennej dawki ruchu.. Może jeszcze ktoś chce poprawić/utrzymać formę? I przede wszystkim ćwiczyć regularnie? Ja oprócz treningów 3razy w tygodniu (1,5h) chodzę 2x na basen (1h) i postaram się codziennie biegać, zaczynając od krótkich biegów, stopniowo zwiększając czas. Do tego dosyć nieregularnie po pół godziny skakania na trampolinie. ![]() Plus jeszcze trochę rozciągania. A w zimie dojdą do tego wszystkiego łyżwy i hokej ![]() Tylko że podstawowym moim problemem jest lenistwo Może ktoś dołączy?
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2009-11-22 o 09:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kondycji na ratunek- razem łatwiej
A moze dolaczysz do nas?
Cwiczenia to u nas podstawa + zdrowa zbilansowana dieta a nie zadne glodowki. Zapraszamy.http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=368150
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kondycji na ratunek- razem łatwiej
Znowu ostro biorę się za swoją kondycję i szukam osób o podobnych zamiarach
![]() Ale podkreślam, że nie chodzi o gubienie kg, tylko właśnie o podniesienie sprawności. Jeśli ktoś chciałby dołączyć, zapraszam
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.