|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 557
|
Zmiana fryzury i koloru w³osów. Pomocy ;)
Witam
![]() S± wakacje, i co¶ mnie natchnê³o na zmianê wizerunku. Jednak sama nie dam sobie rady i potrzebujê pomocy. Mam nadziejê, ¿e trafi³am idealnie i mi pomo¿ecie : ) Nied³ugo zaczynam nowy etap w swoim ¿yciu, dlatego chcê siê zmieniæ i wygl±daæ zabójczo ![]() Mo¿e najpierw zacznê od koloru w³osów. Na 1 obrazku jest mój wymarzony kolor, jaki chcia³abym uzyskaæ, na 2 jestem ... ja . Rok temu farbowa³am w³osy szamponem koloryzuj±cym, niestety nie zmy³ siê i mam go po dzieñ dzisiejszy. Odrost siêga mniej wiêcej do d³ugo¶ci uszu (widaæ zreszt± na za³±czniku - grzywkê mam w swoim naturalnym kolorze). Nie wiem kompletnie jak siê zabraæ do zmiany koloru, jak bardzo przeszkadza to ¿e mam 2 ró¿ne odcienie na w³osach itp. Bojê siê u¿yæ rozja¶niacza, bo on strasznie niszczy w³osy. Zastanawia³am siê nad tym, czy jakbym kupi³a farbê ja¶niejsz± od tego koloru jaki chce uzyskaæ co¶ by z tego wysz³o. I czy musia³abym najpierw i¶æ do fryzjera ¿eby mi ten nieszczêsny kolor na w³osach usun±³ ? . Po drugie fryzura. D³ugo¶æ mi bardzo odpowiada, ciêcie te¿. Ale nie grzywka. Wola³abym zostaæ w grzywce, jednak nie w takiej . Nie mam jednak na ni± pomys³u, nie znam siê i nie wiem jaka by mi pasowa³a. My¶la³am o takiej jak na obrazku nr 3 lub 4... ale nie jestem pewna. Mam nadziejê, ¿e pomo¿ecie mi osi±gn±æ wymarzony cel . Za ka¿d± pomoc z góry dziêkujê ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 218
|
Dot.: Zmiana fryzury i koloru w³osów. Pomocy ;)
W grzywce takiej jak doda³a¶ w za³±czniku bêdzie Ci pasowaæ.
Je¶li chodzi o rozja¶nienie w³osów do wymarzonego koloru, to mo¿e byæ trochê k³opotów. Najlepiej aby¶ posz³a do fryzjera i pokaza³a jaki efekt chcesz uzyskaæ. Wtedy najprawdopodobniej bêdziesz mia³a robion± dekoloryzacjê i po³o¿y Ci jasn± popielat± farbê.. Drugim rozwi±zaniem jest zastosowanie farby superrozja¶niaj±cej, która nie wiem jak wyjdzie na Twoich w³osach... Nie wykluczam, ¿e mo¿esz skoñczyæ z ¿ó³tkiem na w³osach, bo tak to najczê¶ciej bywa po rozja¶nianiu ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a ja bym Ciê widzia³a w kolorku jak na pierwszym zdjêciu i fryzurze jak na drugim obrazeczku
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 103
|
Zgadzam siê z poprzedniczk±. Masz ¶wietn± urodê, wiêc nie maskuj jej w jakim¶ br±zie, bo bd wygl±daæ jak szara myszka
![]() Rudy by³by cudowny. Jak tylko Ciê zobaczy³am to od razu wiedzia³am, ze bêdzie najlepszy. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1279720087 A fryzura hmm... ta, któr± da³a poprzedniczka jest ¶wietna. Grzywka... odradzam tê z za³±czonych przez Cb zdjêæ. Jest bardo postrzêpiona i trudna w utrzymaniu. Wiem to, bo mam tak±, choæ wcale jej nie chcia³am. Fryzjerka troszkê przesadzi³a ![]() S±dzê, ¿e taka jak na zdjêciu z fryzur± jest ³adna. Albo co¶ takiego: http://images.google.com/imgres?imgu...Disch:1&itbs=1 Fryzjerka, bd wiedzia³a jak ci±æ. Ona jest zaczesywana tak na bok, jednak zas³ania wiêksz± ca³e czo³o. Jest bardzo ³adna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.