|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wreszcie cos działa :)
watek włosków niesfornie puszących sie przewijał się na forum wielokrotnie. Ja juz znalazłam sposób na poskromienie czupryny. otóz po ułozeniu fryzurki stosuję gumę do włosów. mam długie włoski, zazwyczaj noszę rozpuszczone. po gumie są miekkie, gładkie, fryzurka się 3ma i nie puszy. polecam
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: wreszcie cos działa :)
OoOOooo to mnie zaskoczyłas bo ja myslalam ze guma jak to guma strasznie skleja włosy i usztywnia!! mówisz ze są miekkie?? hmm a mozesz zdradzic jakiej gumy uzywasz?? bo ja mam ten sam problem z puszeniem co ty.. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A co to jest ta guma
![]()
![]() |
#4 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Możesz sie podzielić jak ją stosujesz???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
> A co to jest ta guma ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7811 dziewczynki, oczywiście już Wam wszystko mówię. mam tę gumę co w linku. postanowiłam kupić i wypróbować, skusiła mnie niska cena i ciekawośc. kiedy już włoski sobie ułozę, biorę troszkę gumy(niedużo, bo włoski wtedy się sklejają), rozcieram w dłoniach i przeciągam po czurynce aż nie wyschnie ten specyfik, co trwa kilkanaście sekund.nabierając bardzo malutko gumy powtarzam pare razy ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Mi po Waxie na pewno nie przestaly sie puszyc, ale gume to chyba wyprobuje, bo cena rzeczywiscie atrakcyjna
![]() Mam nadzieje, ze nie przeciazy i nie zklei bardzo wloskow pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
młodaa napisał(a):
> Mi po Waxie na pewno nie przestaly sie puszyc, ale gume to chyba wyprobuje, bo cena rzeczywiscie atrakcyjna ![]() > Mam nadzieje, ze nie przeciazy i nie zklei bardzo wloskow > > pozdrawiam ![]() Wydaje mi się, ze jeśli będziesz stosowała z umiarem to ani nie skleji ani nie przeciązy włosków, przynajmniej u mnie tak się nie dzieje.mam nadziję, ze bedziesz zadowolona. ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Takze mam taka nadzieje
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie slyszalam o czyms takim jak guma do wlosow
![]() ![]() Lubie kosmetyki do włosów Joanna. Mam do nich zaufanie. A wlascicielem tej firmy jest brat cioteczny mojej mamy. Joanna to jego żona ![]() ![]() Ogolnie chodzi mi o to ze chyba tez sie skusze na ten produkt.
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
O niezle pogratuluj zatem bratu ciotecznemu swojej mamy, bo naprawde stworzyl niezla firme
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
młodaa napisał(a):
> O niezle pogratuluj zatem bratu ciotecznemu swojej mamy, bo naprawde stworzyl niezla firme ![]() > pozdrawiam Ja z nim nie mam kontaktu, juz bardziej z jego rodzicami ![]() ![]() Ale i tak go podziwiam, ze cos osiagnal mimo ze pochodzenie nie dawalo mu na to wielkich szans ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
o ile sie orientuje to guma raczej pomaga w fomowaniu fryzek i to takich wlasnie niesfornych...
modeluje kształt, utrwlala pazury , itp?? "igły"?? czy to jakas nowosc do zmiekczania wlosow puszystych?? ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Grażyna napisał(a):
> o ile sie orientuje to guma raczej pomaga w fomowaniu fryzek i to takich wlasnie niesfornych... > modeluje kształt, utrwlala pazury , itp?? > "igły"?? > czy to jakas nowosc do zmiekczania wlosow puszystych?? ![]() Po pierwsze radzę dokładniejsze czytanie postów, co sama zreszta radziłaś już kiedyś innym.... ![]() nie napisałam, ze guma słuzy do zmiękczania włosów puszystych, ale , ze włosy są miękkie w przeciwności do efektu jaki pojawia się po zastosowaniu innych kosmetyków do układania włosów. Napisałam ten post bo u mnie się sprawdziło właśnie w takiej roli...moze jestem jakas inna.
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Moje włosy również mają tendencje do puszenia się.
Używałam tej gumy i wcale nie byłam nią tak zachwycona jak ty. Choc trzeba przyznać że ujarzmia "szope" jest wydajna i tania, ma ładny zapach. Moim zdaniem jednak daje paskudne uczucie dyskomfortu, dlatego zużyłam tylko 1 opakowanie. Sklejała i usztywniała włosy mimo że używałam jej w identyczny sposób jaki opisujesz wyżej (niewielka ilość, roztarcie w dłoniach itd)
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hello! Teraz jeszcze Wella wypuściła gumę do włosów, nazywa się strasznie dziwnie, mianowicie: Massive Guma Plastik Elastik
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
o dzieki Ci dobra kobieta za to info, lece dzis po pracy na zakupy hehe
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
a nadawałaby się do tego guma z linii Osis? ma dobre opinie w KWC.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
katrina napisał(a):
> a nadawałaby się do tego guma z linii Osis? ma dobre opinie w KWC. A tego nie wiem, bo wpróbowałam jedynie Joanny ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.