|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ocena kolonii- Calella.
Hej!
W czerwcu (30) jadę na obóz do Hiszpanii ( http://www.24travels.com/offer_15_2768.html ). Jak ktoś już był na podobnym obozie w tym miejscu czy w okolicy...czy podobało się Wam? Martwię się też trochę, że nie znajdę nikogo z kim mogłabym rozmawiać, bo jadę sama... ![]() Tak więc: podobało Wam się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ocena kolonii- Calella.
Mi się podobało. Byłam z witoursem. Callela to ciekawa, fajna i imprezowa miejscowość. Jest tam Menfis i kilka innych klubów. Ja chodziłam głównie do tego i świetnie się bawiłam. na rynku jest uliczka ze sklepami Pimkie, Stradivarius itp. Mają wspaniałą lodziarnię, która serwuje lody z przyprawami. Pojechałabym jeszcze raz, ale chcę w tym roku odwiedzić Francję.
Jakbyś chciała cos jeszcze wiedzieć, to pytaj albo pisz na numer gg. Edytowane przez czerwwona Czas edycji: 2012-05-08 o 16:41 Powód: Chciałam coś dopisać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ocena kolonii- Calella.
O! To fajnie, że jest tam Pimkie! W Polsce nigdzie nie mogłam tego sklepu znaleźć (w swojej okolicy)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.