|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sz. P. Fryzjerki pomocy!!!
Mam problem
![]() Interesuje mnie wszystko o fryzurze tego Pana (ściślej mówiąc Jana Wieczorkowskiego): http://www.plejada.pl/3,19203,,,1,ko...i,artykul.html Nie udało mi się wkleić fotek, ale jest je bardzo łatwo znaleźć w tym linku. Bardzo pomocne będą również filmy wideo, które też tam się znajdują ![]() Chciałbym wiedzieć, co powiedzieć fryzjerowi, jak zapyta: "Jak ścinamy?" żeby to tak wyszło. No i STYLIZACJA. Najlepiej krok po kroku. Bo ja się troszkę słabo znam ![]() Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sz. P. Fryzjerki pomocy!!!
Hej ze swojego dosiwdczenia moge Ci tylko tyle pomoc.... bo niestety ale ja Cie nie zetne hehe
![]() ![]() Co do modelowania to uzyskasz taki efekt suszarka... ![]() Jesli masz krecone wlosy badz tez podwijajace to przeprostuj je jeszcze dla lepszego efektu ![]() ![]() Tyle Ci moge pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Góra ma być równiutko ścięta? Bo ja przeważnie miałem delikatnego irokeza
![]() A grzywka nie jest u niego czasem trochę dłuższa niż reszta? No i czy ta góra ma sobie swobodnie rosnąć? Bo będę musiał ją dopiero zapuścić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Degazowki Moj drogi to za te nozyczki z zabkami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za pomoc i za zainteresowanie moim wątkiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.