![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak poderwać Turka z kebabu?
Od paru miesięcy mam ulubione miejsce na jedzenie kebabu.
I pracuje tam bardzo przystojny Turek. (Chyba Turek). Z innymi pracownikami rozmawia po angielsku, ale jeśli ludzie zamawiają, to normalnie po polsku przyjmuje zamówienia. Raz widziałam go nawet niedaleko mojego domu. Często na mnie patrzy gdy przechodzi, albo gdy wchodzę/wychodzę/siedzę i jem. Podoba mi się. Jak mogłabym zagaić do niego żeby się nie zgasić za bardzo i nadal chodzić tam na kebab nawet jeśli coś głupiego się stanie? Masakra, Turka mi się zachciało ![]() ![]() pomocy:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak poderwać Turka z kebabu?
powiedz, że będziesz nosiła za nim siatki z zakupami-mój chłopak tak się ze mnie nabija jak mu mówię, że kocham kraje arabskie/muzułmańskie (sam wygląda jak Rumun
![]() a tak na serio myślę, że Turka zagaduje się tak samo jak Polaka tzn. możesz mu powiedzieć, że bardzo smakuje ci kebab u niego, co jest w tym smacznym sosie itp i tak od kebaba do kebaba będzie Ci coraz łatwiej zagadywac oczywiście nie 100pytań do...bo pomyśli że chcesz mu przepis podkraść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zakrztuś się kebabem może zrobi ci usta-usta
![]() wiesz na ile on tak patrzy ? tysiace ktore obsługuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja bym darowała sobie. Moja przyjaciółka mieszkała w krajach arabskich (więc coś tam wiem), zresztą sama przebywając za granicą miałam nie miłe sytuacje z nimi:/. I ich ogólna mentalność, już powinna cię odstraszyć. Tak, może i wyjątki istnieją, ale szukać ich jak igły w stogu siana.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winry, a Ty poczytaj historie dziewczyn, które się związały z Turkami i Ci się odechce 'kebabów'. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, ale rozłożył mnie tytuł wątku na łopatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Oni na każdego ładnie parzą, uśmiechają się nawet jeśli Cię nie pamiętają to rozegrają to tak że będziesz myślała że to Twój kumpel. Popatrz troche jak oni traktuja kobiety w Turcji, myślę że zrezygnujesz z podrywu
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- hehe powinien być w top 10 najlepszych tytułów ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kilka miesięcy temu gdy byłam w Warszawie z TŻ zaszliśmy do kebabarni (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A takiego Turka naprawdę podrywa się jak każdego innego chłopaka. Może chodź sobie tam czasami, siadaj blisko punktu gdzie obsługuje klientów. Z czasem może nawet sam zagada ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tylko nie pytaj jak sos robia:P
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny autorka nie pyta o mentalność Turków, pozna jak zostanie żoną Turka, chce go poderwać. Tylko i aż! Co nie znaczy że chce paść kozy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
haha dzięki dziewczyny za uznanie za tytuł:P
A może on nie jest Turkiem, tylko po prostu ma taką urodę i przyjechał skądś.. xd. dobra, zły pomysł. Ale tak trochę głupio mi zagadać, bo nie wiem czy jest przyjazny, czy nie. Może się patrzy dość miło żeby przyciągać jak najwięcej klientek xd. A może ma dziewczynę/żonę i się zgaszę i tyle. A kebab stamtąd kocham, więc połączyłabym przyjemne z pożytecznym ![]() ![]() edit@ albo spytam o coś, a on nie będzie rozumiał powiedzmy po polsku (aczkolwiek może rozumie) a ja z nerwów nie wynajde w sobie tego po angielsku i już zgas:P Edytowane przez Winry Czas edycji: 2010-05-18 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zawołaj go i powiedz mu na ucho, że chciałabyś się przekonać czy smakuje równie dobrze jak jego kebaby.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
O matko, już to sobie wyobraziłam ! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Co za watek.
Moze sie do niego usmiechnij troche ladniej niz normalnie i czekaj az on zareaguje? ![]() Ja ostatnio sie usmiechnelam do pana na targu w Rzymie i dostalam za darmo kawalek porchetty do sprobowania (takiej swini upieczonej w calosci). Dobra byla. ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Znam jednego Turka osobiście juz kilka lat. No nic z nich dobrego. Kobiet nie szanuja, lubia uwikłać sie w romanse. Ciezko sie z nimi mieszka nie poczuwaja sie do obowiązków domowych. Generalnie sa zaborczy, zimni.Zastanow sie lepiej czy warto poderwac kogoś, z kim mozesz sie umeczyc.
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Może poproszę go żeby mi nalał więcej tego sosu czosnkowego bo mi bardzo smakuje :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() świezy to podstawa ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Chciałam pisać o sosie, ale stwierdziłam że to zbyt ochydne i troche wstyd, no ale widzę że się nie krępujecie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Wal prosto z mostu
![]() Zapytaj o której kończy spacer i czy ma ochotę na kawę/piwo/spacer itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Odradzam znajomości z Turkami, moja znajoma zakończyła to już po dwóch miesiącach.
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Jasne, ale ten Turek mieszka i pracuje w Polsce - a więc i jego mentalność może być zupełnie inna niż w krajach arabskich.
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wątek boski, śmieszny ale w bardzo pozytywnym sensie. Myślę, że tak jak dziewczyny radziły - poderwać Turka jak normalnego, polskiego chłopaka. Zagadać coś przy kupowaniu kebaba, że ci smakują, że fajnie je przyrządza, usmiechnąć się do tego, spojrzeć zalotnie - powinien podjąć rozmowę ![]() Tylko uważaj, żeby go nie zagadywać, jak będzie ruch albo nawet jak ktoś za tobą będzie stał w kolejce, facet jest w pracy, może nie reagowac na twoje zaczepki bo po prostu ma dużo roboty., Możesz też go zapytac, o której konczy pracę, albo dowiedziec się tego z innego źródła i przypadkiem byc obok w momencie, gdy będzie wychodził z pracy... ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ani się w nim nie kocha śmiertelnie, ani nie jest zauroczona, spodobał się jej facet i tyle. O odradzaniu będzie mowa jak go dobrze pozna i zacznie zakładać wątki opisujące jego dziwne zachowania, a póki co o takowych nic nie wiemy ![]() Ja bym zaczęła od kontaktu wzrokowego i uśmiechu poprostu a inicjatywę zostawiłabym jemu, chyba że jesteś z tych odważnych to tak jak dziewczyny pisz ą ... zagadać, nawet nt sosu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Zamów sobie kebaba z dużą porcją ostrego sosu. Baz żadnego tam czosnkowego, żadne tam pół na pół.
Działa. Jak jem taki kebab, to zawsze się zasmarkam, poryczę, a do tego z uczuciem błogiej rozkoszy zjadam całą porcję. Nie ma takiego, który by nie zwrócił uwagi ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A może po prostu coś zamów i powiedz, że podoba Ci się jego akcent, zapytaj skąd jest, blablabla...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A ja wchodzę na Wizaz, i 3 najnowsze wątki na Intymnym jakie są?
-"Jak poderwac Turka z kebabu?" (prawie jak Turek z biedronki) -"Jak uwodzic na odległosc?" -"Ślub ze słoniami" I zastanawiam się, czy to moze efekty tej chmury pyłów wulkanicznych? ![]() A co do tematu: Autorko, uśmiechnij się, powiedz, że dobry kebab robi (tylko tych tekstów o jego sosie czosnkowym unikaj ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, tytuł mnie rozwalił a testy o sosach szefa dobiłyyy! Leeżęę!
![]() Nie no laski, jesteście boskie ![]() Autorko, może spróbuj zatrudnić się w tym kebabie? XD
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.