|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dźwiękowy odstraszacz![]() Jest to inaczej mówiąc odstraszasz działający dźwiękiem o wysokiej częstotliwości słyszanej przez psa. Czy ktoś z Was już używał takiego wynalazku? I co o nim myślicie? Bardzo proszę o poradę. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dźwiękowy odstraszacz
Myślę, że dobrze jest mieć takie urządzenie przy sobie na wszelki wypadek, bo ile to różnych pogryzień się zdarza.
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z magiczne ciasteczko.
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mi przydałoby się coś takiego :/ Dwa razy w tygodniu wracam do domu po 21... Musze przejechać od pociagu spory kawalek rowerem. Już tyle razy pogoniły mnie psy (których właściceli znam zresztą...), ze kiedy jadę przez moją miejscowość to niemal prędkością światła, tak sie boję
![]() Zwracanie uwagi włascicelom nic nie daje, dalej wypuszczają psy, bo mowia, ze niegroźne... Taki paralizator chyba lepszy byłby własnie dla nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie założycielki wątku - czy któraś z Was korzsta/ła z takiego urządzenia?
Ja również jestem nękana przez niebepieczne czworonogi.. nie raz musiałam się wycofać do domu... bo bałam się iść dalej gdy zauważyłam, że przede mną znajduje się duży pies bez kagańca.. i właściciela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.