|
|
#1 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Srebro,okragła szczotka, I loewe you, Hard Candy, pomadka Dior i Clarins, Borghesenieaktualne Szukam peelingów, scrubów do ciała i twarzy, pielęgnacji do biustu, maseczek nawilżających i oczyszczających oraz kremu nawilżającego Tołpy! (można kusić innymi) Jestem łasa na miki i pigmenty oraz jestem na etapie szukania ładnego błyszczyka z drobinkami. + pielęgnacji profesjonalnej do włosów. Biżuteria na fotkach. Srebrne łańcuszki i wisiorki. Wszystkie srebra z próbą. 1.Czarne kolczyki reserved - bez niklu, raz założone. 2.Tally Weijl bez niklu raz założone. 3 Zestaw kolczyków H&M również bez niklu. Założone tylko słoniki. 4. Jeden kolczyk skrzydełko- srebro. 5. Nowa srebrna branzoletka. 6. Pierścionek z cyrkonią srebro r 17 mało noszony. Jeszcze, nie ma na fotkach, ale chętnie podzielę się odżywką do włosów Matrix Sleek Look, nawilżająco-wygładzającą. Mam butkę ogromną, mogę odlać nawet 300m Okrągła szczotka do włosów. NOWA! Próbki podkładów, mega jasnych, z reguły najjaśniejsze w paletach, dodam opisy za chwilę. Od lewej z góry: YSL 03 matujący Clinique Perfecty Real 02 Z prawej od góry: Clinique Supermoisture 02 Estee Lauder Double Wear 1,0 Ostatnia próbeczka nieopisana, wiec nie wiem lenaUżyty jakies 5 razy lakier do włosów Wellaflex (2) Większa objętość. majka około 100 ml odzywki Joico do włosów cienkich Lena Łańcuszki 3 i 6 nieaktulane - majka Łańcuszki 2 (bez zawieszki) i 5 nieaktualne- Zielona DOKŁADKA!
I loewe you 50ml EDT mam dwie flaszki, jedna nówka, jedna testowana. Nuty zapachowe: nuta głowy: grejpfrut, bergamotka, cytryna nuta serca: Garden of Eden, bułgarska róża, jaśmin, piwonia nuta bazy: nuty drzewne, białe piżmo, wanilia Bourbon Hard Candy EDP 100ml testowana jedynie. Kwiatowo-owocowy zapach dla kobiet Słodki, intrygujący, intensywny Nuty głowy: biała herbata, rabarbar, różowy pieprz Nuty serca: marakuja, jaśmin, róża Nuty bazy: piżmo, wanilia, karmel, cedr Dior Addict High Shine Pomadka Clarins Żel do demakijażu Borghese 250ml nowy zafoliowany Brak na fotach a jest: Ziaja masło kakaowe pod prysznic ok 250ml z 500ml Odżywka Pantine ProV intensywana regeneracja z 400ml użyłam ze 3 razy. Odżywka profesjonalna Charles Worghtington SPA mineral- głeboko nawilżająca - nowa, 150ml Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2010-08-26 o 12:46 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Srebro- próbki mega jasnych podkładów-okragłą sztotkę-Wellaflex- Matrix - mini
Matrix Sleek Look, nawilżająco-wygładzającą. Mam butkę ogromną, mogę odlać nawet 300ml.
Coś u mnie???
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Srebro- próbki mega jasnych podkładów-okragłą sztotkę-Wellaflex- Matrix - mini
A może krem pod oczy interesowałby Cię?Zostało go około 1/4 lub troszkę wiecej ale jest z dosyć wysokiej półki i bardzo wydajny.
Ciekawią mnie Twoje łańcuszki srebne,tylko miałabyś możliwość zrobienia jak wyglądaja w zbliżeniu nr 1,2,3 i 5. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy coś za odlewke odzywki wybierzesz u mnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454417 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Użyty jakies 5 razy lakier do włosów Wellaflex (2) Większa objętość.
coś w zamian? ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- ewentualnie łańcuszek nr 2 i 6 zainteresował mnie- w sumie nr 6 bardziej
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hej
interesują mnie łańcuszki:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1280848771 (2,3,6,7) i pierścionek,ale czy mogłabym dostać zdjęcie robione od góry? i jaka jest średnica?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Tally Weijl bez niklu raz założone. 3 Zestaw kolczyków H&M również bez niklu. Założone tylko słoniki. 5. Nowa srebrna branzoletka |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
chyba 25,5 cm
na jutro sprawdze dokladnie, ale raczej 25,5 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Ok, to ja dorzucę pan stik a Ty 50 ml odżywki dobrze? Chciałam jeszcze tylko dopytać do jakich włosów masz tę joico??
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,i jak z tymi fotkami?
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Wrzucam fotki, niestety nr 3 juz nieaktualny.
Wszystkie łancuszki, 1, 2, 3 takie same są. Zaraz lece pisac co mi sie podoba u Ciebie |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam pudełko i kolczyki z Nocą Kairu,tylko doczytałaś,że w nich jeden kamyczek jest odklejony? I interesuje mnie ten gruby i jeden z tych dwóch pierwszych o ile są jednakowe.
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:32 ---------- Cienki i gruby,bez zawieszki(wisiorka).Napis ałam adres i proszę o Twój. |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
O to poproszę joico!!! Będzie idealna, już nie mogę się doczekać kiedy wypróbuję.. Teraz używam zwiększającej objetość z biosilk. Też mam lekkiego fioła na tym punkcie
Czyli pan stik i maseczka za próbki podkładów i odlewkę odżywki .Zgadza się?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
wkladka ma 25,5 cm
pasuje Ci? |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Srebro,okragła szczotka, I loewe you, Hard Candy, pomadka Dior i Clarins, Borgh
może coś u mnie za...
Żel do demakijażu Borghese 250ml nowy zafoliowany ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Może następnym razem! |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Srebro,okragła szczotka, I loewe you, Hard Candy, pomadka Dior i Clarins, Borgh
Coś u mnie za kolczyki z H&M (konkretnie zależy mi tylko na kluczykach) i odlewkę matrixa?
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- A może jeszcze coś u mnie dobierzesz? Ja bym wzięła 3 pary kolczyków (bez słoników) i tego matrixa a Ty seboradin i jeszcze coś..? ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Szkoda Jak zmienisz zdanie, to daj znać
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
zglaszam sie po :
I loewe you 50ml EDT mam dwie flaszki, jedna nówka, jedna testowana. Nuty zapachowe: nuta głowy: grejpfrut, bergamotka, cytryna nuta serca: Garden of Eden, bułgarska róża, jaśmin, piwonia nuta bazy: nuty drzewne, białe piżmo, wanilia Bourbon zapraszam do watku kosmetycznego...(m.in. Dax do biustu) a i maseczki sie znajda poza tylko dopytam o ten zapach...czy on nie jest slodki? moze jest zblizony do jakiegos innego pachnidelka ? ten grajpfrut mnie kusi najbardziej...jest w nim cos z AA Pamplelune moze?---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- a znalazlas cos u mnie na ewentualna wymiane? cytrusy brzmia dobrze, jak dla mnie...tylko ta slodycz... ![]() (mozemy pisac w jednym watku ? zaczelam u Ciebie i tutaj proponuje kontynuowac )
|
|
#28 |
|
|
Możemy u mnie
![]() Ja baaardzo chętnie Aqua di Gio ![]() Co do grejpfruta, znasz Alien Luminescente? |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to cos w stylu tej limitowanki? dzieki za cierpliwe 'zaznajamianie' mnie z zapachem... armaniego chetnie oddam
|
|
|
#30 |
|
|
No wydaję mi się że mają coś wspólnego
No to super, w takim razie ide skrobać pw. Ach i było by mi baaardzo miło gdybyś poczęstowała mnie 1ml tresora
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

lena

interesują mnie łańcuszki:

bo chciałabym ja wypróbować. Zajrzyj była dokładka
? zaczelam u Ciebie i tutaj proponuje kontynuowac