![]() |
#1 |
BAN stały
|
czy ja mu sie podobam czy przesadzam?
mozna zamknąc
Edytowane przez wakawaka88 Czas edycji: 2010-08-01 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: czy ja mu sie podobam czy przesadzam?
ciężko się to czyta, bo chyba zapomniało ci się trochę o interpunkcji i w ogóle jakoś chaotycznie piszesz.
co do problemu: może mu się podobasz, może nie. ja już się parę razy przejechałam na tym, że źle interpretowałam sygnały, a potem były tylko rozczarowania. skończysz kurs, zaproś go gdzieś, to się przekonasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
O, matko, następna zauroczona instruktorem jazdy.
I może upewnij się nie tyle, że pan umie zdrabniać twoje imię, ale czy nie ma gdzieś jakiejś żony i dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
o matko, no po prostu mily jest,albo ma taki styl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja tu nie widzę nic,co mogłoby wskazywać na podryw.Po prostu uprzejmy instruktor.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o to że zabrał Cie na łuk pomimo tego, że nie miałaś jazdy to nic takiego. Ja też sobie nie radze z łukiem i mój instruktor najchętniej siedziałby ze mną tam cały dzień bylebym się tego nauczyła, bo im się opłaca jeśli kursant zdaje jak najlepiej.
Z tymi aluzjami, że Twój chłopak gdzieś tam stoi to też słyszałam na pierwszych jazdach, tylko wersja była, że mój chłopak nas śledzi:d Dopiero musiałam mu wytłumaczyć, że jeszcze się taki nie urodził żeby sprostał moim oczekiwaniom ![]() Opowiadanie o swoim życiu to też norma;p Ja nawet wiem jacy jego sąsiedzi są:p Jeżdżę też nieraz z innymi kursantami, ale przeważnie to ja gadam z instruktorem, a one po prostu siedzą, ale to chyba dlatego że mamy podobne poczucie humoru i ogólnie umiemy się dogadać ![]() ![]() Co do reszty to nie wiem. 7lat to niewiele i o ile oczywiście nie ma żony/dziewczyny. Może na prawdę Cie lubi, ale ja bym chyba sobie jednak odpuściła, instruktorzy tacy po prostu są. Nie wiem czemu ale to jakby inny podtyp mężczyzn ![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
07.09.2010-oficjalnie kierowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
"krzykł Agatko"
![]() ![]() Jest już wątek o instruktorach jazdy, poczytaj, porównaj i przede wszystkim nie nadinterpretuj. To, że jest miły i mówi do Ciebie zdrobniale tak naprawdę o niczym nie świadczy. Sama mam kolegę, do którego mówię często naprawdę milej, niż do innych i co? Mam partnera, jestem szczęśliwa, a moja znajomość z kolegą jest czysto koleżeńska. Nie napalaj się, dopiero zaczęłaś jazdę więc skupiaj się na drodze, a nie na tym wciąż jednym okiem obserwujesz instruktora. Jesteś tam po to by się uczyć, a pewnośći, że on nie jest taki dla innych kursantek to nie masz,mimo że ktoś tam coś powiedział. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jakaś plaga zakochanych w instruktorach nauki jazdy?
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Te wątki są chyba tak naprawdę ku przestrodze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() i Ty naprawdę masz 23 lata? W głowie się nie mieści... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
ja mam chłopaka i dziecko po prostu nie chce pozniej roznych scen...
prosze o zamkniecie watku dziekuje za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Wątku nie da się zamknąć -> regulamin
![]() Skoro masz dziecko i chłopaka to mu powiedz jeśli zauważysz, że przekracza jakieś granice. Po co brałaś jego telefon? Po co dajesz się odwozić? Gdybym była w Twojej sytuacji wolałabym wrócić do domu autobusem z koleżanką niż dawać mu okazje do przymilania się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ale JAKICH scen? Na razie "dramat układasz", bo ktoś jest miły i serdecznie się do ciebie odnosi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Jeju...poprostu naszło cię 30-godzinne zauroczenie..
Zobaczysz,że po egzaminie i miłość się skończy...
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
O tym samym pomyślałam jak doczytałam post autorki do końca.
Autorko: nad czym tu się zastanawiać skoro masz męża i dziecko? Olej faceta albo powiedz mu, że masz rodzinę. No chyba, że Ci się to podoba...
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hmm... też miałam podobnego instruktora ale to wynikało z jego natury - był po prostu milutki i sympatyczny. Ale nie przyszło by mi do głowy, że mogłabym mu wpasc w oko... także wydaje mi się, że to normalne. A z Twojej strony lekka naditerpretacja.
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
To skoro nie odpowiada Ci miły instruktor to go sobie po prostu zmień i nie będzie żadnych "scen"...
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
07.09.2010-oficjalnie kierowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Spodobałaś się facetowi i tyle.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
hmm,na podstawie czego tak uważasz ?
![]() mam kilku znajomych-instruktorów,którzy podobnie traktują swoich uczniów ,po przyjacielsku ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201708250923 Czas edycji: 2017-08-24 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Taaa, pytalas bo akurat nie chcesz scen. Napewno taki byl powod ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
uważam że ot raczej normalne. Siedzą z kimś po kilka godzin w samochodzie jakoś nie wyobrażam sobie żeby siedzieć bez słowa. Mało który instruktor jest nie miły. Ciekawe czemu ja nie wpadłam na to czy mój miły instruktor jest mną zauroczony a taki fajny 40 paro latek mi się trafił jak miałam 18 lat
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym bardziej że dopiero w nasepnym poście jest że autorka ma dziecko i faceta ..... ehhh.....w wakacje się nudzi ;p
/Evita ![]() Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2010-07-29 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Widocznie jesteś atrakcyjna i się do Ciebie miło zwraca. Jak wielu starszych trochę Panów którzy są zawiązani w związki
![]()
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Jest może po prostu miły... Nie wiem... Po prostu nie daj się odwozić, to Twój mąż nie będzie miał powodów do zazdrości. Proste...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
To na pewno ta "kola zero" i ten łuk...
![]() A tak na poważnie to każdy z nich jest miły a przynajmniej większość. Ja miałam 2 intruktorów jeden starszy drugi młody i obaj bardzo sympatyczni, ale żeby odrazu sobie jakieś miłości z tego powodu wmawiać? Poza tym masz faceta i dziecko i marzysz o instruktorze? ![]() Kiedyś było inaczej... byli hydraulicy ![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Jest cały wątek na temat zauroczenia instruktorem. Polecam. Ciekawa lektura.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
do mnie mowia Karolinko. duzo ludzi nie wiem czemu ;d
mi sie to podoba i juz. mi sie wydaje ze bardzo cie lubi, a co dalej to czas pokaże. nie mysl nad tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
To jest jakiś fenomen, naprawdę, to masowe zakochowanie się w instruktorach
![]() ![]() Toć ludzie, to naturalne, że oni są mili, bo jak się ma spędzić z kimś 30h (to prawie bite 4 dni!!!), a na dodatek nauczyć go czegoś, to warto wytworzyć przyjazną, serdeczną atmosferę, aby jazdy był frajdą, a nie udręką... więc facet miły i całe stada bab odczytują to jako lecenie na nie. Szok jakiś ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() A jak zadzwoniła i zapytała, czy nie zaprosiłby jej do siebie i nie pokazał swojej kolekcji płyt DM jak żony nie będzie... to prawie spadł z krzesła i zakrztusił się zupą, którą właśnie mu żona serwowała. Bo kiedyś w aucie zamiast radia, włączyło mu się CD z depeszami właśnie, to jakoś wyszło w rozmowie, że on lubi, słucha, wszystkie płyty ma ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
jejku dziewczyny chodzi o to ze nie chce za bardzo aby schodzic z tematu auta. Rozprasza mi przeszkadza mi to . Dlatego chciałam znac wasza opinie a nie tworzyc historie romansu, w ktory nigdy bym sie nie wdała! zastanawiałam sie tylko czy kazdy taki jest czy nie bo nie wiem czy zmieniac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.