|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Miał być brąz, a jest rudy? HELP
POMOCY
![]() Tydzień temu temu podkoloryzowałam sobie włoski koloryzująca odżywką ELD http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=247 w kolorze "CHNA". Wyszedł ładny, ciemno-rudawy kolorek. Dziś chciałam stworzyć sobie kasztanowy brąz, więc kupiłam "KASZTAN" i "BRĄZ" (wydawał mi się to logiczne ![]() ![]() Bardzo proszę o rady. ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Miał być brąz, a jest rudy? HELP
Podciągam!
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Natalio , jak barzdo bym chciala Ci pomoc, ale musze Ci zmartwic, nie jest to do zlikwidowania, to roslinna farba, ktora nie schodzio po kilu myciach i nie pokrywa ja farba, a nawet nie jest wskazane zeby uzyc na nia farby chemiczmnej, jazeli robilas na wlosach piwrewzy raz to moze sie szybciej zmyje , ale ....to moze byc trudne
ja tu na tym forum pisalam juz o dzialaniu chny i tym podobnych specyfikach poszukaj poczytaj ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź, już zaczynam czytać.
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hejka ! tez sie urzadzilam podobnie i szukajac pieknej, naturalnej rudosci pomalowalam sie kolorkiem 'tycjan' venity i wyszla bijaca po oczach czerwien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Właściwie pogodziłam się już z tym kolorem, jest bardzo ładny. Tylko trochę dziwnie się w nim czuję.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.