|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kosmetyki do stylizacji cienkich włosów
Mam cienkie,długie do łopatek włosy. Raczej normalne, tylko końce są bardziej wysuszone. Jakiego kosmetyku powinnam używać by fryzura była trwała. Lubie nawijać je na papiloty, a po wyschnięciu rozczesuje. Włosy mam raczej wszystkie jednej długości, dlatego po zawinięciu tworzą się na nich fale. Jaki kosmetyk utrzyma takie ułożenie, i jednocześnie nie skleji włosów, ani nie wysuszy dodatkowo końcówek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: kosmetyki do stylizacji cienkich włosów
![]() pianka do układania włosów, nie ociażająca włosow, i lakier utrwalajacy ale nie mocny ja mogę Ci polecic te ,które znam, Renee Blanche, Loreal ,Wella ale mozesz tez poszykac podobne na K.W ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: kosmetyki do stylizacji cienkich włosów
dziękuję za radę, napewno ją wykorzystam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki do układania włosów
Mam krótkie włosy i wiadomo wymagaja modelowania, zawsze używałam brylantyny i byłam z niej zadowolona, jednka myślę tak sobie, co te włosy musza przeżyć jak ja je tak modeluje. Więc chciłabym sprawidź aby moje włosy były zdrowe i niewysuszone . Które kosmetyki modelujące najmniej obiążają włosy i najmniej je wysuszają, które najmniej je niszczą ?? Co wybrać żele, kremy modelujące, gumy, pianki ??? Czego wy używacie do układania włosów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Kosmetyki do układania włosów
Hej Clementinette
![]() Jeżeli chcesz, żeby włosy były zdrowsze i pięknie wyglądały, to osobiście polecam Ci wszelkie kosmetyki profesjonalne o właściwościach nabłyszczjąco-nawilżających. Częśc z nich możesz już znaleźć na www.estyl.pl Między innymi doskonały do włosów krótkich jest Perłowy fluid do stylingu: http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=408&page=1 Sama do używałam do włosów krótkich. Lub cała masa produktów profesjonalnych z tego działu: http://www.estyl.pl/sklep/customer/home.php?cat=409 Tam masz dokładnie opisane działanie i stopień sklejenia. Ja osobiście wolę te o konsysytencji kremowej lub kremowo-woskowej. Przepraszam, że tak polecam Ci produkty z mojego sklepu, ale to są naprawdę świetne kosmetyki dostępne jedynie w salonach fryzjerskich i w sklepach dla fryzjerów. I bardzo mi zależało, żeby były dostępne dla Was wszystkich. Ja osobiście najlepiej znam Wellę, ale Grażynka, nasza Droga Fryzjerka pracuje i baaaardzo sobie chwali Renee Blanche. Je teraz testuję ich rewitalizujący szampon, i na razie jest super. Gorąco pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
witaj! ja uzywam brylantyny w zelu z Joanny i naprawde na glowie mialam juz wiele i ta jest dla mnie najlepsza. a w dodatku nadaje sie do dlugich i krotkich wloskow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
dzieki bardzo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.