|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jaka dieta dla mnie ? Mam 17 lat !
Mam 17 lat i chciałabym zrzucić pare kg, przeszłam już bardzo wiele diet i nie chce niszczyć bardziej organizmu . Myślałam o diecie 1000kcal , ale czy to nie jest zbyt mało ? Moje zapotrzebowanie to ok.2000kcal, ile powinnam "obciąć" żeby było ok i mogłabym troche schudnąć? Waże 58,59 kg przy wzroscie ok. 168 , chciałabym schudnąć do ok. 52 . Wiem, ze nie mam nadwagi , ale jednak źle się czuje z taką wagą i chce zrzucić troche tłuszczyku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka dieta dla mnie ? Mam 17 lat !
Cytat:
powinnaś obciąć 200 kcal, czekać na efekty a w przypadku ich braku przez okres ok. 2 tygodni ,obciąć kolejne 100-200 kcal,ewentualnie dodać nieco więcej ruchu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
powiem tak ...
nie stosuj żadnej diety ... ja też mam 17 lat ,ale moja waga jest jednak znacznie większa .. przy 173 cm ..ważę 65 kg. już zrzuciłam 3 ;] polecam ci tą stronkę .. http://www.ochoroba.pl/artykuly/1489...-odchudzajacej jest tam tabela co powinno się ograniczać ,a czego nie wolno jeść podczas 'diety' mi pomogło .. i na razie zrzuciłam 3 kg ![]() odsyłam cię również tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455202&page=17 piszesz co jesz w ciągu dnia a dziewczyny które się na tym znają mówią ci co powinnaś zmienić w swoim jadłospisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a odchudzałaś się wcześniej? Moze ci tak łatwo idzie, poniewaz nie masz tak zniszczonego metabolizmu.. ![]() Myslalam o south beach jeszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
odchudzam się jakieś 3 mies.
z tym że ostatnio byłam w Turcji a tamtejsze jedzenie nie pozwala na zrzucenie tłuszczyku :/ i zaczynam od nowa .. a co do mojego metabolizmu .. pozostawia wiele do życzenia ... ja stosowałam już mnóstwo diet , białkową ... i miliony innych .. i nic z tego :/ reguły nie do wytrzymania ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.