ja, on + ona i jej dziecko - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-29, 19:12   #1
Apopleksja
Raczkowanie

ja, on + ona i jej dziecko

Witajcie.
Długo zbierałam się w sobie żeby napisać o moim problemie.
Może w skrócie... Zaczęłam się spotykać z facetem (5lat starszym) w wiadomym celu.. Wiedziałam, że ma dziewczynę - tylko tyle i tylko tyle chciałam wiedzieć. Ale na pierwszym spotkaniu zrozumiałam, że on nie tylko spotkał się ze mną dla seksu ale również po to by porozmawiać, pospacerować, poprzytulać się. Powiedział mi, że ma partnerkę, z którą mieszka i z jej dzieckiem. Że popsuło się między nimi. Ona wyjechała za granicę, zostawiając jego z dzieckiem (8 lat).
Od początku praktycznie nie ukrywaliśmy się na mieście - myślałam, że to będą potajemne spotkania - żeby nikt nas nie zobaczył, ale zdziwiłam się.
Sprawy zaszły daleko... On traktuje mnie jak swoją dziewczynę, nie zależy mu na seksie - woli obejrzeć film ze mną. Mówi "moje kochanie"itd. Moi rodzice poznali go (nie wiedząc o jego dziewczynie), ja też nocuję u niego (dzieciak nocuje wtedy u dziadków).
Powiedział mi, że nie wie co zrobi jak ona wróci! Że super się przy mnie czuje, zapomina o całym świecie.
Co ja mam myśleć o tej sytuacji? Dodam, że ja chcąc tylko seksu, niechcąco się zakochałam zapominając o tym seksie.
Boję się, że jego słodkie słówka ulecą wraz z jej powrotem...
Apopleksja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 19:33   #2
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dot.: ja, on + ona i jej dziecko

Cytat:
Napisane przez Apopleksja Pokaż wiadomość
Witajcie.
Może w skrócie... Zaczęłam się spotykać z facetem (5lat starszym) w wiadomym celu.. Wiedziałam, że ma dziewczynę - tylko tyle i tylko tyle chciałam wiedzieć. Ale na pierwszym spotkaniu zrozumiałam, że on nie tylko spotkał się ze mną dla seksu ale również po to by porozmawiać, pospacerować, poprzytulać się. Powiedział mi, że ma partnerkę, z którą mieszka i z jej dzieckiem. Że popsuło się między nimi. Ona wyjechała za granicę, zostawiając jego z dzieckiem (8 lat).
Od początku praktycznie nie ukrywaliśmy się na mieście - myślałam, że to będą potajemne spotkania - żeby nikt nas nie zobaczył, ale zdziwiłam się.
Sprawy zaszły daleko... On traktuje mnie jak swoją dziewczynę, nie zależy mu na seksie - woli obejrzeć film ze mną. Mówi "moje kochanie"itd. Moi rodzice poznali go (nie wiedząc o jego dziewczynie), ja też nocuję u niego (dzieciak nocuje wtedy u dziadków).
Powiedział mi, że nie wie co zrobi jak ona wróci! Że super się przy mnie czuje, zapomina o całym świecie.
Co ja mam myśleć o tej sytuacji? Dodam, że ja chcąc tylko seksu, niechcąco się zakochałam zapominając o tym seksie.
Czyli jesteś kochanką (o pardon Wy jeszcze filmy razem oglądacie)
Rozbijasz mu związek z całą świadomością tego że ma dziewczynę i dziecko - a dziecko ma 8 lat więc już kuma czaczę no ale przecież dziecko można jak przedmiot podrzucić do dziadków po to by się poseksić z nowo wyhaczoną cizią.
Żenada na całego. I z Twojej i jego strony.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 19:38   #3
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Czyli jesteś kochanką (o pardon Wy jeszcze filmy razem oglądacie)
Rozbijasz mu związek z całą świadomością tego że ma dziewczynę i dziecko - a dziecko ma 8 lat więc już kuma czaczę no ale przecież dziecko można jak przedmiot podrzucić do dziadków po to by się poseksić z nowo wyhaczoną cizią.
Żenada na całego. I z Twojej i jego strony.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 19:47   #4
Apopleksja
Raczkowanie

Cytat:
Związek mu Rozbijasz z cala świadomością Tego Ze ma dziewczynę i Dziecko - Dziecko ma 8 Lat Wiec juz nie kuma czaczę ale przecież Dziecko można JAK przedmiot podrzucić do dziadków , aby po przez Się poseksić z Nowo wyhaczoną cizią
Jeśli to jakaś różnica czy usprawiedliwienie to zaznaczam, że dziecko nie jest jego. Ma innego ojca.
Wiem, że rozbijam... Ale zakochałam się i nie wiem czy zawalczyć o ten związek czy wycofać się - nawet tak późno.

Edytowane przez Apopleksja
Czas edycji: 2010-07-29 o 21:06
Stary 2010-07-29, 19:51   #5
Ragana_
Raczkowanie

Cytat:
Powiedział mi, że ma partnerkę, z którą mieszka i z jej dzieckiem. Że popsuło się między nimi. Ona wyjechała za granicę, zostawiając jego z dzieckiem
Stara śpiewka. Zawsze w związku się nie układa, ale on z jakiegoś powodu nie może odejść. Jak dla mnie, to szuka sobie kobietki na czas, kiedy jego luba siedzi za granicą i zarabia dla niego pieniążki
Stary 2010-07-29, 19:51   #6
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
[Quote = blekitne_niebo ; 21013775 ]
Związek mu Rozbijasz z cala świadomością Tego Ze ma dziewczynę i Dziecko - Dziecko ma 8 Lat Wiec juz nie kuma czaczę ale przecież Dziecko można JAK przedmiot podrzucić do dziadków , aby po przez Się poseksić z Nowo wyhaczoną cizią [/ QUOTE]

Jeśli to jakaś różnica czy usprawiedliwienie to zaznaczam, że dziecko nie jest jego. Ma innego ojca.
Wiem, że rozbijam... Ale zakochałam się i nie wiem czy zawalczyć o ten związek czy wycofać się - nawet tak późno.
Nie ma różnicy - jest z kobietą, to dziecko z nim mieszka, on bawi się z nim, żywi, opiekuje (a przynajmniej powinien opiekować). Co z tego że mają inny zestaw genów. A to odstawianie dziecka do dziadków na noc... Porażka.
Stary 2010-07-29, 19:56   #7
hereicome
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie.
Ty jestes na zawołanie czy tak po prostu go poznałaś i chciało Ci się?

moim zdaniem ładujesz się w coś niedobrego, od samego początku.
hereicome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 20:01   #8
basiek91
Raczkowanie

Jeżeli macie się ku sobie to dlaczego mielibyście nie spróbować. tylko moim zdaniem powinien on poinformowac tamta dziewczynę o Tobie. jeśli tak postąpi, to kocha i możesz spać spokojnie o jego uczucia
basiek91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 20:04   #9
Novika x3
Przyczajenie

Na Twoim miejscu, zakończyłabym to. Nie będę Cię umoralniać i pisać, że wchodzisz z butami w czyjś związek, bo myślę, że wina tutaj leży bardziej po stronie faceta, niż Twojej. Dlaczego bym zakończyła ten "związek"? Nie ufałabym mu. Moim zdaniem, w takim przypadkach są dwie opcje:
1. Będzie Cię wiecznie zwodził. Nie odejdzie od tamtej kobiety, ale Tobie będzie wciąż wmawiał, że to zrobi. Niektórzy faceci ciągną takie sytuacje nawet latami, a ich kochanki są naiwne i czekają. Jemu tak po prostu wygodniej - ma babeczkę w domku i kochankę na boku.
2. Druga opcja - pisałaś, że zamiast seksu on woli z Tobą obejrzeć film, porozmawiać. Załóżmy, że naprawdę Cię pokochał i chce odejść od tamtej kobiety. Moim zdaniem, kolejność nie ta - facet najpierw powinien zostawić tamtą, a potem szukać innej. Jest nieszczery, przyprawia jej rogi za plecami, zwyczajnie zdradza. Jaką masz pewność, że Tobie tego nie zrobi? Niby pewności nie ma w żadnym przypadku, ale sama pomyśl - zamiast szczerze pożegnać się ze swoją kobietą, on ją zdradza. A jak Wam się kiedyś nie będzie układać? Znowu znajdzie "pocieszenie" w ramionach innej?

To jest Twoja decyzja, ale ja nie ufałabym facetowi, który ma tendencję do zdrady.
Novika x3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 20:04   #10
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiek91 Pokaż wiadomość
Jeżeli macie się ku sobie to dlaczego mielibyście nie spróbować. tylko moim zdaniem powinien on poinformowac tamta dziewczynę o Tobie. jeśli tak postąpi, to kocha i możesz spać spokojnie o jego uczucia
Kobieto, trochę logiki: Zdradzał swoją dziewczynę z Apopleksją to może Apopleksję zdradzić z następną chętną
Zresztą ten pan uczucia żywi jak widać tylko i wyłącznie do siebie i do swojego małego przyjaciela
Stary 2010-07-29, 20:06   #11
201708250923
Konto usunięte

.

Edytowane przez 201708250923
Czas edycji: 2017-08-24 o 23:08
201708250923 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 20:39   #12
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Niech sie moze okresli. Przeciez chyba wie czego chce i co do kogo czuje. Wtedy bedziesz wiedziałą na ile prawdziwe jest jego uczucie/.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 20:40   #13
aga696
BAN stały

Miało być FF (FuckFriend) wyszło "miłość".
Skoro mówi,że nie zostawi jej to po brniesz dalej i zakochujesz się jeszcze bardziej?
aga696 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 20:48   #14
Ragana_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga696 Pokaż wiadomość
Skoro mówi,że nie zostawi jej to po brniesz dalej i zakochujesz się jeszcze bardziej?
Bo jest super facetem i dobrze im się ogląda telewizję
Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz, mianowicie to, czy poznałaś jego/ nie jego dziecko? Bo wygląda na to, że młody jest podrzucany do dziadków, żeby nie widywał nowej cioci...
Stary 2010-07-29, 20:50   #15
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wredot_ka Pokaż wiadomość
Co to znaczy, że on nie wie co zrobi jak JEGO DZIEWCZYNA wróci?
Tzn. nie zostawi jej Powodzenia w seksowaniu się dopóki dziewczyna nie wróci
Plus w oglądaniu razem filmów (co wg autorki wątku świadczy o tym, że on żywi do niej jakieś głębsze uczucia i jest z nią nie tylko dla seksu; cóż, na pewno nie tylko dla seksu, ale na pewno nie na poważnie i jak tylko wróci stała dziewczyna, to będzie wielki kop w d...).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 20:58   #16
Apopleksja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hereicome Pokaż wiadomość
Ty jestes na zawołanie czy tak po prostu go poznałaś i chciało Ci się?

moim zdaniem ładujesz się w coś niedobrego, od samego początku.
Chciało mi się i naprawdę myślałam, że spotkamy się tylko na seks, ale zaintrygował mnie na pierwszym spotkaniu mówiąc, że nie chce być ze mną tylko dla seksu. Że poczuł iskrę i nie ma zamiaru traktować mnie jak maszynkę do bzykania.

Cytat:
Napisane przez basiek91 Pokaż wiadomość
Powiedział mi, że nie powie jej o mnie. Ona też go zdradziła, nie przyznała się, ale on na to ma dowody.

Cytat:
Napisane przez aga696 Pokaż wiadomość
Miało być FF (FuckFriend) wyszło "miłość".
Właśnie w tym problem, że on się nie określił w żaden sposób.
To mnie dręczy, niepokoi. Mogę tylko powiedzieć, że zachowuje się tak jakby naprawdę poczuł coś do mnie. Widzę jak patrzy na mnie, jak mnie przytula itp.
Mówiłam mu, że to jest męcząca sytuacja i mam myśli o odejściu to powiedział tylko, że nie chce tego i mam o tym zapomnieć.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Ragana_ Pokaż wiadomość
Bo jest super facetem i dobrze im się ogląda telewizję
Mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz, mianowicie to, czy poznałaś jego/ nie jego dziecko? Bo wygląda na to, że młody jest podrzucany do dziadków, żeby nie widywał nowej cioci...
Nie. Dzieciak nie jest głupi, domyśliłby się, że jestem kimś bliższym niż koleżanka.

Edytowane przez Apopleksja
Czas edycji: 2010-07-29 o 21:08
Stary 2010-07-29, 21:04   #17
MyszkaMini
Raczkowanie

Cytat:

Powiedział mi, że nie powie jej o mnie. Ona też go zdradziła, nie przyznała się, ale on na to ma dowody.

Nie no proszę Cię! Jak można się tak dawać traktować.
Jeżeli ona go zdradziła to sprawa powinna być prostsza niż Ci się wydaje, a nie, że oboje skaczą w bok i nadal trwają w jednym jakimś fikcyjnym. On ją zdradza, ona go zdradziła, niech zachowa się jak mężczyzna i to zakończy. Beznadziejnie.

Naprawdę w to wierzysz?

Edytowane przez MyszkaMini
Czas edycji: 2010-07-29 o 21:05
MyszkaMini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 21:08   #18
Merys
Zakorzenienie

Facet powiedzial ze nie powie zonce o Tobie, wiec o co Ty chcesz walczyc?
Ma dwie kobitki jedna od zarabiania kasy, a Ciebie od bzykania i ogladania filmow. Zyc i nie umierac
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 21:15   #19
shiava
Zadomowienie

Wydaje mi sie ze autorka traktuje to w ten sposób, poniewaz dziewczyna faceta jest "tylko" jego dziewczyną a nie zoną
Jesli nie maja slubu, to wg niektorych - zero zobowiazan i rozstac sie mozna ot tak, z dnia na dzien.

Otóz nie zawsze. Zastanów sie jakbys Ty sie czula na miejscu tej dziewczyny. Klasyczny przypadek - misiowi sie nie uklada w zwiazku, szuka panienki na boku. Ze swoja dziewczyna oczywiscie nie sypia, nienawidzi jej i jest z nia z powodu dziecka

Dobrze radze, uwazaj, zebys potem nie cierpiala, jak jednak wybierze ją, a Ty zostaniesz sama ze swoją miloscią.
shiava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 21:30   #20
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Zresztą ten pan uczucia żywi jak widać tylko i wyłącznie do siebie i do swojego małego przyjaciela
otóż to

powodzenia życzę
Stary 2010-07-29, 21:36   #21
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
niezła patologia ona zdradza, on zdradza. Współczuje temu małemu dziecku ;| Dziewczynooo, przejrzyj na oczy, on spotkał się z Tobą dla SEXU. Mając dziecko? Chore. Będzie Ci się chciało to poszukaj se innego faceta, a nie z dzieckiem
z resztą spotykanie się tylko dla tego ale każdy inaczej żyje

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 21:41   #22
madana
Zakorzenienie

"Powiedział mi, że nie wie co zrobi jak ona wróci! "-

- JAK normalna kobieta może wdepnąć w taki bezsensowny dla siebie układ. Czyli na razie służysz za podręczną kochankę (+ te filmy), aż do czasu gdy wróci jego kobieta, z którą tworzy związek. A dziecko- nie jego- ma być dla ciebie jakimś argumentem, że tak można postępować. Chore, po prostu chore.
I w sumie dla tamtej kobiety byłoby chyba lepiej, abyś to ty z tym cudnym księciem zmarnowała sobie życie, bo facet, który skacze na boki, gdy jest w związku, będzie TO SAMO robił, gdy w końcu wyrwiesz go dla siebie. ŻENADA.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-29, 21:50   #23
Apopleksja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
"Powiedział mi, że nie wie co zrobi jak ona wróci! "-

- JAK normalna kobieta może wdepnąć w taki bezsensowny dla siebie układ. Czyli na razie służysz za podręczną kochankę (+ te filmy), aż do czasu gdy wróci jego kobieta, z którą tworzy związek. A dziecko- nie jego- ma być dla ciebie jakimś argumentem, że tak można postępować. Chore, po prostu chore.
I w sumie dla tamtej kobiety byłoby chyba lepiej, abyś to ty z tym cudnym księciem zmarnowała sobie życie, bo facet, który skacze na boki, gdy jest w związku, będzie TO SAMO robił, gdy w końcu wyrwiesz go dla siebie. ŻENADA.
I tak miało być!
Kiedy zdecydowałam się z nim spotkać pierwszy raz wiedziałam, że ma kogoś, o dzieciaku jednak nie wiedziałam. To miał być typowy romans. Ale gdy zaczęliśmy spędzać czas jak normalna para, coraz rzadziej uprawiając seks a stawiając na pierwszym miejscu czułość - zakochałam się! Mam za swoje!
Stary 2010-07-29, 21:53   #24
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
A ona urodzi mu dziecko, a ten nadal będzie skakać na boki. Albo co gorsza, ona będzie dalej chodzić na boki jak się jej zachce, będzie z nim, urodzi dziecko innego faceta. O matko, niezłe mogą rzeczy powychodzić z dwóch osób spotykających się, które lubią na bokach zaspokajać swe potrzeby jeszcze gdy są w innych związkach. Ah szkoda sów.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
I tak miało być!
Kiedy zdecydowałam się z nim spotkać pierwszy raz wiedziałam, że ma kogoś, o dzieciaku jednak nie wiedziałam. To miał być typowy romans. Ale gdy zaczęliśmy spędzać czas jak normalna para, coraz rzadziej uprawiając seks a stawiając na pierwszym miejscu czułość - zakochałam się! Mam za swoje!
To może rzuć życie kochanki i zacznij żyć normalnie, poszukując normalnego faceta.

Stary 2010-07-29, 21:57   #25
madana
Zakorzenienie

Piszesz też, że nocowałaś u niego, a dziecko w tym czasie było u dziadków. Chcesz powiedzieć, ze nocowałaś W ICH ŁÓŻKU,w tym samym, w którym kochali się, gdy byli razem????
Stary 2010-07-29, 22:02   #26
blekitne_niebo
Zakorzenienie

A ja mam małe podchwytliwe pytanka Dlaczego na kochanka wybrałaś faceta który ma dziewczynę? Czemu nie zainteresowałaś się żadnym wolnym? Tysiące wolnych facetów chodzi po ulicach, na pewno byliby zachwyceni dostając do rąk taką łatwą, chętną i gotową na niezobowiązujący seks dziewczynę.
I wreszcie najważniejsze: nie było Ci chociaż przez sekundę przykro że skazujesz jakąś kobietę na cierpienie, krzywdzisz ją tylko po to by ulżyć swojemu popędowi?

I taka mała uwaga na koniec: Twój kochaś może Cię okłamywać że dziewczyna go zdradzała...
Stary 2010-07-29, 22:07   #27
madana
Zakorzenienie

"To miał być typowy romans."- a masz w ogóle świadomość, że biorąc się za zajętego faceta, zwyczajnie krzywdzisz tamtą kobietę, czy też uważasz, że własna chuć tłumaczy KAŻDE, nawet tak wstrętne, zachowanie????
Stary 2010-07-29, 22:09   #28
czarna1985
Raczkowanie

Boże dziewczyno co ty z siebie robisz... No porażka... Zastanów się nad swoim życiem... Sypia z tobą bo nie ma tamtej... Później cię zostawi...

A poza tym jak ty możesz spać w tym samym łóżku, w tym samym mieszkaniu, ich mieszkaniu... Tam gdzie on kochał się z nią, gdzie mówił że ją kochał, gdzie tworzyli rodzinę...

Nieźle się wpakowałaś, jak możesz sypiać z nim, być z nim wiedząc że ona gdzieś tam jest...??

Zanim pójdziesz z nim kolejny raz do łóżka wyobraź sobie że kiedyś jakiś twój TŻ będzie sypiał z inną kiedy ciebie nie będzie obok... Może ci ochota przejdzie...

Nie powinnaś sobie tworzyć związku dopóki oni się nie rozstaną, a skoro zajmuje się jej dzieckiem to się nie rozstaną... Jesteś jego odskocznią...

A poza tym nie wiem jak jedna kobieta może robić coś takiego drugiej?? Gdzie solidarność jajników Jestem pewna że gdybyś go olała on zaraz zacząłby spotykać się z inna...
Stary 2010-07-29, 22:09   #29
Karolina Maria
Zadomowienie

GG do Karolina Maria

Pomijając już kwestię, ze to czyjś związek, a Ty w niego weszłaś, taki facet nie nadaje się do stałych związków.
Jaką masz pewność, że jak Ty "znikniesz na chwilę" np. wyjedziesz lub sytuacje losowe nie znajdzie sobie nowej? JAk ktoś zdradza , nie mozna mu ufać...
Stary 2010-07-29, 22:13   #30
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
"To miał być typowy romans."- a masz w ogóle świadomość, że biorąc się za zajętego faceta, zwyczajnie krzywdzisz tamtą kobietę, czy też uważasz, że własna chuć tłumaczy KAŻDE, nawet tak wstrętne, zachowanie????
Ona na początku nie wiedziała, że on ma dziewczynę i dziecko, ale jak się dowiedziała to jako przyzwoity człowiek powinna go zostawić i szukać innego na zachcianki.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna1985 Pokaż wiadomość
Boże dziewczyno co ty z siebie robisz... No porażka... Zastanów się nad swoim życiem... Sypia z tobą bo nie ma tamtej... Później cię zostawi...

A poza tym jak ty możesz spać w tym samym łóżku, w tym samym mieszkaniu, ich mieszkaniu... Tam gdzie on kochał się z nią, gdzie mówił że ją kochał, gdzie tworzyli rodzinę...

Nieźle się wpakowałaś, jak możesz sypiać z nim, być z nim wiedząc że ona gdzieś tam jest...??

Zanim pójdziesz z nim kolejny raz do łóżka wyobraź sobie że kiedyś jakiś twój TŻ będzie sypiał z inną kiedy ciebie nie będzie obok... Może ci ochota przejdzie...

Nie powinnaś sobie tworzyć związku dopóki oni się nie rozstaną, a skoro zajmuje się jej dzieckiem to się nie rozstaną... Jesteś jego odskocznią...

A poza tym nie wiem jak jedna kobieta może robić coś takiego drugiej?? Gdzie solidarność jajników Jestem pewna że gdybyś go olała on zaraz zacząłby spotykać się z inna...

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości