![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maturzyścia '09 rozpoczynają wakacje cz. XXII
Pam param pam pam (werble
![]() Z wielką radością otwieram nasz XXII (słownie: DWUDZIESTY DRUGI) wątek Maturzyściowy ![]() ![]() Zaczynałyśmy skromnie dnia 22listopada2007 roku (matko jak to dawno było!) trochę Dziewczyn ze starego składu się już nie pojawia, przyszły za to nowe, które wytrwale z Nami siedzą i spamują ![]() ![]() ![]() Maturzyściami ochrzciła nas Nasza Kochana Anuu 13kwietnia2009r ![]() No to ogłaszam rozpoczęcie wątku i wakacji (chociaż nadal trzymamy kciuki za Nikki i za jej dzielną walkę z sesją) oraz trzymam kciuki za przygotowania niektórych z nas na wrzesień ![]() ![]() ![]() ![]() No, to może przedstawię Naszą malusieńką historię ![]() 1. Maturzyści 2009... 2. Maturzyści 2009 - cz. II 3. Maturzyści 2009 cz. III 4. Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;* 5. Maturzystki 2009 cz. V - oczekiwania na cud ciąg dalszy! 6. Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie! 7. Maturzyści 2009 VII Oczekiwania na cud wyników cd 8. Gorrące Maturzystki na zielonej trawce czyli w oczekiwaniu na deszcz procentów CzVIII 9. To już jest koniec! Czyli o tym co porabiają Maturzyścia 2009 po maturach.. Cz. IX 10. Modlitwa o 100% czyli 30 czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009, odsłona X 11. Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już! Maturzyścia 2009 cz. XI 12. Nowe życie! czyli o tym gdzie Maturzyścia '09 idą na studia. 13. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIII 14. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz.XIV 15. Immatrykulacyjne zamieszanie czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów cz.XV 16. Rewolucja październikowa, czyli Maturzyścia '09 na studiach cz.XVI 17.Szkoła przetrwania czyli Maturzyścia w studenckiej dżungli, cz. XVII 18. Wszystko byleby się nie uczyć, czyli to co Maturzyścia robią przed świętami cz. XVIII 19. Sesja?! Nie, dziękuję, czyli Maturzyścia '09 w styczniu i nie tylko cz. XIX 20. Wiosna coraz bliżej czyli maturzyścia '09 kontra drugi semestr cz. XX 21. Maturzyścia '09 spamują i wakacji oczekują cz. XXI ( ![]() A oto piękne MY Zacne Maturzyścia z dżunli ![]() Agusia642 - Warszawa, Akademia Leona Koźmińskiego - Europeistyka, zaoczne Anlejka - Cieszyn, Uniwersytet Śląski - Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna, dzienne Arkadia1616 - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Dziennikarstwo, zaoczne Balletoevs Czarnula4 - Szczecin, Uniwersytet Szczeciński - Europeistyka, dzienne Czekoladowoo Dzikun - Kraków, Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego - Gospodarka przestrzenna, dzienne Flames Invissible - Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Europeistyka, dzienne Kasiencja – Kraków, Uniwersytet Jagielloński - Psychologia ogólna, dzienne Maalwiinkaa2 – Wrocław, Wyższa Szkoła Zarządzania 'Edukacja' - Turystyka i Rekreacja sp. Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii, dzienne Marcia1003 – Konin, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie, dzienne Marguerita - Szczytno, Wyższa Szkoła Policji, Administracja - dzienne Muchahahaha - Gorzów Wielkopolski, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie sp. Zarządzanie i Organizacja Turystyką, dzienne Myosottis - Bygdoszcz, Collegium Medicum Uniwersytetu Mikołaja Kopernika - Farmacja, dzienne NicRu - Kraków, Akademia Górniczo-Hutnicza - Matematyka, dzienne Nieznajoma19 – Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Pedagogika, dzienne Nikki999 - Wrocław, Wyższa Szkoła Humanistyczna - Architektura wnętrz, zaoczne Organizm – Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Tłumaczenia specjalistyczne, dzienne Renia90 - Katowice, Akademia Wychowania Fizycznego - Wychowanie Fizyczne, dzienne Serendipity - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Politologia, dzienne Sydunia –Warszawa, Politechnika Warszawska - Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, dzienne Szarosc Teczy - Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Zarządzanie (Dyplomowe Studia Menadżerskie), dzienne TinyPrincess - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Ekonomia, dzienne Totylkokasia - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Socjologia, dzienne ; Uniwersytet Adama Mickiewicza - Pedagogika sp. doradztwo zawodowe i personalne Wszełka - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Biologia sp. mikrobiologia, dzienne Zaczarowana_Panna - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Gospodarka przestrzenna, dzienne Zte - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Administracja, dzienne xCarmen Zaginione w akcji Anamoi Anuu Cherry90 DeBourbon Grudniowa Szatynka Ilo16na Infante Ksh Lirangel Majaaaaa Nieprzytomna Paula007 RedApple Shewa Sosik xxboo Zanetka007 No i oczywista oczywistość Miszcze Spamu:
![]() ![]() 1.Maalwiinkaa2 ![]() 2.Czarnula4 ![]() 3.Agusia642 ![]() Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2010-07-23 o 17:34 Powód: dorobiłam hiperłączka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 rozpoczynają wakacje cz. XXII
elo
![]()
#3 |
BAN stały
|
melduje sie
![]() (a chciałam byc pierwsza :P) |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
melduje się idę spać
![]() dobranoc ![]() ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
yhy
![]() mam 3 miejsce w spamie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no i tak, pozwoliłam sobie dopisać Zaczarowaną do Maturzyściów z dżunli i uważam że Invissible i Zte zasługują żeby je wymazać z Zaginionych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ilo16na Invissible Lirangel Majaaaaa Nieprzytomna Zte nie wiem czemu ale mam wrazenie ze te dziewczyny znów do nas wróciły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
I ja się melduję
![]() No to teraz musi Holandia być mistrzem, bo ja chcę nowe głośniki wygrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
tjaa a o mnie co mówi? jak od paru wątków na 1 miejscu jestem
![]() Cytat:
![]() ![]() i z tego co zauważyłam (jako ten miszcz spamu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() az taka powazna była dyskusja ziemniaczana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Eee tam, można pisać i robić inne rzeczy jednocześnie.
![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie zdązyłam sie odezwać w starym wątku
![]() ![]() ![]() A w ogóle nudno mi tuuu w domu ![]()
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Vinka jakbyś jeszcze linki powstawiała do starych części.. ![]() a tak w ogóle to siemaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszełcia, a w wakacje przyjedziesz chociaż na troszkę do Wro? czy dopiero przed rozpoczęciem roku? idę się kąpać ![]() marcia, właśnie dodałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
elo elo w nowym wątku
![]() ![]() i obiecuję, że nie opuszczę Was aż do śmierci i będę kiedyś Miszczem Spamu ![]() Vinka już wysyłam PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
subskrypcja, ale, żeby nie było, że tak na sucho, bez słowa
![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
Helooooł
![]() Apropo mbanku to można jeszcze w wbk wypłacać za darmo ![]() Kasia fajne te buty ![]() Na dziś kończe bo rano musze wstać i heja do pracy ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jednak szybki prysznic. nie mam weny na leżenie w wannie ![]() a jutro jade kupić w końcu jakieś dżinsy które mi z tyłka nie zlecą i jakieś takie nie za grube ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ee jak zwykle nowa część a mnie nie ma
![]() Byłam na piwie, nie skończyło się na jednym, ale dobrze jest ![]() ![]() No i zaspokoiłam pragnienie żołądka i zjadłam w końcu kebaba ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
I ja sie witam i melduje jednoczesnie
![]() Siedze juz w Stanach, a pracy ni widu ni slychu - przynajmniej sobie odpoczne ![]() Wy martwicie sie o wrzesien - to ja Was chyba przebije, bo mam az 2 egzaminy i 1 cwiczenia. Chociaz po cichu mam nadzieje, ze dostane sie na wymarzona g.p ![]() Zeby nie bylo, czytam Was codziennie, tylko jakos wbic sie nie moge ![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
no ja też idę już do łóżka, dokończę rozdział i spać, bo jutro przed południem chcę załatwić te dżinsy i pojadę w końcu zapisać się na francuski
![]() buziaki i dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
no właśnie chcialam napisac, ze zaginęłaś na tym kebabie
![]() ja może jutro zjem.. ![]() widzę Muszkę ![]() ![]() idę sięuczyć makro, myślałam, że łatwiej mi to będzie wchodzić, dupaa ![]() Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2010-07-07 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Heloł, heloł w nowym wątku
![]() Już nie jestem zaginiona ![]() Jutro z rana zamierzam się wysmażyć na działce, bo jak dotąd jestem blada jak ściana... Mam nadzieję, że tym razem nic mi nie przeszkodzi, bo zbieram się już od weekendu, zeby pojechać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ale to wtedy rezygnujesz z tych studiów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ej, Laski... Rzućcie mi tytuły jakichś hitów ostatnich, bo próbuję sobie coś wrzucić na mp3, ale nie mam pomysłu, a przejadło mi się to, co mam na płytach...
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | ||
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() Szarośc czeeśc ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dobra, ide spać, dobranoc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
maszyna, nie człowiek
|
melduję się posłusznie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.