![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Kosmetologia - Kraków
Czesc dziewczyny
![]() W tym wątku chcałabym Was zapytac o to czy ktoraś z Was wybiera się na kosmetologie, niekonieczne na studia, w Krakowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ~***~ Kosmetologia - Kraków ~***~
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
up...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
up up up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czesc! ja sie chyba wybieram zaocznie na kosmetologie do krk tylko jeszcze nie wiem na ktora uczelnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
to jak cos to daj znac bo ja tez ide na zaoczne na kosmetologe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A ile jest przedmiotów na zaocznych ? Zapewne mniej niż na dziennych. Z tego co się zorientowałam to na dziennych są 23 przedmioty. Mam jeszcze rok do tego ,żeby zacząć studia ,ale już wiem ,że będzie to kosmetologia ta upragniona [biologia i chemia ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
nie wiem ile jest przedmiotow nawet ale tez na pewno kolo 20 jak na dziennych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha ,z tego co słyszałam od koleżanki praktycznie bardzo dużo chemii i biologii ; ) ale na pewno damy radę ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
a czy jest ktos tutaj na wizazu kto chodzil lub chodzi do wyzszej szkoly ochrony zdrowia w krakowie ?? lub do Krakowskiej Wyzszej Szkoly Promocji Zdrowia ??
Eska88 , frida69 na jakie uczelnie sie wybieracie ?? buzka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetologia - Kraków
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hejka
też zastanawiam się nad kosmetologia w krakowie ale nie wiem dziewczyny którą uczelnie wybrać. na razie znalazłam 2 ![]() małopolska wyższa szkola zawodowa i krakowska wyższa szkoła promocji zdrowia czy któras z was tam chodzi??jak tam jest?? bardzo prosze o odp
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
odp ktoś plis
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
heh wygląda na to, że mnie wywalą ze studiów
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ok kasiek licze na ciebie
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Cześć ja wybieram sie na KWSPZ, jak coś piszcie to mój nr gg 1547560
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
cześć ja sie wybieram na zaoczne i jeszcze nie wiem gdzie zastanawiam sie nad katowicami i krakowem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
cześć ja wybieram sie na kosmetologie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam się, na kosmetologię w Małopolskiej Wyższej Szkole Zawodowej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
ja wybieram sie do krk ale do kwspz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
czesc ja byalm studenttka kwspz bylam na 2 roku ...odradzam kazdemu!!! z roku na rok dzieje sie tam coraz gorzej laski z 3 roku tez moga to potwierdzic bo wiedza jak bylo u nich na 1 roku a jak u nas...usadzaja na egzaminach ...bo liczy sie kasa kazda poprawka 50 zl ja zdawalam kilka razy ten sam przedmiot i mialam ten sam test jakims dziwnym trafem nie zdawalam a test ten mialam w domu wyslai mnie na dziekanke a jak powiedzialm ze chce zobaczyc testy powiedzieli ze nie mam prawa a pozniej ze wykladowca nie ma ich na uczelni...pozatym kosztuje 500zl miesiecznie problemy starszne robia jesli chodzi o jakies pojedyncze nieobecnosci...wykladowcy maja beznadziejne podejscie..(oczywiscie nie wszyscy)...przenioslam sie na malopolska wyzsza szkole zawodowa...jest taniej...435zl miesiecznie..poprawki 40 zl mozna brac wpis warunkowy i z zaliczenia i z egzaminu(w tamtej szkole tylko egzamin) a uwierzcie ze to wazne ..nie sa tto proste studia...pozatym na tej uczelni na wykladach cche sie siedziec mowia jezykiem normalnym a nie jakimis dziwacznymi np chemicznymi slowami...i to oni dbaja o ostudenta a nie tak jak tam ...pozatym dziekani tych szkol sa bez porownania..w tym roku odeszlo stamtad na prawde duzo osob podono maja zanizyc czesne z 500 na 400...proste bo maja coraz mniej studentow i musza nadrobic...ja wiem swoje bylam tam i na prawde jesli chcecie studiowac i skonczyc je normalnie to wybierzcie mwsz...na kwspz wyrzucili ostsnio laske z 3 roku(pisala juz prace licencjacka)..zreszta tamtejsze zasady..zakaz wnoszenia napojow i posilkow na sale gdzie wyklad trwa ok 2 godzin heh to smieszne a na dzwiach napisane ze zabronione palenie tyltoniu na terenie kwspz(chodzi rowniez o to podworkO) bo grozi skresleniemz listy hehe to smieszne...zycze powodzenia jak cos to piszcie pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
aaha na obydwie uczelnie dotstajecie si ebez problemu..tu chodzi o kase ale tak to jest na prywatnych uczelniech ...nawet jesli chcecie sie przeniesc to przynajmniej na mwsz nie ma z tym problemu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
jestem pewna ze powie to kazdy kto sprobowal studiowac na tych 2 uczelniach ..to nie jest tak ze zle pisze sie o bylej szkole ale niesety takie sa realia...powodzenia zycze i jestem pewna ze nie bedziesz zalowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
ehh Johna jakby tak akzdy jadl na wykladzie to polowa lasek tkorym nei zalezy na uace zapomnaily by gdzie sa zreszta i tak zapominaja... co do palenia to poczesci tez sie zgadzam szkola Promocji zdrowia a studentki reprezentuja szkole palac przed jej wejsciem;/ ... Oczywiscie jesli chce sie meic latwiej to MWSZ jak najbardziej jest lepsza mniej teori odrazu sa na 1 roku zajecia praktyczne tylko jak mozna wykonywac co kolwiek na pracowni bedac zielonym z teori.Owszem szkola KWSPZ daje neizle popalic szczegolnie pan od Biochemi ale tylko po to abysmy czegos sie wkoncu nauczyli a na niektore dziecwzyny nie am innego sposobu jak nei ulac kilkanascie razy chociaz zdarza sie rowniez ze te akurat maja szczescie ;/. tak wniec studentki odchodza do MWSZ faktycznie ale napewno nei et co sie ucza i dla ktorym niezdany egz jest tylko mobilizacja aby swoja wiedze jecsze poprawic i zdac za drugim razem a takze uswiadomoc ze pewnie za malo sie zcasu na nauke tego przedmiotu poswiecilo.Pozatym chcac sie czegos nauczyc to nei wazne czy ejst to KWSPZ , MWSZ czy anwet jakas szkola w malej miescinie trzeba tylko chciec!Wykaldowcy moim zdaneim sa zbyd poblazlili bo w innym wyapdku nei bylo by na wykladach nei milych sytuacji ze tzreba polowe dziewczyn upominac bo gadaja i mysla calkiem o czym innym rozpraszajac tych co chca cos wyniesc z wykaldu i zrozumiec.Dlatego etz szkoda ze wykaldy sa obwiazkowe bo wtedy by zapewne nie chdozily jakby nei bylo trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja mam małe pytanie dotyczące rekrutacji. A mianowicie, czy są przednioty okreslone jakie trzeba zdać na maturze czy nie??? czytałam gdzieś ze biorą pod uwage kolejność zgłoszeń. czyli nie ma znaczenia jaki ma sie wynik matury???? z góry dziękuje za odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.