![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Misz-masz -kolejna odsłona:-)
NIEAKTUALNE
Odpisuję tu gdzie rozpoczęła się rozmowa NIE REAGUJĘ NA WPISY "MOŻE COŚ U MNIE" proszę o konkretne propozycje Nie szukam ubrań, kosmetyków Avonu i Oriflame Proszę kusić, ale będę marudzić, bo niewiele mi potrzeba To przyjmę zawsze: -Narciso Rodriquez For her edp -szampon Vichy na łupież suchy WYMIENIĘ: * Dior Baza Skinflash Primer 01, ta z pędzlem, użyta z 5 razy, fajna , ale nie mam na nią rano czasu, z welurkiem, kartonikiem pędzel wyczyszczony, odniosłam wrażenie, że utrwala makijaż *YSL Easy Liner For Eyes 02 brąz, cudny cieniutki liner nie wiem dlaczego wzięłam brąz, bo brązów nie cierpię ![]() szalenie subtelny i delikatny , użyty ze 3 razy *Guerlain baza pod cienie Ombre Eclat Base Paupieres rok prod.2008, ale jest ok, użyta kilkanaście razy w małej ilości *Make Up For Ever kredka do oczu Aqua Eyes nr 11 L żywy ładny fiolet, temperowana 2 razy, ja używam do kresek cieni *Kanebo Sensai bibułki matujące, było chyba 100, zużyłam może 8-10 *Loreal Mleczko do demakijażu Ideal Balance,nowe *Puder Make Up For Ever kolor 3, bardzo fajny, ale za ciemny-z wymiany *Dior błyszczyk 557 Blue Denim, została dobra połowa *Dermika satynowa baza pod makijaż z serii Collaction *Opi lakier Panda-Monium Pink-użyty na 1 paznokieć *Sephora 2 pędzelki do cieni nr 22 i 23 +1 Inglot-oddam tylko razem *Clinique paletka-oddam za drobiazg albo dorzuce do fajnej wymiany ![]() zapachy *Eau Torride edt, fajny letni zapach ale nie odświeżacz do toalet lubię ale mnie coś męczy, ok 60/100 Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-08-17 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz-masz -kolejna odsłona:-)
hey!
spodobało mi się Kanebo Sensai bibułki matujące i Everday Minerals podkład pudrowy prasowany Golden Medium zapraszam ![]() PS- jeśli coś Ci się u mnie spodoba, ja odpiszę dopiero w czwartek/piątek, bo właśnie wyjeżdżam.
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-07-13 o 06:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej! Może coś u mnie? mam żel effaclar 200ml z niewielkim ubytkiem.
* Dior Baza Skinflash Primer 01, ta z pędzlem, użyta z 5 razy, fajna , ale nie mam na nią rano czasu, z welurkiem, kartonikiem pędzel wyczyszczony, odniosłam wrażenie, że utrwala makijaż *Guerlain baza pod cienie Ombre Eclat Base Paupieres rok prod.2008, ale jest ok, użyta kilkanaście razy w małej ilości *Kanebo Sensai bibułki matujące, było chyba 100 *Dior pomadka Rouge Coco 17 Orchidee-użyta kilka razy *Dior błyszczyk 557 Blue Denim, została dobra połowa *Opi lakier Panda-Monium Pink-użyty na 1 paznokieć *Clinique paletka-oddam za drobiazg albo dorzuce do fajnej wymiany ![]() *Angel Violette w butelce bez atomizera a z lejeczkiem, zostało 13-15 z 50ml, z kartonikiem i lejeczkiem tylko prosiłabym o fotki
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Dior pomadka Rouge Coco 17 Orchidee??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
*Dior błyszczyk 557 Blue Denim, została dobra połowa *Angel Violette w butelce bez atomizera a z lejeczkiem, zostało 13-15 z 50ml, z kartonikiem i lejeczkiem ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- polu, niestety na wydanie masz cienie w brązach(Maca sama wydałam), a brązy nie dla mnie z kolei zapachu nie znam a i pewnikiem nie oddasz ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Aniu niestety nic nie wybrałam,pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;20640901]za żel z ubytkiem mogłabym oddać
*Dior błyszczyk 557 Blue Denim, została dobra połowa *Angel Violette w butelce bez atomizera a z lejeczkiem, zostało 13-15 z 50ml, z kartonikiem i lejeczkiem ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- polu, niestety na wydanie masz cienie w brązach(Maca sama wydałam), a brązy nie dla mnie z kolei zapachu nie znam a i pewnikiem nie oddasz ![]() [/QUOTE] ee nie byłabym taka pewna że nie oddam ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- a czy ta pomadka to nie jest przypadkiem chanel a nie Dior?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;20641286]kurcze , ale nie znam i w mojej dziurze trudno będzie go znaleźć, w ciemno raczej nie zaryzykuje
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Chanel oczywiście ![]() ![]() ok, rozumiem nie namawiam ![]() a jakie zapachy lubisz?? moze cos pomoge ? moze do któregoś jest podobny ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i odpadają kadzidła , spożywcze i super słodziaki(Angel brr..) wiesz jak to z zapachami, nieraz słodziak ,którego teoretycznie nie lubisz podbija ci dusze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za podklad E.L light i kredke fioletowa Make up forever?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;20641654]lubię zwiewne i eteryczne, ale z charakterem
![]() i odpadają kadzidła , spożywcze i super słodziaki(Angel brr..) wiesz jak to z zapachami, nieraz słodziak ,którego teoretycznie nie lubisz podbija ci dusze ![]() ![]() to jest duze prawdopodobmieństwo że McQueen by Ci sie spodobał.... ja ostatnio uzależniłam sie od zapachów bardziej owocowych wiec mcqueen stoi i czeka na swija kolej tak wiec chetnie oddałabym go za szminke... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja po pędzelki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
widzę że masz gabinetowa Ziaję i Bielendę, chętnie przygarnęłabym jakąś fajną maseczkę odżywczo nawilżającą, najlepiej nową
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- hmm.., nie mówię nie , ale może jeszcze przejrzę recenzje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A nie wybrałabyś z tej gabinetówki, którą mam w wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za bazę diora? pozdrawiam!
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Swatche tych cieni
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
ale żadnych maseczek nie widzę, a specyfiki matujące i serum na okoloce oczu i ust mnie nie interesuje
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- ale niestety ani kolorystyka ani błyski perłowe nie dla mnie niestety, swoje YSL oddaje równiez z powodu połysku-perły 3 odcieni, jeśli YSL to tylko nr dziewięć ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- niestety, albo nie moje kolory, albo za dużo perły-połysku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok, niestety w tej chwili nie mam poza wątkiem nic na wydanie. Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- zainteresowało mnie tylko to serum, ale wątpie czy oddasz, chyba że coś jeszcze dobierzesz ![]() KANEBO, SENSAI, Sensai Silk, Aktywne Serum Nawilżające |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej! odpowiadalaby mi taka wymiana, możesz tylko wkleić zdjęcie blyszczyka?
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Chciałam sie przypomniec, bo nie dostalam odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Niestety, juz spakowany do wysylki. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.