|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki Proszę o Pomoc . !
Witam, nie wiem czy na odpowiednie forum weszłam, lecz mam mały problem.. Nie wiem jak mam sobie z nim poradzić, chciałabym dlatego prosić Was o pomoc .
Jestem jeszcze dość młodą osobą, mam 17 lat i spóźnia mi się okres (4 dni, zawsze dostawałam co 26 dni, a teraz mija 31 dzień i nic ) , boli mnie brzuch i czuję nudności od trzech dni . Tydzień temu, byłam jeszcze chora, przez długi czas brałam antybiotyki, ( przez 3 tyg, 4 różne ) czy brak miesiączki może być spowodowany chorobą? Czy mogę być w ciąży? Chciałabym się dowiedzieć też, czy w wieku 17 lat trzeba chodzić z rodzicami do ginekologa, czy można iść samemu ? Jaki test ciążowy najlepiej kupić ? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam .! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Drogie Wizażanki Proszę o Pomoc . !
Cytat:
Kup test w aptece lub supermarkecie, obojetne jaki. A poza tym jest watek zbiorczy na ten temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Może ci się opóźniać okres przez antybiotyli ale nie wykluczone że możesz być w ciąży idź do apteki i kup najzwyklejszy test nie całe 10 zł kosztuje . A do ginekologa możesz iść sama .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie napisałaś czy masz podstawy do tego żeby się ciąży obawiać ; >. Okres może się spóźniać z wielu powodów
![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Polecam przenieść się na wątek ginekologia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może przez te antybiotyki właśnie twój organizm szwankuje.Jest wymęczony...
A druga opcja (jak wizażanki wyżej)-jeśli współżyjesz bez zabezpieczenia,to możesz być jak najbardziej w ciąży.
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Antybiotyk często zaburza cykle. No i jeżeli uprawiasz seks bez zabezpieczenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No i jeszcze najwazniejsze pytanie: czy w ciagu ostatniego miesiaca uprawialas choc raz seks bez zabezpieczenia i ktory to byl dzien cyklu?
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spokojnie, to może być za sprawą antybiotyków - nudności + ból brzucha. Ale dla pewności zrób test ciążowy ![]() Co do ginekologa - zależy do jakiego pójdziesz - jedni przyjmą a inni nie ![]()
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
jak uprawiałam seks, było to zawsze z zabezpieczeniem, okres dostawałam co 26 dni, więc myślałam że teraz tak będzie i dokładnie wyliczyłam żeby było to w dni niepłodne,
zrobię jednak ten test, wtedy będę w 98 % pewna . dziękuję za pomoc ;* ! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
w takim młodym wieku cykle mogą się rozbiegać nawet od 20 do 40 dni, też miałam na początku niby regularne, ale czasem spore przesunięcia się zdarzały
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.