|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
a co dla starszych babek
Juz bardzo d³ugo chodze w jednakowej fryzurze,potrzebuje odmiany, ale zupe³nie brak mi pomys³ów. Czy faktycznie w pewnym wieku najlepiej wygl±da sie w krótkich w³osach. Prosze o kilka podpowiedzi prostych w realizacji i niek³opotliwych w wykonaniu. Dodam, ¿e mam suche w³osy, w wilgotne dni ka¿dy sterczy w swoim kierunku. Pozdrowionka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 694
|
Re: a co dla starszych babek
ja akurat siê zupelnie na tym nie znam, ale z lubo¶ci± od lat obserwujê wraz z Mam± panie w Mamy wieku, i naszym zdaniem krótkie w³osy postarzaj± kobietê. Nie wiem, na czym polega ta regu³a - byæ mo¿e na zbytnim ods³oniêciu szyi i podbródka (które najszybciej zdradzaj± wiek), czy te¿ na tym, ¿e generalnie krótko ¶ciête w³osy s± nieco mniej dziewczêce i wdziêczne (choæ oczywi¶cie maj± swój urok i zadzorny chcrakter, a tak¿e wyostrzaj± rysy twarzy). Szczególnie dobrze jest to widoczne na podstawie trwa³ej typu baranek, dodaj±cej od rêki dekadê
![]() Wystarczy spojrzeæ na Loskê i porównaæ j± z Santork± - jednak fryzura moim zdaniem ma du¿y wp³yw na ich odbiór (Bo¿e Broñ nie sugerujê Ci Dankad tego wieku, przywo³ujê je tylko jako ikony). Tyle moich lu¼nych refleksji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziewczêta, przepraszam za prywatê
![]() Asiu, widzia³a¶ siê w TV? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witam!
ja mysle ze ta dlugosc lub nawet troche krotsze z ty³u ale tak obciete jak na fotkach, to dobre fryzurki dla Ciebie, wysylam kilka ale mozna z nich stwprzyc bardzo³adna dla Ciebie wlasnie pozdrowka
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
he he he
![]() ![]() ![]() ![]() zawsze do us³ug ![]() Halszu¶: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Powinna¶
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Halszko, zawsze do us³ug
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.