|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomocy!!!
Dziewczyny pomocy...
Jestem studentką 4 roku admin. są to studia zaoczne. Od półtora roku nie pracuje ze względów rodzinnych i czuję że w domu z 2 kg mi przybyło ... pije aqua slim biorę jakies tabletki ale to nic nie daje kiedy nie ma ruchu (a przez wzgląd na sytuację rodzinna muszę całymi dniami być w domu)... Zawsze byłam aktywna grałam w siatkówkę, jeżdziłam na rowerze pracowałam w szkole więc mialam sporo ruchu a teraz ![]() Potrzebuje metamorfozy w kwestii diety i ćwiczeń które pomogą mi zgubić brzych...moja skóra na tarzy po umyciu jest matowa ale później świeci się przez resztę dnia...moje wlosy są cienkie i bez blasku nie wiem czy dobrze robie farbując je na blond (bo wydaje mi się że w tym kolorze jest mi do twarzy) a od 5 lat noszę tą samą fryzurę ... BŁAGAM ![]() ![]() Niech mi ktoś doradzi w tych kwestiach, które wyżej wymienilam... Swoje zdj mogę przeslać na pocztę tylko dajcie mi znać,... tu na forum!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomocy!!!
Cytat:
Ćwiczyć możesz przecież równie dobrze w domu ![]() Jak widzisz, że Cię "przybywa", to świetnie, że zdajesz sobie z tego sprawę i chcesz coś robić, ale na samym stwierdzeniu "jestem załamana" się nie skończy. Najlepiej popatrz na zdjęcie sprzed jakiegoś czasu i sobie uświadom, że trochę pracy i wrócisz do tamtej sylwetki ![]() Przejrzyj forum fitness, poszukaj na google, ćwiczeń jest masę, wystarczy poszukać, nikt "na tacy" Ci gotowego sposobu nie poda, bo nie wiemy, co najbardziej będzie Ci odpowiadało. Zadbaj o włoski, zażywaj jakieś suplementy (np. Humavit, skrzyp), stosuj oleje, jak dla mnie powinnaś też dać włosom odpocząć od farb. Jesli chcesz porady w kwestii ścięcia czy koloru - musisz wstawić tu zdjęcie zgodnie z regulaminem, jak nie to idź do dobrego fryzjera, powinien doradzić Ci co zrobić - listy dobrych fryzjerów w Twojej okolicy również znajdziesz na forum Nie wiem, o jaką sytuację chodzi, więc może łatwo mi mówić, ale pomyśl sobie, że przynajmniej masz narzeczonego, któremu na Tobie zależy więc warto zmienić nastawienie nawet dla niego. Nikt nie sprawi, że będziesz znów wesoła i roześmiana, jeśli sama się o to nie postarasz. Pamiętaj, że ZAWSZE mogło być gorzej, a życie jest za krótkie żeby tracić czas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki za dobre rady
![]() ![]() Co do koloru i długości włosów noszę je właśnie tak albo spięte albo rozpuszczone najlepiej się wtedy czuję myslę o zmianie na jesień może inny kolor ale potrzebuje rady bo nie wyobrażam sobie siebie w ciemnych włosach .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki za dobre rady
![]() ![]() Co do koloru i długości włosów noszę je właśnie tak albo spięte albo rozpuszczone najlepiej się wtedy czuję myslę o zmianie na jesień może inny kolor ale potrzebuje rady bo nie wyobrażam sobie siebie w ciemnych włosach .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim skromnym zdaniem hmmm po prostu wywijasz się tym siedzieniem w domu. Ja właśnie skończyłam studia, obroniłam się i też siedzę w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przede wszystkim wstając z łóżka pomyśl "O jaki piękny dzionek mamy" a nie "o Boże znowu tak ciepło/zimno" ![]() ![]()
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Siedzisz w domu i masz mało ruchu? Spokojnie, tak się zdarza
![]() Pozytywy tych rzeczy: 1. nie musisz wychodzić z domu, 2. tańczenie na macie to sama przyjemność i świetna zabawa, więc chce się do tego wracać! 3. kręcąc hula możesz oglądać telewizję ![]() Polecam także tradycyjne ćwiczenia na brzuch: brzuszki, nożyce itp. Jeżeli chodzi o fryzurkę- masz okrągłą buzię i dosyć wysokie czoło, więc radziłabym zrobić jakąś ciekawą, asymetryczną grzyweczkę. Długie włoski bym raczej zostawiła, ale nosiłabym rozpuszczone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziękli za dobre rady napewno z nich skorzystam ...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Aleś Ty ładna
![]() ![]() Ja na Twoim miejscu zrobiłabym sobie grzywkę: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:j...ryzura.jpg&t=1 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:w...elle01.jpg&t=1 pocieniowała włosy i chodziła w rozpuszczonych ![]() ![]() ![]()
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Piekny_Aniołek miałam kiedyś grzywkę podaj email to później Ci przeslę zdj...ale wtedy nie mogłam na siebie patrzeć...a może przez to że miałam suchy brązowy kolor włosów ... może np w tych bląd inaczej bym wyglądała w grzywce...chciałam brąz ale w jakimś odcieniu w którym będzie mi dobrze zraziłam się do brązowych od kiedy mam porównanie że w blond jestem bardziej atrakcyjna niz w brązie....
Dzięki za dobre rady piszcie jeszcze co mogłabym zmienić ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Piekielny aniołku ja grzywke miałam wyglądałam nieciekawie podaj adres poczty to Ci przeslę zdj...a może po prostu wtedy przez ten kolor było mi zle ...wydaję mi sie że w blond jestem atrakcyjniejsza ale chciałabym jakies zmiainy Dzięki za pomoc piszcie jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A może jest wśród nas jakaś fryzjerka "nie wierze ze nie ma " ...żeby doradzić...??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.