|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odchudzanie konieczne!!!
Help, ostatnio przytyłam sporo, bo aż 4 kg. Wszyscy moi znajomi to zauważyli, a i ja też... próbowałam już diet i ćwiczenień(1000 kalorii), ale jak nie widzę efektów to szybko rezygnuje. Problem jednak polega na tym, że ja lubię jeść ... i to mnie gubi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie konieczne!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
4 kg to nie jest tragedia, naprawdę
![]() Rezygnujesz z diety i ćwiczeń, bo nie widzisz efektów, ale na nie trzeba trochę poczekać. Nie ma tak dobrze, nikt nie osiągnie sukcesu po tygodniu czy dwóch. Aby schudnąć bez efektu jo-jo trzeba być cierpliwym, mieć zapał i motywację, a na pewno się uda. Trwa dłużej, ale przynajmniej jest na stałe. Ty masz tylko 4 kg, więc w około miesiąc powinnaś się ich pozbyć. Co do diety : najlepiej jeść 5 posiłków dziennie, co 2-3 godziny. Aby pomóc sobie w komponowaniu jadłospisu jest wątek : Nasze codzienne jadłospisy i tam dziewczyny sobie pomagają i doradzają. Nie polecam Ci robić brzuszków ( te nic nie dają) i A6W, tym bardziej, że nie pisałaś nic o brzuchu. Lepiej zająć się aerobami + jakiś trening siłowy. Na wizażu jest masa wątków, w tym najważniejsze podwieszone, gdzie znajdziesz odpowiadające Ci ćwiczenia i nie tylko. Radzę skorzystać. Pozdrawiam.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Właśnie o to chodzi, a co zapomniałam dodać, grubnę tylko na brzuchu i trochę w tyłku, nigdzie więcej...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.