|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Bookworm ;)
|
Kilka drobiazgów na początek
To moje pierwsze podejście do Targowiska, więc proszę o wyrozumiałość
![]() Nie mam wiele do zaoferowania, ale może znajdziecie coś dla siebie. Dostępne Dokładki Zarezerwowane Wymienię: - Avon Anew Clinical Derma-Full: Krem modelujący owal twarzy, 30 ml (nowy, w folii) NIE MA - Avon Anew Clinical Derma-Full: Serum modelujące owal twarzy, 30 ml (nowe, w folii) NIE MA - Dax Cosmetics, Perfecta Bronze: Balsam do ciała stopniowo brązujący, wersja do średniej i ciemnej karnacji, 200 ml (użyty może 2 razy) - Garnier Skin Naturals: Masujący Roll-on przeciw uporczywemu cellulitowi, 150 ml (użyty 2 razy) - Avon Color Trend: cień do powiek w płynie + kredka do oczu, fioletowe - zestaw próbek olejku pod prysznic Nivea Diamond Touch (6 szt. po 8 ml każda) i próbka szamponu Nivea Hair Care Diamond Gloss (50 ml) - Garnier Skin Naturals: Skóra Wrażliwa - mleczko do demakijażu, 200 ml (raz użyte, termin ważności 06.2011) - Avon: perełki brązujące - mogę zrobić odsypkę połowy, bo sama nie zużyję (całość ma 22 g, mogę oddać 10-11) - żelowe wkładki do butów (nowe, w zamkniętym opakowaniu) Jako dodatek do powyższych chętnie oddam także cienie do powiek widoczne na zdjęciu. PONIŻEJ ZDJĘCIA WSZYSTKICH KOSMETYKÓW.
if the glass is half empty or half full miss the point. The glass is refillable." Edytowane przez jente1984 Czas edycji: 2010-04-07 o 19:42 Powód: dokładka |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka drobiazgów na początek
Zapraszam do siebie
![]() Mnie interesuje: - Avon Anew Clinical Derma-Full: Krem modelujący owal twarzy, 30 ml (nowy, w folii) - Avon Anew Clinical Derma-Full: Serum modelujące owal twarzy, 30 ml (nowe, w folii)
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
- Garnier Skin Naturals: Masujący Roll-on przeciw uporczywemu cellulitowi, 150 ml (użyty 2 razy)
- Avon Color Trend: cień do powiek w płynie + kredka do oczu, fioletowe coś za to? ![]() poszukaj w obu wątkach ![]() |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za kremy Avonu i Garnier?
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
- Avon Anew Clinical Derma-Full: Krem modelujący owal twarzy, 30 ml (nowy, w folii)
- Avon Anew Clinical Derma-Full: Serum modelujące owal twarzy, 30 ml (nowe, w folii) coś u mnie?
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
- Avon Anew Clinical Derma-Full: Krem modelujący owal twarzy, 30 ml (nowy, w folii) - Avon Anew Clinical Derma-Full: Serum modelujące owal twarzy, 30 ml (nowe, w folii) - Dax Cosmetics, Perfecta Bronze: Balsam do ciała stopniowo brązujący, wersja do średniej i ciemnej karnacji, 200 ml (użyty może 2 razy) ???
|
#8 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
cosik u mnie za: - Avon Anew Clinical Derma-Full: Serum modelujące owal twarzy, 30 ml (nowe, w folii) - Dax Cosmetics, Perfecta Bronze: Balsam do ciała stopniowo brązujący, wersja do średniej i ciemnej karnacji, 200 ml (użyty może 2 razy) Zapraszam
|
|
#9 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dziękuję, ale wymiana za próbki jest nieopłacalna
Pozdrawiam!---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Nie mam jak jej teraz zmierzyć, poza tym nie chcę jej wymieniać za kremy Pozdrawiam
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
ok w takim razie czekam
|
|
#11 |
|
Bookworm ;)
|
Dokładka w 1 poście
|
|
#12 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
Garnier Skin Naturals: Masujący Roll-on przeciw uporczywemu cellulitowi, 150 ml (użyty 2 razy) - Garnier Skin Naturals: Skóra Wrażliwa - mleczko do demakijażu, 200 ml (raz użyte, termin ważności 06.2011) |
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
coś za Avon: perełki brązujące - mogę zrobić odsypkę połowy, bo sama nie zużyję (całość ma 22 g, mogę oddać 10-11)
|
#15 |
|
Bookworm ;)
|
No niestety nic... Niedługo dam do wymiany trochę ciuchów i biżuterii, może wtedy się dogadamy
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiada mi wymiana
![]() ta szminka silk bargain ma taki kolorek beżowo-brązowy z maleńką ilością drobinek trudno ocenic mi jej kolor na ustach bo jest nieużywana tyle opisuję co na sztyfcie widzę może dawać taki efekt naturalnych ust dla brunetki wydaje mi się ok jesli wymiana ci pasuje to zapraszam na pw ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- a może jeszcze coś dodatkowo za mleczko Garniera byś wypatrzyła u mnie? jeśli nie to ok mozemy zosatć przy omówionej konfiguracji wymiany
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Moze cos u mnie za wkładki zelowe i krem modelujacy owal twarzy? Moj wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=413486
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ok rpzumiem, pasuje mi, w takim razie zapraszam na PW to obgadamy szczegóły ")
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
moja bluzeczka jest całkiem nowa może 3 razy ja miałam na sobie firmy house wiecnie wiem czy mi się to opłaca
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja sie przypomne
cos za zelowe wkladki.moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=413486
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie chętnie zobaczę te rzeczy
bede dopiero w piatek lub najpewniej w sobotę
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za :
Garnier Skin Naturals: Masujący Roll-on przeciw uporczywemu cellulitowi, 150 ml (użyty 2 razy) ?? |
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
coś u mnie za:[QUOTE=jente1984;18154303]- Garnier Skin Naturals: Masujący Roll-on przeciw uporczywemu cellulitowi, 150 ml (użyty 2 razy) - żelowe wkładki do butów (nowe, w zamkniętym opakowaniu) QUOTE] |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.