![]() |
#1 |
szyciowa specjalistka :)
|
![]() Bvlgari, Dior, OPI, ESSIE, ORLY, MISA, CH-G, SH, minerały...
rezerwacja
dokładka wymienione DOKŁADKA 16-12-2010 ZAPACHY tu mogę być wybredna Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT odleję max 35ml ![]() Bvlgari, Omnia Green Jade EDT nowe z pudełkiem, kilka razy psiknięte. Nieudany prezent - jest ok 36ml z 40. Escada, Moon Sparkle EDT - odleję max 20ml Versace Man, Eau Fraiche odlewka max 5ml Bruno Banani, Not For Everybody, Basic for Women odlewka max 10ml Christian Dior, Dior Homme Sport EDT odlewka 5ml Lanvin, Rumeur 2 Rose EDP max 10ml Armand Basi, Lovely Blossom EDT -5ml Donna Karan, DKNY Red Delicious EDT - 5ml oraz odlewki które oddam za coś ekstra - 4-10ml (używane na bieżąco) ... mam ich po prostu za dużo ![]() AA Mandarin AA Cherry Masaki Matsushima, Masaki Fluo EDP Paco Rabanne, Lady Million EDP Paco Rabanne, 1 Million EDT Roberto Verino, Mellow EDTDolce & Gabbana, L'Imperatrice EDT Lacoste, Touch Of Spring Aquolina, Pink Sugar EDT Moschino, I Love Love EDT Burberry, Brit Sheer EDT Burberry, Summer 2010 EDT Giorgio Armani, Acqua di Gio Femme KOLORÓWKA CIENIE, RÓŻE ITP ![]() - 1,8g (opakowanie promocyjne - przezroczyste)- nr 20 Bashful Plum - użyty kilka razy ![]() ![]() Usta ... dodaje moje ukochane Diorki. Mam je z wymianek i uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tusze Dokładam dwa tusze ... polecam, są rewelacyjne ... wypadło na nie, bo są nowiutkie, jedynie przetestowane. Niestety, mam słabość do tuszy i pomimo posiadania kilku, ciągle kupuję następne ![]() ![]() PAZNOKCIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inglot, Lakiery do paznokci kolor 118, ok 60% Sally Hansen, Shea Butter Rapid Finish Nail Color Dryer jest ok 55ml Sally Hansen, Insta-Dri, Speed Dry Drops (Szybki wysuszacz lakieru do paznokci)
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-12-19 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Bvlgari, Dior, OPI, ESSIE, ORLY, MISA, CH-G, SH, minerały...
DOKŁADKA 16-12-2010 PIELĘGNACJA ![]() ![]() ![]() MAZIDŁA MINERAŁY ITP -podając pojemność sampla, mam na myśli sampel EDM PIELĘGNACJA EGMEDM oczy: ![]() ![]() ![]() ![]() twarz ![]() ![]() LAURESS ![]() ![]() EGM ![]() ![]() na testy ![]() LUCY MINERALS ![]() Inne ![]() DOKŁADAM: URZĄDZENIE DO DEPILACJI ZA POMOCĄ ELEKTROLIZY BABYLISS mam go z wymianki z encore1fois niestety, nie użyłam go ani razu, nie mam czasu ![]() ![]() ![]() Opis skopiowałam z wątku encore1fois ![]() ![]() Dzięki technice depilacji przez elektrolizę, depilator ELECTROLISS firmy BaByliss umożliwia obecnie trwałe wyeliminowanie niepożądanych włosów w sposób całkowicie bezbolesny. Technologia ta polega na przekazywaniu prądu elektrycznego o niezwykle małym natężeniu w kierunku mieszka włoskowego. Zachodząca wówczas reakcja chemiczna powoduje neutralizację brodawki skórnej odpowiedzialnej za żywienie włosów, dzięki czemu ich odrastanie następuje zdecydowanie wolniej. Wykorzystywana metoda umożliwia więc nie tylko usunięcie widocznych włosów, ale także stopniowo niszczy ich korzenie umożliwiając trwałą depilację. W zestawie znajdują się: 1. Ostrze do depilacji precyzyjnej + 4 głowice 2. Złączka główna + 2 złączki nakładek + 1 złączka nakładki kontaktowej 3. Nakładki na twarz 4. Nakładki na miejsca wrażliwe 5. Nakładki na nogi 6. Nakładki kontaktowe 7. Kosmetyczka 8. Zasilacz sieciowy 9. Urządzenie 10. Instrukcja obsługi (również w j. polskim) 11. Żel przewodzący Depilator pochodzi ze sklepu z RTV i AGD w Paryżu.
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-12-17 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
|
wymienione
OPI - You don't know Jacques - zużycie minimalne, raz użyty / kupiony 10-2010 ana761 OPI - Moon over mumbai - zużycie minimalne, dwa razy użyty / kupiony 9-2010 ana761 MISA - high waist hue - zużycie minimalne, raz użyty / kupiony 10-2010 ana761 ORLY - country club khaki - nowy, kupiony 10-2010 CHNA GLAZE - calypso blue - nowy kupiony 10-2010
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-12-13 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
OPI - You don't know Jacques - zużycie minimalne, raz pomalowane paznokcie / kupiony 10-2010 MISA - high waist hue - zużycie minimalne, raz pomalowane paznokcie / kupiony 10-2010 ORLY - country club khaki - nowy, kupiony 10-2010 CHNA GLAZE - calypso blue - nowy kupiony 10-2010 Znajdziesz coś u mnie za te lakiery ?
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
OPI - Moon over mumbai - zużycie minimalne, dwa razy pomalowane paznokcie / kupiony 9-2010 MISA - high waist hue - zużycie minimalne, raz pomalowane paznokcie / kupiony 10-2010 ? |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sally Hansen, Insta-Dri, Speed Dry Drops (Szybki wysuszacz lakieru do paznokci)
róż PETAL - big - nowy -korektory w kremie - KÓŁKO (zielony, niebieski, fioletowy, brzoskwiniowy ) użyte kilka razy (4-5x żółty i brzoskwiniowy, 1x zielony i niebieski, 2x fioletowy) coś u mnie za coś z powyższych?
#8 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za jakis kosmetyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
coś u Mnie za OPI i CREATIVE ? Ania
#10 |
Zadomowienie
|
ORLY - country club khaki coś za ten lakier ,zapraszam
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
CREATIVE - asphalt - nowy / nieużywany (przypadkowo kupiłam dwa) 10-2010
CHNA GLAZE - calypso blue - nowy kupiony 10-2010 -korektory w kremie - KÓŁKO (zielony, niebieski, fioletowy, brzoskwiniowy ) użyte kilka razy (4-5x żółty i brzoskwiniowy, 1x zielony i niebieski, 2x fioletowy) róż PETAL - big - nowy cos u mnie?
#12 |
Zakorzenienie
|
Aljako podoba mi się u ciebie:
Armand Basi, Lovely Blossom EDT -5ml Givenchy, Hot Couture EDT 4-5ml ZIAJA PRO krem pod oczy – rozjaśniający (nowy, 50ml) Luminizing Sunlight Powder - lucent face - wielkość / 1g w strunie RADIANT IVORY Elemental - odsypka z mojego biga (max wielkość sampla EDM) Czy znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#13 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
cosik u mnie za:
- CHNA GLAZE - calypso blue - nowy kupiony 10-2010 - CREATIVE - asphalt - nowy / nieużywany (przypadkowo kupiłam dwa) 10-2010 ![]() ![]() Zapraszam do obu wątków ![]()
![]() |
#14 | |
|
Cytat:
![]() odpisane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | ||||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
niestety nic nie znalazłam , dziękuje ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
kosmita jakiś normalnie
|
no trudno, pozdrawiam
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej
a byłabyś skłonna oddać za meteorki te lakiery co wpadły Mi w oko ![]() ![]() Ania
#19 |
Zakorzenienie
|
wiesz zamiast moombai to wolalabym OPI - You don't know Jacques
czyli 2 lakiery + omnia co bys chciala za to? Omnie jeszcze jutro postram sie powachac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Wątek jest nieaktualny ale sporo rzeczy jeszcze jest
![]() ![]() Napisz co cię interesuje i ja się ustosunkuję. Najbardziej zależy mi na 2 pierwszych lakierach z mojej listy.
#21 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
już patrzę |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
witaj mam nadzieję że na pw odczytałaś wiadomość ,ja wyślę zaległą paczkę jutro ,przez tą awarię nie miałam dostępu do adresów
![]() ![]()
#24 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Bvlgari, Omnia Green Jade EDT nowe 40ml z50. Nieudany prezent
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Kochana, a jakieś linki do kolorów:
orly mini : Velvet Rope Sation : Midnight Blue bo tego Witch's Blue to nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tym, że perfum za lakiery nie bardzo chciałabym wymieniać, tym bardziej, że nie wiem ile zostało ? Jak pisałam, najbardziej zależy mi na dwóch pierwszych z mojej listy ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
paczuszka już poleciała
![]() ![]() bardzo dziękuję i przepraszam jeszcze raz za opóźnienie ![]()
#29 | |||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-12-08 o 22:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
już mnie czarne myśli dopadły że nie doleciała paczucha,no cóż mi nie odpowiadał zbierał mi się w zmarszczkach
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.