|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Knockout game w Polsce
może to nie takie typowe knockout game, ale bardzo przypomina akcje organizowane przez debili na całym świecie:
http://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto...ezczyzny/n5j12 aż nie wierzę że można być takim debilem i dwie kobiety zaatakować za nic, od tak dla zabawy, a potem jeszcze jak pod filmikiem na youtubie stać po stronie kolesia i mu bić brawo, no normalnie dramat. zresztą po takich komentarzach jakie tam występują, powinno się takich autorów ścigać i karać eliminacją ze społeczeństwa starymi metodami NKWD, bo jak widać debil prawa do wypowiedzi nawet w sieci mieć niepowinien. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Knockout game w Polsce
Podejrzewam, że to jakiś psychol. Można mieć złe zdanie o dresach, ale nawet ich obowiązuje jakiś system wartości.
Zresztą czytałem, że gość mówił coś głośno pod nosem, tym zwrócił na siebie uwagę kobiety, po czym zadał jej kilka kopniaków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
moje podejrzenia są takie że był pod wpływem środków odurzających
chociaż szczerze mówiąc :P jakkolwiek głupio to nie brzmi ktoś w internecie pisał o zemście. jak było, nie wiem. fakt jest taki że ten facet zaatakował jeszcze jedną kobietę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
potem zaatkował kolejną kobietę, więc problemy z głową możliwe że miał, lecz mnie nic nie zdziwi, nawet to że zaatkował je bo miał taki kaprys.
widzę to po swoim osiedlu gdzie tacy lubią sobie kopać w lusterka samochodowe itd i nie zgodzę się że dresiarnia ma jakiś system wartości, dla większości skrojenie dziecka nie jest niczym złym, więc i uderzenie kobiety nie jest czymś potępianym przez środowisko. zresztą też widać po tych komentarzach że jednak dla wielu uderzenie kobiety bez powodu nie jest niczym złym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.